![]() |
|
overovacie mal skylinkNeprisiel overovaci mail karty.Mail adresa spravna, kde hladat chybu na centrum.sk že nechodia maily z skylinku? |
ivan22
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
@ivan22Je možné, pokud to poslali hromadně, že Ti to hlídač spamů a hromadných mailů přesunul do složky "spam" a nebo "hromadné". Podívej se tam. Mně se so už párkrát stalo.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
overovacie mal skylinkZalozil som karte novu mailovu adresu abi mail nestatil z inej adresy maili prišli na skušku. Sparm prazdny je tam 6 mailov ani zaslat znovu nepomohlo a bez toho sa do zakaznickej zony nedostanem. Lebo ju registrovali na predajny mailova adresa 2x overena je spravna len nic nechodi.Mal som zadat dlksie pouzivanu adresu |
ivan22
![]() |
|
RE: overovacie mal skylinkA co ti řekli na zákaznický lince?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: overovacie mal skylinkJa osopne typuiem, še si nijekde preklep uropil. To njekdy stava sa aj frofíkom. Zkus owerit etse ras f predajni a pozry aj zpam jak ti rati "ja987". |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
RE: overovacie mal skylinkGoogle translator?![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@ivan22Zkus kartu registrovat znova a nebo by Ti mohli také pomoct na zákaznické lince, nebo chatu Skylinku.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
overovacie mal skylinkNapisal som na kontakny folmular nech mi zmenia ten registacny mail na iny z popisom problemu z mailom. Som zvedavy či sa napišu. |
ivan22
![]() |
|
overovaci mail skylinkKarta zaregisrovana podla overenie ser. poplatku teraz len čakat.. |
ivan22
![]() |
|
RE: overovacie mal skylinkkobram, nezvyknem hodnotiť gramatiku príspevkov, ale Tvoj je Nr.1!![]() ![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 544 |
![]() |
|
RE: overovacie mal skylink@krtík: To bola paródia na "ivan22", lebo z jeho druhého príspevku(od vrchu) mi prišlo zle (a potom aj z ďalších). Preklep alebo hrúbka sa človeku stane (zase toto nie je fórum o gramatike), ale toto už bolo veľa. Keď niekto nie je schopný za XX rokov sa aspoň na trochu slušnej úrovni naučiť štátny jazyk, tak čo si mám to takom človeku myslieť? Chodiaci "průser"...![]() P.S.: Presne takého človeka s takouto gramatikou poznám (nie je to ale "ivan22") ![]() ![]() ![]() ![]() Platí: Myslieť znamená ho.no vedieť!!! ![]() ![]() ![]() |
kobram
![]() |
|
RE: overovacie mal skylinkkobram, sorry, 2. príspevok ivana22 som nejak preskočil (prehliadol) a Tvoju paródiu som preto nepochopil. Už je mi to jasné. Ivan22 je fakt komik. Pekný večer a viac takých ivanov, aspoň je tu veselšie!![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 544 |
![]() |
|
RE: overovacie mal skylink@krtík: Veď nič sa nedeje![]() ![]() |
kobram
![]() |
|
@ivan22V zákaznické zoně ti poví,jaký mail tam máš,řekl bych ,že je to mail toho prodejce.Na druhou stranu,já jsem musel založit maily pro tyto zprávy a registraci na seznamu a google,měl jsem a mám s centrumem velké problémy poslední čas |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: overovacie mal skylinkChyba je, ze si pouzil centrum.sk. Horšia mailová schránka asi není. Pre odchodzie správy je treba použiť obkluku a veľa odpovedí do tejto schránky nechodí. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 559 |
![]() |
|
overovacie mal skylinkDnes som to skusil poslat overovaci mail zasa a prišiel na uvdenu adresu pri registaci. |
ivan22
![]() |
|
@ivan22Ano,centrum někedy pracuje,někedy stávkuje![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
![]() |