Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

dreamsky ts 100

Zdravim, kamarad mi donesl tuhle s prominutim srajdu, abych mu aktualizoval fw, po aktualizaci to vubec nenajede, jen sviti kontrolka pow...... nesetkal se s tim nekdo?

miks
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dreamsky ts 100

Zberny dvor ....načo stracaš čas?

par32
Registrace: 11/2007

Nemáš se pouštět do toho co neumíš... ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

asi poleti i on s tou srajdou :-D

miks

@drobeček

jel jsem presne podle navodu.....

miks

no vidíš, ani s návodem nedáš do kupy takovou jednoduchou věc ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

tak poradis?

miks

těžko radit takhle na dálku, aktualizace je při správném postupu bez problémů, něco jsi musel udělat špatně , to tě kámoš moc nepochválí, že jsi mu odpálil měřák ;) :)))

drobeček

no prave, stahl jsem ze sapro.cz Dreamsky-TSC-100-HEVC_IMX_2017_09_08.zip , rozbalil jsem ho na USB, byl to soubor brcm7362.imx, nandal jsem ho do vypleho stroje a zapnul a nechal byt. Po cca 5 ti minutach jsem ho vypnul, vyndal USB....... a ted je to tak jak jsem psal vejs :(

miks

miks

A proč jsi ho aktualizoval ?

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

se mu udajne sekal a neladil stanice

miks

miks

ale to může být taky vada hardvéru, dělal jsi továrko ?
Když něco aktualizuješ tak se nejdříve podívej jestli verze kterou máš teď, není náhodou ta nejnovější popřípadě jestli není nějaká novější hardwarová verze .
Napiš do Sapra

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

njn, zitra tam zavolam.... tovarko jsem nezkosil, protoze ted se do menu vubec nedostanu.

miks

Také jsem aktualizoval TSC 100

Také jsem aktualizoval TSC 100 a povedlo se, je to lepší, spektrální analyzátor je perfektně čitelný. Také mně se to chovalo podobně, jak popisujete, po zapnutí se rozsvítila LED POWER a na obrazovce se objevil obvyklý úvodní obrázek zablikla nějaká LED a dál nic. Přístroj jsem vypnul, zasunul flashdisk se souborem brcm7362.imx a zapnul. Rozsvítila se LED POWER, objevil úvodní obrázek a rozblikala se LED. Po chvíli přestala blikat a přístroj ožil.

Pavel Libá
Registrace: 11/2015

Pokud to stahuje sw, mělo by se to asi chovat tak, ze je na displeji znazornen prubeh stahovani a dokonceni procesu stahovani a nasledne vypnuti nebo restartu. Jak tak ctu, tak je to asi trochu jinak. Zvlastni chovani pristroje při aktualizaci sw.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

Nevylučuji, že máte pravdu, při blikání LED se zřejmě průběh stahování na obrazovce mohl ukázat, ale přesně si již nepamatuji. Po aktualizaci se funkčnost přístroje TSC 100 HEVC zlepšila, hlavně pro DVB-T a DVB-C, tlačítko F1 funguje stejně jako pro DVB-S.

Pavel Libá
Registrace: 11/2015

Dostal jsem ze sapra nejakej aktualni fw a nabehnul..... ale srot to za ty prachy teda je..... predrazenej satfinder

miks

ale je zajímavý tím, že se například dozvíš, že 52% úrovně signálu je 59dBuV a 83% odstupu C/N je 17,7dB. To jsem ještě nikdy neviděl.. :)))

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

miks

tak dej info na nějaký typ v dané cenové relaci, potřebuji něco podobného jako záložní stroj, díky za info ;) :)))

drobeček

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra