![]() |
|
5,8 + 3,6 eur je najlepšia ponuka na trhuMám Skylink na rok Smart za 69,90 eur a k tomu som si nechal poslať kartu Next. 9,4 eur je najlacnejšia a pritom obrazovo najkvalitnejšia ponuka na celom trhu pre 2 televízory. Jedine čoho sa bojím, či to Skylink vydrží pri tom obrovskom tlaku pirátov a neprajníkov. |
ifaberlin
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 34 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 94 | |
![]() |
|
RE: 5,8 + 3,6 eur je najlepšia ponuka na trhuspam spam spam![]() ![]() ![]() |
patrick470
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 335 |
![]() |
|
@patrick470Prečo sa o iných môže hovoriť kladne a o Skylinku nesmie? |
ifaberlin
![]() |
|
RE: 5,8 + 3,6 eur je najlepšia ponuka na trhuprofil máš vytvorený asi 15 dni..a všetky prispevky čo si tu napísal sú len pozitivne slová o skylinku...nedala by sa tá reklama robit menej nápadnejšie??to musíš nám zakladat nove temy aby sme vedeli tvoj nazor?mna osobne peniaze nezaujmaju...daj mi do skylinku digisporty (premier league,la liga,LM,atp-wta tenis) a pôjdem tam.. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 278 |
![]() |
|
@ifaberlinSkylink môžeš len osierať a vtedy si hrdina![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
ifaberlinVšak TO nevydržel(Skylink) a zatnul(zatne) nám(hračičkům s kouzelnýma hračičkama)tipec!!Nejsem pirát!!Jen jsem mocně(pro svoji osobní potřebu!!!) využíval FBC tunery.S tím je(bude)konec!!! A ty mě(nám) tady sypeš neustále sůl do rány!!!Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 465 |
![]() |
|
@ifaberlintu si v svojich ódách mohol pokračovať https://www.parabola.cz/forum/topic-93757/ |
patrick470
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 335 |
![]() |
|
RE: 5,8 + 3,6 eur je najlepšia ponuka na trhuPokaždé se nějaká cestička našla a najde se zase.Digi kdysi chodila přes 2 roky. Když je někdo nenažranej tak nakonec nemá nic.Proto pořád piráti piráti. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
@jožkoJa som spokojný u Skylinku, Ty si spokojný u Digi. A prečo mňa kritizuješ za moju spokojnosť? Podstata môjho príspevku je o inom. Mám obavu, aby nám piráti a neprajníci Skylink nezničili. To by mal byť logicky aj Tvoj záujem. Lebo ak existuje kvalitný Skylink, ten pomáha aj Tebe, aby si mal u DIGI príjemnú cenu. Keby Skzlink nebol, DIGI Ťa ošklbe ešte viac kvôli nagelovaným panákom poskakujúcim po trávniku. |
ifaberlin
![]() |
|
@ifaberlinUpřímně,Skylink má nejlepší léta za sebou,tendence je sestupná a nebýt genialního tahu s serpo,tak je v....Piráti mají radost z takových jako ty,celá nabídka jede roky přes další zdroje a pojede i po odpojení caid 096D.Je to stejné jako u jiných providerů.Málo si viděl,aby si mohl porovnávat. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
RE: 5,8 + 3,6 eur je najlepšia ponuka na trhupochop,že ja niesom divák ako ty...mne to je jedno či platím za balíček mesačne 11 eur alebo 13 eur alebo 15 eur..umna je hlavne aby som mal u svojho operatora to počom tužim a to čo mám rad...skylink mi to nevie zaručit,tak pochopitelne ho ani preto nemám...to či ti zrušia skylink je preto premna uplne nepodstatne a ani ma to nezaujma..skylink má svoje dobre roky už zasebou...od teraz mu budu zakaznici len postupne ubudat a ubudat..nemusi to byt rapidne,ale ja uz nepredpokladam,že by mohol mat skylink nárast zakaznikov..čisla už budu len klesať...ty si zas nepochopil podstatu mojich slov...že či nám preto musis vytvarat zas novu temu?prečo si nepokracoval v debate v tej teme,ktoru si tu založil pred 2 dnami?a že teraz ked ja som spokojny u telekomu,tak mam tu preto zakladat denne temy aby otom všetci vedeli ako ty?... |
jožko
![]() |
|
@jožkoMohl bych se zepatat (je to jen ma zvedavost z neznalosti)... Jednou jsem se jen tak pro zajimavost mrknul na nabidku Skylink, Digi, UPC a dalsi a urprimne az na male vyjimky me vsechni operatori pripadaji uplne stejne, tzn. stejne kanaly, stejny obsah a v podstate se lisi pouze ceny balicku. Podle ceho tedy vybiras operatora a z ceho porovnavas, ze ten je lepsi nez ten druhy??Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@franckuz som to tu napisal milion krát!! ja si neviem bez Digisportu predstavit operatora..unas na slovensku má digisport všetko čo ma zaujma..Liga Majstrov,La Liga,Premier league,WTA-ATP tenis...a potom pozeravam aj vela krát CBS Reality,ID..ktore skylink nemá...a dalsia vec je aj tá,že ja nemám satelit,ale kablovku od magia...ale aj keby som isiel do satelitu,tak aj tak by som si nedal skylink...a to je v podstate jedno..kazdeho bavi nieco ine a každy je niekde inde rád...ja sa len pytam,že clovek čo si vytvoril profil pred 15 dnami..nam tu teraz musi zakladat kazdy den nove temy otom aky je skylink super a ako je mu tam super? |
jožko
![]() |
|
@franckVyberá podľa toho, že kde je futbal. Teraz je na Digisportoch PL a LaLiga tak podľa toho. A pochopiť je ťažké, že sport nie je len futbal.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@jožko"mne to je jedno či platím za balíček mesačne 11 eur alebo 13 eur alebo 15 eur" , toto je trošku od Teba ironické nemyslíš, keď tu stále sa chváliš, že máš všetko zadarmo. Asi Ti to nie je jedno![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: 5,8 + 3,6 eur je najlepšia ponuka na trhuDobre, chapu, diky za vysvetleni.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@peterska kto píše,že šport je len futbal?proste to je take tažke pochopit že niektorych ludi bavi hlavne futbal?ze si davaju operatora hlavne kvoli futbalu,čo je natom zle alebo co je natom zvlaštne?teba mozno bavia telenoveli na Doma a Barrandov..tak ja ti to nebieriem alebo netusim čo teba bavi,lebo ma to ani nezaujma..a ja viem,že sport nieje len futbal..ved vsetci operatori maju čo sa tyka sportovych programov to iste..vsade mas eurosport1,2,sport,1,2,novasport1,2..len telekom má aj digisporty a hlavne prene su u telekomu..čo je natom tažke pochopit?alebo čo je natom tažke sa nestarat do inych ludí? |
jožko
![]() |
|
@agamonPrečo nálepkuješ a ešte aj podsúvaš klamlivé pojmy, akože piráti majú radosť z takých ako som ja? Ja naopak som za to, aby sa s pirátstvom Skylink dokázal čo najskôr vysporiadať. Mám prijímače Ready,zaplatil som na rok a mám iba obavu, aby sa nič nestalo so Skylinkom. Ty máš zrejme opačný názor a možno i pirátuješ. Ja zo zásady pirátstvo odmietam. |
ifaberlin
![]() |
|
@ifaberlinVzhledem k tomuto Tvému tématu a "Mám Skylink" nevím co si o Tobě myslet. A věř, že to není nic lichotivého. Buď jsi provokatér vstalý z banánu, nebo reklamní agent placený za zveřejňování nenápadně nápadných reklam na Skylink a nebo jsi absolutně nemyslící živočich s touhou projevit se za každou cenu pí.?č.o_vinou na druhou![]() *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@jožkoKde som písal, že je to zle? Prepáč, mal som napísať množné číslo, že nie Ty tak vyberáš, ale všeobecne futbaloví fanúšikovia. Mne je absolútne ukradnuté, čo Ty pozeráš.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@jožkoPrečo znásilňuješ vedomie iných? Prečo im vnucuješ niečo, čo nechcú? Ak si nevieš predstaviť operátora bez Digišportu, tak potom vedz, že existuje obrovský počet ľudí, ktorí šport v jeho terajšej korupčnej a primitívnej podobe odsudzujú. A príde čoskoro doba, kedy ľudia naopak budú odchádzať od prevádzkovateľa, ktorý sa podieľa na vysielaní športov napadnutých hlbokou korupciou a nadopovanými športdrogistami. |
ifaberlin
![]() |
|
RE: 5,8 + 3,6 eur je najlepšia ponuka na trhua mne je ukradnutý aj jožko :-)) |
Jusztisch
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
@ja987Neodpovídat,pan ifaberlin je nemocen. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
@ifaberlinS tim absloutne nesouhalsim. Sport je o lidech a stejne tak jsou lide, kteri sportu skodi, tak je spoustu (vetsina) sportovcu co sportuji srdcem a poctive.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: 5,8 + 3,6 eur je najlepšia ponuka na trhuSKYLINK má ,nebo měl jistou výhodu možnosti "sezónního" provozu,což může mít pro někoho význam.Bohužel,pokud chci sledovat fotbal (a ne kopanou) ,pak jen PL,LL,BL a v poslední době nejsou opět špatní i taliáni. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: 5,8 + 3,6 eur je najlepšia ponuka na trhuStyl jeho provokativních příspěvků připomíná Izola a Kisshorváta.Možná je to jedna a ta samá osoba. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 94 | |
![]() |
|
![]() |