![]() |
|
Hyundai TV dochazi porad k prelarovaniDobry den, chci se zeptat, v cem muze byt chyba, kdyz se porsd na TV Hyundai porad preladuji programy. Je napichla na antenu. No, a castokrat se stane, ze kanaly seradim a treba Nova je z kanalu 3 za chvili na kanale 1030,i Barrandov atd. Nevite, kde muze byt chyba?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
@Lolem123Pokud máš fastscan, tak bych si tipnul, kde je chyba... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Hyundai TV dochazi porad k prelarovaniNeni fastscan, vzdyt tam nemam modul ani set top. Je to pres antenu, pozemni signalStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
@Lolem123Bude to jako u LG a jiných,musíš v nastavení vypnout automatické ladění,bude to s okýnkem kde potvrdíš,že to nechceš,Bude to asi s podobnou gramatikou. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@Lolem123Taky se to může jmenovat auto aktualisace,což zrovna dnes jsem vypínal u sousedovy LG32-pak tedy vypnout |
korkoran
![]() |
|
@korkoranNo jo, ale kde to najdu? Mam LG v pokoji a tam jsem to nasel hned, nicmene tady se mi to nedari najit, no.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
@Lolem123Taky tam může být Seřazení podle LNC(nutně vypnout)a zadat seřazení podle ID nebo ONID |
korkoran
![]() |
|
@Lolem123Může to být v ladění,někde na dalším řádku-hledat,hledat a číst!!! |
korkoran
![]() |
|
@Lolem123Nebo naskládat do oblíbených,pak to zůstane v obl.v klidu |
korkoran
![]() |
|
@korkoranPokud nenajdu to vypnuti, tak to dam do tech oblibenych. Diky moc! Ted cekam, az se to naladi znovu, ja vul to dal predtim do tovarniho :/Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Hyundai TV dochazi porad k prelarovaniJeste dotaz, nevite, jak naladit Joj Fanily? Kdyz dam automaticke ladeni digitalniho pozemniho, nenajde to ani Novu Gold, Novu 2 a nebo Joj Cinemu :(Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
@Lolem123Máš už PM ??tak tam mi napiš |
korkoran
![]() |
|
@Lolem123Joj family ti může hrát.ale joj synema určitě nééééé,pokud bydlíš v česku |
korkoran
![]() |
|
RE: Hyundai TV dochazi porad k prelarovaniNo tak multiplex 4 mi fakt naladit nejde. Nemuze to byt pocasim?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Hyundai TV dochazi porad k prelarovaniTak admine, muzes to uzavrit. Je to vyreseno. Diky korkoranovi :)Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
Je to vyreseno.Až jsem se celý zpotil pýchou![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
tak superhlavne že vy dvaja teda viete čo sa stalo. Som myslel že toto je forum...Neviete tiež náhodou odkiaľ prišiel ten radioaktivny mrak, ale prosím len cez SZ ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
vieme av noci aj svieti http://buyee.jp/item/yahoo/auction/n238414400vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
![]() |