Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CAM Viaccess orca so zabudovanou kartou Skylink

Máte niekto prosím vás skúsenosti s cam modulom viaccess orca so zabudovanou kartou skylink?
Zaujímalo by ma hlavne, či je pri tomto module rýchlejšie prepínanie programov v TV so satelitným tunerom oproti modulu Skylink Neotion Irdeto?

mkriska
Registrace: 2/2012
Odpověď v diskusním vlákně

@mkriska

A jaký důvod je k tomu, měnit ten Neotion za Viaccess?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: CAM Viaccess orca so zabudovanou kartou Sk...

Viacess je neotion.

mike2011
Registrace: 7/2011

Pochybuju, že by zrovna tohle mělo zásadní vliv na rychlost přepínání programů.

Rychlost bude záviset hlavně na softwaru a tuneru v STB, případně na stabilitě LO v LNB (kdy nutnost kompenzace na straně tuneru může zpomalit počáteční lock).

LubosD
Registrace: 7/2010

@mike2011

Ale on se ptá na výměnu za Neotion Irdeto.

joscer

@mkriska

Ale o tom už tu byla nedávno řeč.
https://www.parabola.cz/forum/topic-93652/

konas
Registrace: 12/2014

@mkriska

Prepinanie modulu viaces orca pomale oproti zabudovanej citacke skusane v DM 8000,VU ultimo,Ab 650,DM 525,DM7080.Tak ale zas to nieje nic tragickeho. ;)

coral
Registrace: 9/2009

Pějme písenˇdokolalala.... :)))

janys
Registrace: 2/2016

@mkriska

Jak píše kolega konas už se o tomto psalo. Kartu MODUL CAM 701 VIACCESS NEOTION S KARTOU SKYLINK zakoupíš za 1380,-Kč ve správě účtu vyměníš za starou a všechno včetně SERPO se převede na novou .Jinak já mám vyzkoušeno s TV Panasonic modelová řada 2017 a na rozdíl od karty Ice s modulem Irdeto nebo modulem CW je to rychlé a bez problémové .

jan7070
Registrace: 10/2008

@jan7070

Jsem rád, že ses ozval. Dal jsem odkaz na celé vlákno, ale Tvoje informace o funkci byla zásadní.Pochopil jsem,možná špatně, z ceníku,Skylinku, že bezplatná výměna karet funguje jen s M7 Irdeto a ne pro ICE.

konas

@konas

V ceníku je uvedeno
"Platí pro registraci nových karet Standard HD M7 typu Viaccess jako výměna za Irdeto.".
Podle čeho by se dalo usuzovat, že se nejedná o ICE? Cožpak ICE není Irdeto?

joscer

@joscer

Zadej si u Skylinku číslo ICE karty, a vyběhne Ti, že žádná akce pro tento typ karty není. M7 Irdeto je v ceníku přímo uvedena, poplatek za výměnu za Via je škrtnutý.

konas

Smysl PLACENÝ výměny je nula. Ale jestli má někdo zbytečných 14 stovek a neví co s nima, tak nějaký prodejce SAT techniky se jistě zlobit nebude :)))

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

No potřeboval bych ho pro rodinku do TV, protože Smit mi při zapnutí vyhazuje hlášky o zasunutí, checku karty, že kanál nelze sledovat, a hned potom to naskočí. Takže když se dokoukám, tak musím před vypnutím přepnout na terestriku, abych furt neposlouchal volání že to zase nejde, nebo to pomalu přepíná. Ale za ty peníze nechť si ho vetknou za širák. Rv

konas

@konas

Přečti si ještě jednou pomalu co je v tom ceníku. M7 je uvedeno u karty s Viaccess.
Já mám na svém účtu u Skylinku 4 karty ICE a u všech mám přístupné tlačítko pro výměnu.

joscer

@konas

"bezplatná výměna" spočívá v tom, že si koupíš ten jejich Orca modul za 1400 a pak si ho už "bezplatně" regneš namísto jakékoli původní ICE/Irdeto, tzn. že Skylink ti už nic dalšího nenaúčtuje za stisk tlačítka "vyměnit kartu" na jejich webu... chápeš? No neber to :)))

lance
Registrace: 10/2008

@lance

Vlastně máš pravdu. Mám dvě ICE karty, takže 2800 peněz je brnkačka. To raději pozvu pár kamarádů a dáme si několik piv, a počkám na další úžasnou nabídku výměny. ;P

konas

konas, i ja jsem to včera spozoroval na TV Samsung s cam modulem Irdeto Smit, když jsem zapl TV hlaska uspesna autentizace a neslo nic, az když jsem vyndal modul a kartu a zasunul zpet modul a pak kartu, tak vse slo az do doby vypnuti a po zapnuti opet stejna hlaska, tak jsem tam dal docasne modul CRW a jede to zatím nez ty bl.ci zase něco spusti. Smit je s oznacenim OAF s posledním sw. Do včerejška vse ok s modulem Smit Irdeto.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

Mě to dneska zatím chodí se Smitem bez problémů. Blblo to ze začátku, když v něm nebyl poslední soft. CW modul tu někde mám taky.

konas

konas, zatím to necham byt a v tydnu to znovu vyzkousim. Mam tam CRW Smit. V TV je poslední verze sw s podporou Hbbtv a doted vse ok jak s CRW tak s Irdeto modulem Smit.

HYPER

@HYPER

A já mám v rezervě DVB-T i T2. Rodina se mě možná nezřekne. :)))

konas

Tak ja mam taky pozemak, ale DVB-T a T2 teprve bude, ale nemam k tomu momentalne potrebny zarizeni. Mam to jako zalohu. :)))

HYPER

viacces orca

Po kúpe nového modulu neotion viaccess orca možem len skonštatovať, že čo sa týka rýchlosti prepínania programov je to úplne identické s modulom neotion irdeto. Výhodou modulu viaccess orca však je to, že tam bežia všetky SK a CZ programy bez geoblokácie.

mkriska
Registrace: 2/2012

Je to jenom lakacka, jak pripadne pretahnout klienty na novy kodovaci systém a tim zase pomalu urychlit prechod z Irdeto na Viaccess Orca.

HYPER

Ty programy pujdou podle me max 14 dni v ramci promo akce a pak to zablokujou.

HYPER

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra