![]() |
|
OpenATV 6.1 - problém s programy po aktualizaciAhoj.. rád bych navázal na mé starší téma týkajícího se téhož. Omlouvám se, že jsem se tehdy odmlčel, bohužel jsem již neměl čas to řešit. Vrátil jsem se dočasně na původní verzi, dokud nepřestalo fungovat DVB-T. To se spravilo instalaci novější verze Open ATV. Jenže po přepnutí na jiný kanál a zase zpátky, to dělá to co tenkrát. Konkrétně.. místo DVB-S programů to ladí DVB-T kanály a ty jsou jediné, které mi hrají. DVB-S úplně odpadlo. Zkoušel jsem udělat to, co jste mi doporučili.. nechal jsem si zde vygenerovat satellites.xml, nahodil a restartoval přijímač. Na základě takto importovaného satellites naladil programy, vše se zdálo, že funguje (skenovalo to sat programy z 1W) a testl. Fungovalo to opět do té doby, než jsem přepnul. Pak už jen černá tma se signálem okolo 90%. Když jsem zkusil na otest proskenovat jeden sat transpondér, ve výstupu mi to naskenovalo kanály z DVB-T.Nemůže být chyba v lamedb? Už mě to skoro nebaví řešit, nejradši bych tam nahodil kopii funkčního systému od některého z vás, kterému to funguje.. Ale stejně by mě zajímalo, kde je problém. Díky. Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87 | |
![]() |
|
My všichni si pamatujeme jaký máš přijímačproto to už dál neutajuj a napiš to sem.Mohlo by se najít pro Tebe řešení... |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...@bob.r: Pod "Díky" v jeho príspevku je napísané: Vu+ Duo2, OpenATV 6.1, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL).![]() |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...Pri takychto veciach je najlepsie urobit cisty flash img, nie aktualizovat. A potom riesit dalej ......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...@jonnyq: Skús nahodiť iba čistý image z http://images.mynonpublic.com/openatv/6.1/index.php?open=vuduo2Maximálne si tam daj nejaký CAM na obsluhu karty a tak to vyskúšaj (naladiť DVB-S2, DVB-T, poprepínať a reštartovať box). Nenahrávaj tam zálohu lamedb + bouquety !!!. Niečo sa menilo v API a pribudli nejaké atribúty v LAMEDB. Môže to robiť neplechu. S tými sattelites.xml opatrne , niektoré image majú thor 0.8W (atribút position="-8") uvedené ako pozíciu 0,9W, niektoré ako 0,8W a 0,9W majú ako C-BAND, takže len také hocijaké kopírovanie od hocikadiaľ nemusí byť OK a spôsobí to "neaktívny kanál" v zozname kanálov . |
kobram
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...Přesně jak píše liquere, udělej čistou instalaci /nevím, proč se všichni bojíte to dělat a raději nahráváte kdejaké zálohy od někoho neznámého/, nastav tunery, prolad manuálně na co koukáš, včetně dvb-t a pak vyzkoušej nahrát svůj setting ze zálohy, jestli přes webif, nebo dreamboxedit, vucc je jedno...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...A pritom nahratie celeho image a sprevadzkovanie CAM je otazka par minut...![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...no kdyby.. zkoušel jsem provést čistý instal, ale problém. Při nastavování tunerů to vždy hodí modrou obrazovku. A to jak v samostném průvodci, tak i pak v menu.Dál by mě zajímalo.. při flashování to píše: Bad blocks: 9 (no critical when no change) co to znamená? Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...Skus este nejaky iny image.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...Co to znamená "hodí modrou obrazovku"? To neznám...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...To su vadne bloky preto ti to pise, ze pokial to cislo nenarasta nie je problem, ak by sa menilo a stupal by ich pocet, treba reklamovat, ak sa este da....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...Tak dej VTI a uvidíme, jak se to bude chovat u nastavování tunerů...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukandead screen.. výpis chyby + restartVu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...Takže zelenáč už je modráč, už je to jasné...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...Dej ten VTI, nebo PLI, cokoliv jiného a uvidíš, co to bude dělat u nastavování tunerů, to je docela divné...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@liquerea to jsou co za bloky? Chyby na disku nebo co?Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...@jonnyq: Su to chyby vo FLASHke. A bude to uz iba horsie... Je pomaly nacase ho vymenit za novsi model. |
kobram
![]() |
|
jonnyqtak ako ti napisal kolega, pokial nenarasta ich pocet neries to, bez chyb uz asi ani neexistuje v dnesnej dobe lacnej vyroby vsetkeho ....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...tak to vti funguje.. ale moc mi to nesedne. Kdybych tam nainstaloval stejnou verzi openatv, je nějaká naděje, že by to šlo už bez chyb?@liquere: Díky.. trochu jsem znervózněl.. Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...VTi prilis nesadlo ani mne, ale OpenPLi je podobne OpenATV. Vyskusaj este to a ak bude fungovat, tak to nechaj nainstalovane.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...Pokud to jede pod VTI, mělo by to jít i na openATV, ještě tomu dej šanci, pochybuji, že by openATV bylo tak "háklivé" na chybné sektory ve flashi a VTI-čko ne...Dej tam třeba poslední ofiko openATV 6.0...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...Zkus tam nejdříve hodit original VU+ image a potom to přehraj poslední OpenATV 6.0, uvidíš jestli se to nezlepšíVU+ Solo 4K OpenATV 6.3,VU+ Solo2 OpenATV 6.3,Zgemma H9 Combo Multiboot 1.OpenATV 6.3, 2.OpenATV 7.3, 3.OpenVIX 5.3, 4.PKT Hyperion 6.4.2
|
Kopo
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...To není špatný nápad, dej ho tam a zkus nastavit ty tunery, co to udělá...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...tak jsem tam nahodil starší verzi OpenATV 6.0 a hraje to. Při instalaci nebyl problém, přehrávání OK, až na DIGI tv.. to nejede. Freesat ano..Poprvé dopadl test CAM modulu úspěšně, u 6.1 to pořad házelo chybu. Nicméně u DIGI programů mi to hlásí vložte smard kartu, ale tam tam je. Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
OpenATV 6.0Mam dojem, ze podpora pre 6.0 je uz prerusena, cize asi skoncila.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: OpenATV 6.1 - problém s programy po aktual...Par dni dozadu bol nejaky sum pri 6.1, tak pripadne pockaj par dni a skus znova. Pripadne ak ani potom nieco nepojde, najlepsie je im napisat a presne popisat problem, pripadne pripojit log ak nejaky bude.Podpora pre 6.0 konci.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87 | |
![]() |
|
![]() |