Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

HBO HD Freesat

Zdravim,mám zaplacené v freeSATu HBO HD a od rána to jedna velká mazanec v SD rozlišení a na freeSATu Nejsou schopni to vyřešit... zřejmě je to u nich chyba? ;P

huhu
Registrace: 1/2013
Odpověď v diskusním vlákně

@huhu

U mě to samé.Zmizelo i logo HD !

zeze
Registrace: 5/2011

RE: HBO HD Freesat

Potvrzuji. Snad je to jen dočasně.

acce
Registrace: 11/2008

No když uz si za to platime nemale penize,tak by to melo byt jen dosasne. :lookaround:

huhu
Registrace: 1/2013

Pamatuju si že Nova HD šla v SD u freeSATu docela dlouho.

acce

Už i zákaznická linka to potvrdila, že mají technický problém, zítra to budou řešit, neví se jak dlouho to potrvá.

hifik
Registrace: 7/2007

Chyba je na straně Slovak Telekom,ten ho poskytuje ze své pozice pro freeSat, stejný problém je teď samozřejmě i na DIGI CZ. :((

rybář
Registrace: 7/2014

Ted jsem s nimim mluvil, takze uz to resi minimalne treti den. Ten SD feed je katastrofa. Jako preziju to, ale takovehle SLA response mit u nas ve firme tak nas zakaznici sezerou :-)

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

A co ti sdělili? Že na tom pracují a neví kdy to pujde? Také jsem tam chtěl volat, ale pak jsem usoudil že si raději odpovím sám.

acce

@acce: standart, technici na toim delaji, hluboce se omlouvame, ma to vyhodu, kdzy to nepujde jeste par dni, zdimnu je o nejaky sluzby, easy ;-)

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra