Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink vs. Freesat

Chci se zeptat co je programove a cenove lepsi.Co byste radeji volili.Vas názor,dekuji.

Sanca
Registrace: 1/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

@Sanca

Skylink jednoznačne.

ifaberlin
Registrace: 10/2017

programovo najlacnejsia

verzia prijmu tv signalu je kumulacia DVB-T/T2 & DVB-S/S2 fta + emu...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

RE: Skylink vs. Freesat

skylink je lepší o 168%

honegero
Registrace: 5/2015

podla mna

PRE UZIVATELA JE skylink PREDRAZENY a freesat NEVYHODNY...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Asi měsíc mám půjčenou kartu Skylinku a testuji rozdíl v provozu oproti kabelové televizi. Kvalita obrazu je srovnatelná, rozdíly v neprospěch satelitu pozná pouze znalec, ale byly problémy Skylink vůbec rozchodit a i během provozu mě tak jednou týdně naskočí nápis zakódovaný program a musím přepnout na nějaký volný program, aby se mi kódování znovu rozběhlo. Kartu s díky vracím a zůstávám u kabelovky.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

Bohužiaľ, Bohuš má asi pravdu. Skylink je podobne ako maslo a benzín pre našincov predražený.

Karner
Registrace: 3/2010

@Sanca

Ja som sa rozhodoval podla toho ktoré programy v daných balíkoch mne viac vyhovujú, vyšiel mi freesat.

Rasto1978
Registrace: 6/2010

Čiže na otázku "čo je programovo lepšie" si musíš odpovedať sám, každého zaujíma predsa niečo iné.

Rasto1978

jedině Skylink!

Ten je skutečně nejlepší,ale jedině tak v "obírání" lidí.Jakmile zjistili,že SP jim jen tak projde,hned začali zvedat ceny!!! Vždytˇ to není žádný servisní poplatek!!!! ;P ;P

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

nikdy nepochopím ludí čo sa pýtaju takéto otázky..keby si dal iné kriteria,ktoré ty sám nepoznas a si nevieš zistit by som tu otazku este chápal..lebo napriklad kvalitu obrazu programov pri jednom alebo druhom operatorovi nevieš zistit pokial si nikdy nemal tychto operatorov,preto by bol dobry nazor od inych ludí,ale pytat sa čo je lepsie v oblasti ceny a programov?ved máš internet?za 1 minutu ysi mozes pozriet kto ponuka ake porgramy a kto má ake ceny..a predsa sám uvidiš,kto je drahší a kto lacnejší a čo sa týka programov sám uvidiš,kto čo ponúka..my nevieme ake programy ťa skor bavia?

jožko
Registrace: 7/2016

@Sanca

Keď Ti stačia SD kanály tak freeSAT, ak Ti nevadia predražené ceny u Skylinku tak on. Ťažko povedať. Discovery Science, ID, CBS Reality sú kanály čo stačia mne. Musíš sa rozhodnúť sám.Vygoogli si to.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Fresat medium hd+,Skylink základ a slovenské Dvb-t z Javoriny. R^

jjery
Registrace: 12/2012

@omar3

Můžeš prosím sdělit jaký baliček a jaké programy od Skylinku jsi porovnával s kabelovkou. Jinak od koho máš kabel.

risposta
Registrace: 2/2012

@ifaberlin

A z jakého hlediska, cenou, skladbou stanic, u jakých balíčků nebo jak, když tvrdíš že jednoznačně že Skylink?

risposta

@honegero

A co nějaké argumenty o tom, že je o 168% všeobecně lepší Skylink.

risposta

@risposta

Nie som viazaný žiadnou proproviderskou zmluvou, mám vyššiu kvalitu obrazu, mám stabilne viac CS programov + ďalšie výhody...

ifaberlin
Registrace: 10/2017

@ifaberlin

Gratulujeme :laughing:

Rasto1978

@ifaberlin

akú vyššiu kvalitu mal si to možnosť vôbec niekedy porovnať okrem ČT a RTVS ktoré si to platia je to všetko na rovnakej úrovni

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Jednoznačne skylink ,doplnený programami od freesat ,čo skylink nemá.

Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V

Naaalim
Registrace: 3/2016

@ifaberlin

Skylink bol najlepší v časoch keď ešte nebol pod M7. Takže všetky tvoje vyjadrenia "chvály na Skylink" vyznejú skôr smiešne.

Rasto1978

@kostik123

plne s Tebou súhlasím, vyberá sa medzi kvalitou progamov v Skylinku a kvalitou ich obsahu vo Freesate. Sorry, že sa opakujem, ale nechce sa mi to nanovo počítať:
Freesat Medium za 7,- EUR/polroka na 2 boxy, následne 14,- EUR/mesiac na 2 boxy = 10,50 EUR/mes. = 126,-EUR s tým, že nepotrebujem investovať ani do kariet, ani do boxov, t.j. v 1. roku úspora 2x50 EUR/box=100 EUR, - 1x karta 20,-EUR, registrácia 40,- EUR, balík smart 69,90 - 44 next = - 273,90, takže oproti Skylinku som v pluse o 147,9 EUR a v balíku mám napr. aj Spektrum ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Ako uz bolo pisane vyssie, najlepsia je kombinacia skylink - freesat a nemusis riesit kto z tych dvoch je lepsi

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

@jozef BA

A nakoniec si dá Mágio :laughing: (Služba ktorá žial na Sk momentálne najviac rastie).

Rasto1978

@Rasto1978

:laughing: :laughing: Nojo a speciálně pro tebe a tobě podobným , protože byl ZADARMO že? :laughing: :laughing:

BOBSEN
Registrace: 9/2010

Je možno se také rozhodovat podle pozice satelitu. Já mám Freesat 0,8°W za rohem paneláku, takže pro mne je Skylink jediná volba. Jinému může rozhodnout mezi Freesat a Skylink třeba vzrostlý strom ve směru k jednomu nebo druhému satelitu.

Standa3
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra