Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

MEDIALINK ML6500

ma niekto skusenosti s tymto tunerom ohladom iptv a sateliteho
prijmaca oplati sa to kupit ?

slavo306
Registrace: 7/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: MEDIALINK ML6500

oplati sa to kupit pokial ho chces pouzivat na iptv ale aj sat a pozemni.
vynikajici obraz.! prehledny menu.h265.hodne dobra podpora.
bohuzel nema CI slot.
neco malo na medialink.online

jam fm
Registrace: 10/2016

a kup si ho na black friday v amazonu a mas to ve sleve a i se zarukou

jam fm

ML6500 nevýhody: není šachta, není UHD
výhody: combo,H.265/HEVC,výborný obraz,rychlost přepínání,IPTV,internet.rádia,SCART,velmi citlivý DVB-T2. UNI čtečka bez problémů a nastavování vzala Skylink Irdeto (ne M7). Výborný poměr cena/výkon (2 400 Kč / 90 €).Recenze na ML6500:
https://www.televizniweb.cz/2017/10/medilink-ml-5100stc-levny-piratsky-box-kombinovany-s-dvb-t2-hevc-a-satelitem/
https://www.parabola.cz/forum/topic-91350/
https://www.parabola.cz/forum/topic-90966/
nejlepší FW je 5.0.03 (4.únor 2017), s novějšími to pomaleji brouzdá v IPTV menu:
https://uloz.to/!wirQ9eYvgpC7/v-5003-6500s2t2c-triple-multimedia-iptv-opensource-zip
download nových FW: http://bit.do/fw6500
Minirecenze: http://bit.do/ML_6500 Tajné menu (emu, sharing) - zobrazení ve "Smartcard" po zadání kódu: 9999
Závěr: ML6500 (prodej od září/2016) zaručuje svižný chod jištěný CPU 667MHz a RAM 2GB DDR3 pro podporu IPTV. Nesrovantelně širší nabídka internetové TV (iptv.zone) udělala u mě ze sat. a pozem. příjmu pouhou doplňkovou službu tohoto šikovného přístroje.

Nowakowski
Registrace: 3/2014

@Nowakowski

Umí istream programu do PC? Nebo vehrát playlist m3u?

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@habr

Umí vehrát playlist m3u (snadno a rychle,pomocí USB), istream do PC nevím-nezkoušel jsem.

Nowakowski

@Nowakowski

Chcem sa spýtať, ako sa s tým iptv.zone v tom prijímači pracuje. Mám ho aj ja, ale s iptv nemám absolútne žiadnu skúsenosť a chcel by som to vyskúšať. Vďaka.

Greenhorn
Registrace: 4/2007

@Greenhorn

návod si už zahodil??

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Greenhorn

https://www.parabola.cz/forum/topic-91350/

pierrepetr

@Nowakowski

a neotaci s motorem aspon ne me, mate nekdo skusenosti?

STEAUA
Registrace: 1/2007

@Greenhorn

u linků z iptv.zone se nachází vždy na samém konci pod nimi i položka "Download" - zvolit do: .M3U Playlist (free registrace nutná). Nebo označit myší jen jednotlivé názvy s linky (které potřebuješ) a zkopírovat je do vlastního txt souboru a pak jeho koncovku přejmenovat z .txt na .m3u. Editovat soubory typu .m3u umí kupř. Total Commander (klávesou F4) nebo Poznámkový blok. Další zdroje IPTV:
google: iptv m3u Markiza
vk.com/free_tv_007
pastebin.com (nahoře okýnko "search" a potom "Sort by: Date")
@STEAUA - jak přijímač pracuje s motorem nevím (motor nemám), ale s DiSEqC bez problémů.

Nowakowski

@Nowakowski

Je možné zakládat favoritní skupiny? A funguje to v současné době tam,kde ještě nevysílá DVB-t2?

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

pokud mas na mysli jestli pres ten T2 jede i T tak samozrejme ANO odzkouseno Jachymov a jeste neco.
a favoritni tam samo urcite take jdou-jen jsem to nezkousel.

jam fm

@Nowakowski

A keď budem mať takto vytvorený zoznam s koncovkou .m3u, čo s tým ďalej? Ako to dostanem do satelitu, cez USB? V návode, ktorý som k zariadeniu dostal to nie je ani spomenuté. Dalo by sa povedať, že nič podstatné v ňom nie je.

Greenhorn
Registrace: 4/2007

@Greenhorn

návod jak vehrát vlastní playlist .m3u do sat. přístroje přes USB: https://abload.de/img/upload_playlistu2ikpd.jpg

@ALEXCZ- favoritní skupiny lze zakládat bez problémů - až 16. Přístroj samozřejmě přijímá i v stávající, staré normě DVB-T.

Nowakowski

VUGA combo

objevil se ted prijimac VUGA combo a vypada to ze je to neco stejneho nebo podobneho jako ten Medialink akorat o neco drazsi.
znate to nebo mate s tim nekdo nejake zkusenosti ?

jam fm

No nevím, než tento Head alias Medialink, tak to raději Openbox AS 4K nebo Formuler S Turbo.

matchboxx
Registrace: 9/2012

ale jede na tom i Taquilla a beinsporty takze super
jen me zajimalo Vuga/Vierte jestli je to to same jako Medialink a prakticke zkusenosti s temito (iptv)

jam fm

oprava Vuga/Viark :)))

jam fm

@jam fm

tento neznám,ale black pantherů mám v terénu 297 už cca 6-7 let,jsou to držáky a obrazově bez konkurence,bohužel už asi nepřežijou uni block skylinku

pierrepetr

Už zase bliješ ty zvratky? Já té chápu, prodáváš je, reklama je tu zadarmo, tak proč toho nevyužít. Dáš svůj krk na to, že ten svůj krám ve slepém testu bezpečně poznáš? Jsi ochoten se ho zúčastnit? Jinak seš totiž jen žvanil jako vždy. Skoda. Ale chápu to. Motiv tohoto deme.ntniho žvanění alá preskakujici gramodeska je naprosto jasný.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@Tomik535

já je neprodávám,už se nevyrábějí,jen jsem popsal životnost na kterou se tady blilo,dělat reklamu na tv tesla je kontraproduktivní,nemyslíš???,nemyslíš vim,buď zdráv

pierrepetr

@Tomik535

jinak ten tvůj brácha,co tady žvanil pod tvým nickem,neudělal ostudu jako ty,že ho pozdravuji

pierrepetr

"Obrazově bez konkurence"

Je v té větě něco o životnosti?

Samozřejmě že se už nevyrábějí, když je tady už vychvaluješ x let. Kdybys to nedělal pro prachy, nazval bych tě vylízaným deme.ntem, který samozřejmě není schopen svá slova o bezkonkurenční kvalitě toho tvého 300x prodaného krámu nijak obhájit, ale to je mi jedno. Jen stále nechápu, proč ti to redakce stále toleruje. Možná si zde platíš reklamní banner jako jiní, u kterých je tudíž podobné žvanění naprosto pochopitelné. Pak tedy mlčím a máš právo ty své neprokazatelné zvratky stále opakovat.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@Tomik535

já myslel,že ses už naučil číst,no škoda,o životnosti se píše tady,
"""ale black pantherů mám v terénu 297 už cca 6-7 let,jsou to držáky"""
už jsi dopil tu s.r.a.č.k.u?????
je to reklama na starý střepy,ano

pierrepetr

@Tomik535

ty nemůžeš napsat ani tečku,nikdy jsi ho neviděl,jen jsi ho objednal a poslal z5,ty tedy jsi recenzor

pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra