Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

A jitra jsou zde tichá

Právě běží tento film v novém zpracování z roku 2015.Jsem zvědav jak se to bude lišit od původní verze z roku 1972.Patří mezi moje oblíbené válečné filmy.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: A jitra jsou zde tichá

A kde, když už to sem pleskneš??

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Na Tv Joj+

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

Jarous, ta stara verze je lepsi. Videl jsem tu novou verzi nedavno, myslim na programu od Prima TV a starsi verze je podle me lepsi.

HYPER
Registrace: 11/2010

Hlavní rozdíl bych řekl,že byl ve vzpomínkách kdy u té staré verze bylo vše v duchu SSSR a zde tam již bylo víc toho negativa bývalého režimu.

Jarous

@Jarous

hlavní rozdíl je v tom,co vidíš jako první,stačí jinej dabing a už máš jasno,co je lepší,normální lidská vlastnost

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Ten film jsem nikdy nevidel... Skoda. Bohuzel tady se Ruske filmy v podstate nevysilaji a p

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Ten film jsem nikdy nevidel... Pokusim se ho nekde najit. Bohuzel tady se Ruske filmy v podstate nevysilaji a pokud ano, tak 1x za rok nekdy ve tri rano... :-/

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Byl to první nepřístupný film,kde jsem se bez OP propašoval :)) ( jako správný pionýr jsem splašil průkazku člena klubu přátel sovětského filmu -KPSF , ještě slevněnky...a viděl jsem kozy Žeňky Komelkovové).Tehdy to byly ještě např. filmy Hořící sníh,Dumka o Kovpakovi a další ...Jinak po letech (jako každého starkýna),mne zaujímá především samozřejmě prvotní verze.Fěďa Vaskov byl pánbůh.Akurát nevím zda Gurvičová se jmenovala Soňa anebo Sofie.

hdpe
Registrace: 11/2007

To franck

A jitra jsou zde tichá(1972) máš i na Uložtu,dokonce v .mkv.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Nepřístupný film? Na ten šla do kina v rámci vyučování celá škola, odvážné záběry sovětských vojaček nás školáky tehdy mile překvapily :-) Na všechny ostatní sovětské filmy z války, na které jsme povinně se školou chodili, jsem dávno zapomněl.

fikus
Registrace: 11/2004

ten film z roku 72 mal výbornú atmosféru vďaka výbornej práci tvorcov filmu. Boli tam výborné typy žien, výborný staršina, výborná výprava, zábery sa neopakovali a pracovalo sa viac s atmosférou príbehu ako vo remaku. Proste včera to bola obrazová nuda, temer nezaujímaví herci a bez atmosféry prostredia, ale film splnil svoj cieľ , keďže som ho dopozeral

zoly
Registrace: 9/2012

A jitra jsou zde tichá

Mám tento dobrý film R^ myslím ten původní ale zahlédl jsem i novou verzi ale neměl jsem čas to sledovat.Ale sháním něco podobného a to se jmenuje "Není cesty zpátky" major Toporkov a tak dále, vzpomínka na mé mladá léta, na youtube je ale bohužel s původním znění není dabing nebo alespoň titulky :((

pinokio
Registrace: 4/2009

Nový zpracování nic moc, navíc je to takový ve stylu US hrdinů, kde je ten hlavní nesmrtelnej a přežije všechno :)))

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

A jitra jsou zde.... a jiné

Taktéž mám v podvědomí z těch válečných ruských ( v té době sovětských ) filmů - Není cesty zpátky, klasika - Osvobození

SteelSat
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra