Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Android tv box alebo MiraCast či ChromeCast?

Android boxy sa mi zdajú pomalé pri prepínaní streamov, preto uvažujem o kúpe MiraCastu alebo ChromeCastu. Má niekto s nimi skúsenosti? Sú rýchlejšie pri prenose streamov z pc do tv ako spomínané boxy? Mám totiž staršiu plazmu Panasonic HD Ready bez Lan a občas na nej pozerám MagioGo cez tv box.

Karner
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Android tv box alebo MiraCast či ChromeCas...

Trošku si naštuduj linux a E2 a kúp si EVO Nova IP. Budeš spokojný, uvidíš.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Nechce sa mi študovať Linux, preto chcem zvoliť jednoduchšie riešenie - MiraCast. Keď ma zradí, kúpim EVO Nova IP.

Karner

@Karner

Nemusíš to kupovať. Dal som len typ. Miracast neviem, nepoznám. Ale isto to niekto používa a ozve sa.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Nemám žádnou krabičku, ale názor bych měl. WiFi není dobré řešení - proto doporučuji jen krabičky s možnosti připojení kabelem. A dát na radu či dobrou recenzi taky není k zahození. Navíc si myslím, že Ti s nastaveném pomohou prodejci. Nebál bych se :-) @petersk - děkuji za dobrý TIP. O koupi takové "krabičky" právě také uvažuji.

hokejka988
Registrace: 12/2013

Naťahovať kábel cez celú obývačku a prekračovať ho sa mi nechce. Preto chcem niečo jednoduché, bezdrôtové, na občasné použitie, lebo takmer všetky slovenské a české programy chytám cez anténu.

Karner

Ale LAN kabel je fakt nejspolehlivější-tv LAN nemá,chápu.Pokud Wi- Fi na streamy,pak minimálně n nebo ještě líp ac. A to jsme zase u dražších a kvalitnějších boxů.Miracast nepoužívám.Ale ideální je mít na streamy(acestreamy) v nejlepší kvalitě PC(Win) s ACE Playerem a propojit to s TV HDMI kabelem.Cena samozřejmě stoupá s délkou kabelu.Dnešní grafické karty do PC mají všechny HDMI.I ta nejlacinější Geforce GT 710 splní účel.Ovšem zase kabel...

jerzy
Registrace: 7/2008

Já mám ChromeCast pouštím Skylink a streamy přes webcast bez problémů a z pc přehraje přes allcast mp4 ,avi (oba AVC)MkV zatím ne(asi rychlostí ,mám 30Mb průměr 20-30mb ale přes zeď za televizi asi 9m na měřím 8mb,zkusím časem natáhnout router k zařízení jestli se to zlepší)Z mobilu přímo MKV přehraje

zert
Registrace: 2/2009

@zert

Akú má RAM tvoj Chromecast?

Karner

nevím nezkoumal jsem to podívej se google chromecast 2 na webu co píšou

zert

@zert

Cez akú apku to prehrávaš?

Karner

Jak jsem psal skylink přes skylink apku ostatní streamy přes webcast a z pc jako mediaserver(v PC mám PS3mediaserver protože mám XP)allcast.Ale je jich spousta co podporuje google chromecast 2

zert

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra