![]() |
|
Vyílač Hodonín - Babí LomPodle první zprávy o zkoordinovaných kmitočtech pro DVB-T2 bude obnoveno vysílání z vysílače Hodonín-Babí Lom (Stražovják) a to jako hlavní vysílač. Předběžně to budou kanály 26, 29, 33, 40, 43 a 46. Doufám, že nedojde ke změnám a budeme na hodonínsku mít zase slušný pozemní signál. Otázkou je, co to udělá s příjmem ze SR - Veĺká Javorina a Borský Mikuláš (K23 a K27).*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
Vysílač Hodonín-Babí lomvšechny ty muxy z Babího Lomu mají mít myslím 100Kilowatt,ty samé mají být na Pálavě na Děvíně,není to zbytečné tak blízko u sebe? |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 146 |
![]() |
|
RE: Vyílač Hodonín - Babí LomKde najdu odkaz o tomto infu |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
Hodonín-Babí Lomtelevizníweb.cz |
chl32
![]() |
|
RE: Vyílač Hodonín - Babí LomVsude v tabulkach mas Hodonin cukrovar az v diskusi nekdo pise ze hodoni ma byt Babi lom takze to mame verit diskusii??? |
Dexerwave
![]() |
|
@DexerwavePsal jsem "podle první zprávy" není to tiskové prohlášení. A v diskuzi to nepíše "někdo", ale AUTOR ČLÁNKU sděluje, že je to pravděpodobné, ŽE JDE O BABÍ LOM.*******
|
ja987
![]() |
|
@chl32Sám víš, jaké stíny tu máme z Kojálu i Mikulova, takže Stražovják by měl stíny vykrýt a věřím, že to zkoordinují a úpravou diagramů vyzařování se vrátí stav, co byl za analogu a zase jen místo antén zapíchneme vidle do hnoja.*******
|
ja987
![]() |
|
RE: Vyílač Hodonín - Babí LomJojo mohlo by to tak uz konecne byt a ne mux 4 od kopcu....ikdyz par lidem sem to delal a celorocni prijem no problem ja su dal takze hrana.... |
Dexerwave
![]() |
|
ja987Jo,to vím,ale závisí,i kde přímo bydlíš,já osobně žádný problém s muxy z Kojálu nemám,dokonce chytám i síť 13 z Kapánnska,kde je tv Slovácko,výkon myslím 2 kilowatty |
chl32
![]() |
|
ja987S těmi výkony to máš pravdu,že to půjde i na zapichlé vidle v hnoji s takovými výkony |
chl32
![]() |
|
@ja987Tento odkaz proběhl jinde i zde již dávno.První položka. Že je to jen nástřel podoby sítí, které by měly fungovat mezi lety 2020-2030 bylo taktéž psáno. Koordináty vysílačů tam jsou, ale trefně je to komentováno na televizním webu. Ať si z toho odvodí kdo co chce. Přechodové sítě to přímo neřeší. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
Odkazhttps://www.uke.gov.pl/porozumienia-genewa-2006-174-230-mhz-oraz-470-862-mhz-16717Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
@mirasatDíky za odkaz. Má však jednu vadu. Je to článek z roku 2006 a to ještě běžel (i ze Stražovjáku) analog a DVB-T2 tu bylo přísně utajované, pokud vůbec již existovalo.*******
|
ja987
![]() |
|
RE: Vyílač Hodonín - Babí LomKonečně někoho napadlo využití nevyužitého stožáru. Když ho před mnoha lety stavěli, tak proto měli pádný důvod. Investice v desítkách nebo spíše stovkách milionů musela být řádně odůvodněná.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
@ja98713.září 2017 bych řekl.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
RE: Vyílač Hodonín - Babí LomKojal no proble se strechy vzduchem 25 km blika po silnici ta 49km ale mux 4 by zde problem z barvicky ci jihlavske ulice jiny mux 4 zde nejde z nikama |
Dexerwave
![]() |
|
@DexerwaveTak já mám Kojál 47km, Děvín 29 km, oba přes převýšení, Stražovják 7km přímá viditelnost. Tady se tomu říká "Moravské Toskánsko" samý kopeček, samá jama. To, že existuje Barvičova, nebo Hády anténa ani nezjistí. Tak se nediv, že když někdo od Kolína napíše příspěvek typu "Nechápu, jak někdo může mít problém s příjmem DVB-T", tak se mi vzkypí krev.*******
|
ja987
![]() |
|
To ja 987No ja ma strazovak tez vzduchem asi 9 km presne tak si v doliku a hledej.... |
Dexerwave
![]() |
|
RE: Vyílač Hodonín - Babí LomHoax neboli zbožný přání někoho, kdo bydlí poblíž a místo aby si pořídil satelit a čuměl, tak se furt modlí k jakýmusi pozemáku, kterej ale stejně bude za pár let taky za prachy![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Vyílač Hodonín - Babí LomTady vůbec nejde o to, jestli bude, či nebude pozemák placený, ale o to, aby to co žvaní ČRa, že 98% obyvatel má kvalitní signál, je pravda. V rodině platíme Free i Sky, ale zaprší a jsme bez TV. Máme i Plustelku a všechny MUXY ČR, ale zaprší a jsme bez 1/2 programů TV. Takže o peníze opravdu, ale opravdu nejde.Pokud si myslíš, že Tvé rozhodnutí, že Stražovják už vysílat nebude, je nad mezinárodní koordinaci, tak v tom případě klobouk dolů. ![]() ![]() ![]() *******
|
ja987
![]() |
|
RE: Vyílač Hodonín - Babí LomVysílání není jenom o tom, že jsou kdesi zkoordinovaný kmitočty. Je to hlavně o prachách, což je případ i tebou milovanýho vysílače, kde už měla dávno vysílat regionální síť 8 a není tam nic, protože to prostě nikdo není ochoten platit. Jo, leda by ses uvolil a zatáhnul to sám, pak máš i moji 100% podporu a fandím ti co se dá![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
ja987Uz prvni veta je nesmysl - zkoordinovany kmitocet neznamena, ze bude obnoveno odnekud vysilani. O tom jake koty volil CTU pro koordinaci je v clanku take rec. Priste je lepsi si to poradne precist nez vypisovat hoax. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
@ivovi0Musím Ti zopakovat, to co jsem psal pro Dexerwafe: Psal jsem "podle první zprávy" není to tiskové prohlášení.Opravdu "Priste je lepsi si to poradne precist nez vypisovat hoax." A to platí jak o článku, tak o diskuzi. *******
|
ja987
![]() |
|
@ja987Sice to sem nepatří, ale pokud ti nejde Sky a Free když zaprší, tak máš něco špatně. Já si už ani nepamatuju, kdy mi naposledy za deště vypadl satelitní příjem.Už jsem si vzpomněl, UK svazek na 28,2E. DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
@omar3Tak to seš asi sám podle diskuzí o výpadku signálu v létě za deště, či sněžení, které zde každou chvíli probíhají. Buď rád.*******
|
ja987
![]() |
|
@ja987Běžný divák nemá ponětí o potřebné velikosti paraboly a nasměrování. Při dobře nasměrované 95 nebude problém při většině našeho počasí, ale každý chce mít co nejmenší, jak z cenových tak, tak statických, tak estetických důvodů a pak si stěžuje.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |