![]() |
|
humax 5100s a ice karta cam moduleSkušal niekto tento modul http://www.satelity.ellano.sk/ca-modul-irdeto-ci+-smit-skylink-ready v 5100s z ice kartou skylink.Išlo to z kartou M7 v tom cam module. Ice v module robi lem farebne bodky na vrchu obrazovky stred a spodok prazdne bez obrazu.Pomoze prehraie firmware primaca abi isla ice karta korektne v module alebo to nepomože? |
ivan22
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: humax 5100s a ice karta cam moduleK cemu to bude, ctecku tam mas Irdeto. Zkousel jsem Irdeto modul s kartou ICE s origo sw. 1.00.02 a chovalo se to divne při zapnuti, az když jsem prepnul program, tak to nabehlo. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: humax 5100s a ice karta cam modulePři zapnuti a nabehnuti jsem mel info listu a cernou obrazovku, nesel obraz. Myslim, ze je problém s kombinaci v CI slotu s Irdeto modulem a ctecka Irdeto, jsou to dva stejne kodovaci systémy. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERmyslím,že tazatel chce provozovat Skylink karty jak CZ,tak Sk region. Ale nevím,zda-li se to nebude "kopat"mezi s sebou.HYPER-to máš odzkoušené na tom nejstarším origi soft 1.00.02? Ten je pokud se nepletu z r.2010... Pak to naběhlo a nedělalo problémy? Díky za odpovědˇ! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: humax 5100s a ice karta cam moduleJa to zkousel jen s modulem v CI slotu a kartou. Uz je to delší dobu. Az bude moznost, tak to zkusim s jinym modulem Irdeto, třeba od Mascom, kde se navíc da vypnout i hlaska. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERloni jsem měl slíneby modul Cryptoworls.Chtěl jsem prubnout Skylink kartu ve interní čtečce(karta Irdeto v.6.0) a v modulu CryptoW jsem měl připravenou Ice.Jenže s modulem to nyvyšlo,takže nemůžu říct,či by to makalo bez problémů nebo ne.Moc mne to mrzelo.Rád zkouším nevyzkoušené![]() Díky za info a měj sa!!! PS když ti to vyjde a vyzkoušíš,hodˇ to sem na sklo! ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
humax 5100s a ice karta cam moduleSkusal som len ci pojde karta ice cam module ked sa vypnu ice čitacku v 5100s. Dve karty som skusal tak viem tiez ze to nejde.Firmvare mam tam od vyroby 2010 prve kde sa daju presuvat programove pozicie od 1 pozicie.Dakujem za odpoved |
ivan22
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: humax 5100s a ice karta cam moduleTak se sw. 1.00.02 problém, jak s modulem Smit CRW, tak s modulem Mascom Irdeto, kdy se na nekterych programech po prepnuti rozpadal obraz. Se sw 1.01.27 to slo. Vyzkousel jsem to ale narychlo. Ve ctecce jsem mel kartu Irdeto (ne M7) se zakladem a v cam modulu Mascom Irdeto kartu ICE s balikem Kombi, takze jsem poznal zda dekoduje i druha karta. Osobne bych ale ten original sw neprehraval. Je to klasika a muze to chodit uplne s jinym dekodovacim modulem napr Conax. To ale nemam vyzkousene. Ono bude taky zalezet asi i na kusu, jak ctu u Ivana22, ze s kartou M7 to slo a s ICE kartou problém. Tezko rict. Proste s tim origo sw se to chova nestandartne při pouziti Cam modulu. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERmožná by bylo ůplně "nejlepší" řešení CAM ViaOrca701.Jen přece je to ůplně jiné kódování a kopat by se to nemělo...Hele,je víkend,tak oddychuj a nic nezkoušej na rychlo. ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
***dodatekpochopitelně myslím v inter čtečce Irdeto kartu ( v6.0 nebo 7.0) a modul ViaOrca 701 zasunout do šachty.To by se pak "kopat" nemělo.![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: humax 5100s a ice karta cam modulejamess96, vpohode, nic zkouset nebudu a sw prehravat kvůli tomu taky urcite nebudu, je to muj první kousek z HD prijimacu Humax. Az budu mit moznost to vyzkoušet s jinym modulem, třeba s tim Orca, tak dam vedet.![]() |
HYPER
![]() |
|
@HYPERtéž jsem na tom §plně stejně,jako Ty. Máme dva HD STB a jeden z nich je tento Humík.Také jsem tam nechal sw z výroby a nic nepřehrával.Máme jej od března 2011 a šlape jako hodinky bez poruchy.A někdy jede celé týdny bez vypnutí...Měj sa a pak sa ozvy,jak to dopadlo! ![]() Díky!!! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
![]() |