![]() |
|
Technisat Digit HD8-S - nejde Updade softwareZdravím, chtěl jsem u Technisatu Digit HD8-S provést aktualizaci firmware z původního 2.40.13.4 (1565) z roku 2010 na novější 2.40.0.15.1509h z roku 2013. Soft jsem stahl a postupoval přesně podle návodu. Tedy naformátovat flashdisk, a na něj dát pouze soubor s koncovkou .tpad. Vypnou přijímač, vrazit flashku, zapnout a čekat.. A ono nic. Spustil se normálně program ale aktualizace ne a ne. Zkoušel jsem použít i jinou flashku, i zadní USB vstup a prostě nic. Neporadí prosím někdo?? Díky moc. Děkuji. Jura. |
nessi
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
nessipodle me tam nestaci dat pouze soubor tpad, mel by tam byt ještě soubor Autoupdate nebo jednostahnuti po rozbaleni souboru. Další věc je ta, zda ten soubor je opravdu urcen pro tento typ prijimace. prodavali se verze pro Nemecko a pro evropu. A co aktualizace OTA přes satelit Astra 19,2E tam ti to nic nenaslo? |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit HD8-S - nejde Updade softw...Hyper: to jsem zkoušel přímo přes bednu, ale tam hlásí, že aktualizace nová není! A to je divný... |
nessi
![]() |
|
HD8-SNemáte náhodou medzinárodnú verziu HD8-SX? |
malypeto
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit HD8-S - nejde Updade softw...Nejspis jo, protože ta verze sw 1565 je nabizena v podpore na omko.cz a pod oznacenim HD-SX. Jinou jsem tam nevidel. Vice by mohl poradit Dagy2, ten ma prehled v prijimacich Technisat. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit HD8-S - nejde Updade softw...Zdravím, ne mám přímo HD8-S... |
nessi
![]() |
|
@nessiNo na čelní straně sat.přijímače máš napsáno HD8-S. Ale když si v menu najdeš místo, kde jsi opsal číslo aktuálního SW, tak tam budeš mít HD8-SX.Napadlo mě reagovat až teď, právě jsem zprovozňoval jeden tenhle přístroj doma. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
![]() |