Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Google Chromecast 2 Jaký máte zkušenosti

Zdravím
Chci se zeptat vlastní někdo Google Chromecast 2
mám v plánu siho pořídit chci se zeptat jde přes něj pouštět
O2 tv,Voyo,Hbo go předem děkuji za odpověd.

DjTommy
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Google Chromecast 2 Jaký máte zkušenosti

HBO GO, Netflix OK, netusim jestli O2 a co Voyo maji Chromecast podporu, nikdy jsem nemel potrebu zkouset, problematicka je Amazon Prime Video, nema podporu, ale pres screencast se to da pouzivat.

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

Doplním, že O2TV app bez problému..

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Mám chromecast a ide mi tam z tabletu len You Tube a obrázky. Vlastné videá mi nejdú ani Google. Akú aplikáciu okrem HOME mám stiahnuť, aby to šlo ako z ntb všetko?

Karner
Registrace: 3/2010

Karner

Pokud data posíláš na router vzduchem, tak to bude ten problém. Musíš nb propojit kabelem, aby data stíhala. Při větším datovém toku to nestíhá. Z routeru do TV není s rychlostí Wi-Fi problém.

Boss
Registrace: 9/2006

Tablet ani chromecast nemajú možnosť pripojenia káblom.

Karner

@Karner: ma pokud si jej poridis: hxxps://store.google.com/product/ethernet_adapter_for_chromecast

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

Môj chromecast nemá otvor na zastrčenie kábla od routra. Signál len vzduchom.

Karner

Karner

Opravuji poslední větu: Z routeru do Chromecastu není s rychlostí Wi-Fi problém. Problém je s rychlostí dat vzduchem směrem nb na router.

Boss
Registrace: 9/2006

Čiže ak by som prepojil káblom ntb s routerom, bolo by to rýchlejšie ako 3 m vzduchom? Router, ntb aj tv mám totiž v jednej miestnosti.

Karner

@Karner

Zkus app Localcast, umí přehrávat videa ve formátu mp4 i mkv (záleží na obsahu kontejnerů,ne vše co mu předhodíš přehraje,drtivou většinu ale ano). Na vše ostatní používám Allcast. Adaptér na ethernet se zapojuje do USB, viz https://goo.gl/3czcMf funguje s oběma gen Chromecastu. Problém budeš mít nejspíše s WiFi. Video je datově náročný prvek a Chromecast nemá velkou vyrovnávací paměť, prostě nestíhá. 1. gen má podporu WiFi n 2.4GHz, 2. i ac na 5GHz, na té ho používám já, vše musí pochopitelně podporovat celý řetězec (modem/router mobil/tablet). Kabel je kabel. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra