![]() |
|
Aktivace propadlých karetDnes jsem zjistil a načetl všechny propadlé karty GRÁTIS![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Aktivace propadlých karetudělals Jardovi radost, potřebuje teď před vánoci do Lux vykázat větší dbf aktivních karet aby bylo na odměny a mohl si naježit nový mobil![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: Aktivace propadlých karetJak to reaktivovat,když tam není nic předplacení a je tma? |
lahcim
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: Aktivace propadlých karetAby to nebylo tak ze chce mit vsechny karty co jdou v uni aktivni aby dokoncil vyssi zabezpeceni na neaktivni karte to neudela otazka zni proc zadarmo kvuli zakaznikum to nebude.... |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
@DexerwaveStejná akce byla i vloni. Takže ten tvůj důvod trochu plave na vodě.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@lahcimMusí být registrovaná,jedno na koho,třeba na tebe,pokud máš ještě jednu.Přečteš si na kartě číslo,zadáš ho do zákaznické zony a ptvrdíš,že chceš zaplatit těch 299,-aktivace a ono to to řekne,že je serpop zaplacený 24 h a dokonce i hraje po zaslání zápisů |
korkoran
![]() |
|
RE: Aktivace propadlých karetTreba jo.... |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
@joscerale neplave,jsou to karty ,které jsem dostal,nebo objevil až po 01.02.17,kdy ta akce skončila.![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@lahcim dodatekTeda zadarmo,za 0 |
korkoran
![]() |
|
@joscerVono to jsou karty i u známých doma v šupleti![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkoranJá mám také jednu, co nepoužívám. Zrovna ráno mi přišel mail, že mi "vypadla" z jejich databáze. Takže po roce opět využiji "amnestie" a znovu ji zdarma reaktivuji. A jde to i bez SMS objednání SP k udržení karty při životě.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Aktivace propadlých karetkorkorandiky ![]() |
lahcim
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: Aktivace propadlých karetteraz nabehli aj tie, ktore pred rokom uz nesli. zapisy z 2012 |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 223 |
![]() |
|
RE: Aktivace propadlých karet@satan, v uničítačke? |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
RE: Aktivace propadlých karetmne uz pred par dny ci tydnem prisla zprava od nich ze na karte mam dele nevyuzivane sluzby a ze mam moznost pokracovat v jeji vyuzivani s aktivaci zadarmo. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
@Steinerdvě jsem načítal v ready čtečce v Almě |
korkoran
![]() |
|
RE: Aktivace propadlých karetnie, v redy |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 223 |
![]() |
|
Aktivace propadlých karetteď ale běží v uni čt.![]() |
korkoran
![]() |
|
Aktivace propadlých karetto znamená,že nejsou překlopené |
korkoran
![]() |
|
@joscerAkcia bola aj pred rokom, ale s tým rozdielom, že terajšie reaktivačky už nepôjdu v UNI čítačkach a ani v cryptoworks.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
@letasTo mě nijak netrápí.A v podstatě UNI nebylo podporováno nikdy a Cryptoworks je mrtvý systém už několik let. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Aktivace propadlých karetUNI není právně vůbec nic.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Aktivace propadlých karetTaky se mi podařilo aktivovat kartu poslední platba byla v r.2011, běží v uni čtečce. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
![]() |