![]() |
|
HBO na Thoru jede stále v sd už pátý den!!!Zajímalo by mě,co s tím stále dělají,co platící zákazníci,jak k tomu příjdou |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 146 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
@chl32Jak by k tomu přišli zákazníci? Budou se dívat v SD, nebo si přepnou někam jinam. To je přeci normální přístup providerů k zákazníkům v ČR.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@chl32Co by s tym robili? Vypadol zdrojovy signal HBO HD. Maju zobrat rebrik, opriet ho o satelit a vybrat sa opravit to?UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
HBO na ThoruProč bych se měl dívat na sd verzi,když mám zaplacenou Hd? |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 146 |
![]() |
|
@chl32Mali by to všetkým predplatitelom predĺžit o tie dni čo malo HBO výpadok v HD.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: HBO na Thoru jede stále v sd už pátý den!!...![]() ![]() ![]() ![]() |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: HBO na Thoru jede stále v sd už pátý den!!...Viete pani, to mi pripada ako ked sa vam pokazi televizor a na tyzden ho date do servisu. Zaplati vam niekto ten tyzden bez TV? Alebo vam da predajca nahradny TV? Jednoducho je tam porucha a stale funguje aspon HBO SD. Ale kontaktujte prevadzkovatela, mozno naozaj dostanete nejaku kompenzaciu, ak po nej tak tuzite.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
KontaktNa závadě pracujeme a tot vše.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
@black13aNo ja nevim, jak to je u poskytovatelu v CR, ale italska Sky kompenzuje automaticky pokud je vypadek delsi nez 12hod. Mne se to jeste nestalo, ale kamaradovi ano a pred casem byl vypadek tusim u sportovnich kanalu ktery trval jeden den a neco a dalsi mesic dostal 20% slevu. Samozrejme zalezi co je napsano ve VOP. Napr. Mediaset ma taky kompenzaci, ale uz si nepamatuju jestli porucha musi trvat dele nez 12hod nebo 24. U TivuSat sice kompenzace neni (protoze sluzba jako takova se neplati), ale vim, ze kdykoliv a zdarma vymeni poskozenou kartu a kdo ma certifikovany prijimac a dolozi, ze je zakoupen pred vice nez dvema roky, dostane 30% slevu na novy. Musite si poradne prostudovat VOP.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
Jenomdodám,že na FB freeSat i digi to vypadá že si to nikdo neplatí nebo ti co platí jsou slepejši křížený s ovcema.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: HBO na Thoru jede stále v sd už pátý den!!...To ze to nefunguje je jedna vec, me spis zarazi ta neprofesionalita. High availabilty sluzba je kazda, za kterou nekdo plati. Takze jsem-li zavislej na technice, ktera ma sklony k porucham, musim mit pripraveny nejaky failover reseni. Tady bud zadny nexistuje, anebo operator odebirajici sluzbu o nej nestoji nebot treba spoleha na to, ze to zakaznik nejak ustoji :-|T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 790 |
![]() |
|
RE: HBO na Thoru jede stále v sd už pátý den!!...Já byl údajně první v sobotu, který jim na Freesatu tu závadu nahlásil a po dvou dnech na zákaznickou linku mi řekli, že na tom pracují. Hihi.... Jak tady někdo psal, když si za to platíme, tak by to mělo jít. Kdo se má na tu mazanici koukat!!! Má někdo zkušenost, že by mu dali nějakou slevu nebo tak....![]() |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: HBO na Thoru jede stále v sd už pátý den!!...Mozno pracuju na zavedeni vsetkych HBO (1,2,3) na "HD"![]() Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
@EnrikoNa slevu zapomen i kdyby to nešlo třeba dva měsíce.![]() |
hobo
![]() |
|
@chl32Tak tuto otázku pošli providerovi: "Proč bych se měl dívat na sd verzi, když mám zaplacenou Hd?" Tady Ti nikdo směroplatně neodpoví, to ví jen on.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: HBO na Thoru jede stále v sd už pátý den!!...Jak to tady čtu, tak Freesat je velice friendly. Vzpomínám si jakou dobu jim trvalo zařadit ČTsport HD. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
RE: HBO na Thoru jede stále v sd už pátý den!!...Doufejme, že to brzy naběhne, daleko víc mě zaráží přístup Hbo, některé filmy (např. Anthropoid a některé další) mi příjdou, že snad ani nejsou v nativním HD, ale jen přepočítané! To v dnešní době a vzhledem ke stáří většiny filmů mi příjde přinejmenším zvláštní, nemyslíte? |
Dave C
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
@Dave CMáš plnou pravdu.Je to vidět i v kabelu UPC.Dokonce jemné velmi dobře zřetelné zrnění zvláště při tmavších scénách filmu.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: HBO na Thoru jede stále v sd už pátý den!!...Freesat ale v tomto pripade za to naozaj nemôže. Problém má t-mobile.Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
![]() |
|
RE: HBO na Thoru jede stále v sd už pátý den!!...Oprava Telekom.HBO HD preberajú z kapacity Telekomu, z frekvencie 11 977 MHz, okrem Magio Sat aj platformy DIGI TV, DIGI TV CZ a freeSAT. Zhoršenie obrazovej kvality preto môžu pri tomto prémiovom programe postrehnúť všetci predplatitelia týchto operátorov. Navyše za logom chýba aj znak HD.Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
![]() |
|
@NaaalimJasně obraz je momentálně výhradně dopočítané SD HBO.Přístroj indikuje rozlišení 1080i-stejně jako když CT vysílá kapr ligu z Moravy.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: HBO na Thoru jede stále v sd už pátý den!!...@naalim: nemas tak uplne pravdu, ano problem ma sice T-Mobile jako dodavatel feedu pro FreSat, ale je na Freesatu aby v dobe vypadku jako dodavatele sluzby, notabene petidenniho, nabidl koncovemu zakaznikovi adekvatni nahradu a takovou nahradou neni SD feed, je to ciste o tom jak FreeSat odbavujeT90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
![]() |
|
RE: HBO na Thoru jede stále v sd už pátý den!!...Hlavne ze se vybira HD poplatek ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 168 |
![]() |
|
RE: HBO na Thoru jede stále v sd už pátý den!!...@ivo2001: bacha u FreeSatu to tak uplne neplati, v pripade objednani HBO Maxpack sluzby, dostavas HD verzi HBO kanalu i v pripade, ze jako zaklad si platis jen SD balicek, tahle UPCD balickuje od nepametiT90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
![]() |
|
RE: HBO na Thoru jede stále v sd už pátý den!!...Někde na uplinku je zjevně špatné počasí, proto je to v horší kvalitě. Nic neobvyklé u providerů na 1W.![]() ![]() ![]() |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 257 |
![]() |
|
@bretahTo oba známe že ano od slečny R vid?![]() |
hobo
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |