Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

overovacie mal skylink

Neprisiel overovaci mail karty.Mail adresa spravna, kde hladat chybu na centrum.sk že nechodia maily z skylinku?

ivan22
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

@ivan22

Je možné, pokud to poslali hromadně, že Ti to hlídač spamů a hromadných mailů přesunul do složky "spam" a nebo "hromadné". Podívej se tam. Mně se so už párkrát stalo.

ja987
Registrace: 1/2016

overovacie mal skylink

Zalozil som karte novu mailovu adresu abi mail nestatil z inej adresy maili prišli na skušku. Sparm prazdny je tam 6 mailov ani zaslat znovu nepomohlo a bez toho sa do zakaznickej zony nedostanem. Lebo ju registrovali na predajny mailova adresa 2x overena je spravna len nic nechodi.Mal som zadat dlksie pouzivanu adresu

ivan22

RE: overovacie mal skylink

A co ti řekli na zákaznický lince?

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Ja osopne typuiem, še si nijekde preklep uropil. To njekdy stava sa aj frofíkom. Zkus owerit etse ras f predajni a pozry aj zpam jak ti rati "ja987".

kobram
Registrace: 4/2014

Google translator? :)))

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@ivan22

Zkus kartu registrovat znova a nebo by Ti mohli také pomoct na zákaznické lince, nebo chatu Skylinku.

ja987
Registrace: 1/2016

overovacie mal skylink

Napisal som na kontakny folmular nech mi zmenia ten registacny mail na iny z popisom problemu z mailom. Som zvedavy či sa napišu.

ivan22

overovaci mail skylink

Karta zaregisrovana podla overenie ser. poplatku teraz len čakat..

ivan22

kobram, nezvyknem hodnotiť gramatiku príspevkov, ale Tvoj je Nr.1! :laughing: Kto a kde Ťa učil slovenčinu? :laughing:

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

@krtík: To bola paródia na "ivan22", lebo z jeho druhého príspevku(od vrchu) mi prišlo zle (a potom aj z ďalších). Preklep alebo hrúbka sa človeku stane (zase toto nie je fórum o gramatike), ale toto už bolo veľa. Keď niekto nie je schopný za XX rokov sa aspoň na trochu slušnej úrovni naučiť štátny jazyk, tak čo si mám to takom človeku myslieť? Chodiaci "průser"...:)))

P.S.: Presne takého človeka s takouto gramatikou poznám (nie je to ale "ivan22") :))) . Je celkom v pohode, ale keď "začne myslieť", tak to dávam 3 dni dokopy. :))) :))) :)))
Platí: Myslieť znamená ho.no vedieť!!! :))) :))) :)))

kobram

kobram, sorry, 2. príspevok ivana22 som nejak preskočil (prehliadol) a Tvoju paródiu som preto nepochopil. Už je mi to jasné. Ivan22 je fakt komik. Pekný večer a viac takých ivanov, aspoň je tu veselšie! :laughing:

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

@krtík: Veď nič sa nedeje :))) Ja ani nič nemám proti "ivan22", ale niekedy je to (ako sa u nás, v Horných Uhrách hovorí) "smiech cez slzy". :)))

kobram

@ivan22

V zákaznické zoně ti poví,jaký mail tam máš,řekl bych ,že je to mail toho prodejce.Na druhou stranu,já jsem musel založit maily pro tyto zprávy a registraci na seznamu a google,měl jsem a mám s centrumem velké problémy poslední čas

korkoran
Registrace: 10/2006

Chyba je, ze si pouzil centrum.sk. Horšia mailová schránka asi není. Pre odchodzie správy je treba použiť obkluku a veľa odpovedí do tejto schránky nechodí.

Kasr
Registrace: 8/2008

overovacie mal skylink

Dnes som to skusil poslat overovaci mail zasa a prišiel na uvdenu adresu pri registaci.

ivan22

@ivan22

Ano,centrum někedy pracuje,někedy stávkuje Rv

korkoran
Registrace: 10/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra