![]() |
|
FilmBox - EPGAhoj.. chci se zeptat.. po přepnutí na hlavní kanál FilmBox na Thoru se EPG přepne do rumunštiny. Máte taky stejný problém u linux.boxů? Pokud ne, jaké máte jazykové nastavení pro EPG.. já mám klasicky čeština a jako druhý jazyk slovensky. Zajímalo by mě, jestli Filmbox nedefinuje spíš češtinu/slovenštinu.. též by to mohli definovat zvlášť (to samé u audio stop některých kanálů)..Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: FilmBox - EPGTe deranjează asta? |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
kde je problémEPG treba špecifikovať, cez ktorého operátora je stanica prijímaná. EPG spravidla dodáva tretia firma, takže sa relatívne dá zistiť, kto to spracovať a prečo použil túto verziu.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
@uriTak na Thoru to běží z multiplexu ESS.. a to jak pro DIGI tak pro Freesat..Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: FilmBox - EPGS tým EPG je už dlhodobo problém na Freesate už aj mne to lezie na nervy |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
![]() |