![]() |
|
Ab cryptobox 652 a FastscanZdravím. Neuměl by mě někdo poradit jak se dá vypnout fastscan ? Přidal jsem si pozici 23.5 a od té doby se mě obden ptá jestli se má přeladit ,v menu jsem nic jako zákaz nenašel ,díky moc za případné reakce.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@AnubisTo se ptá jen po bootování.To znamená nevypínat zadním vypínačem, pokud to není nutné.Já mám poslední starší SW, který ještě neobsahuje fastscan.To je: 1.09.17034_patch. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
To:AlexczZadním vypínačem ho vůbec nevypínám,zeptá se jestli se má přeladit ,když to udělal poprvé tak manželka potvrdila ok a když jsem se vrátil domů tak jsem tam měl naladěné pouze programy Skylink a musel jsem vše znovu naladit, zvláštní je že k tomu ani není potřeba heslo,protože menu je zaheslované. Jinak než jsem přidal pozici 23.5 tak to nikdy neudělal.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
RE: Ab cryptobox 652 a Fastscanmám taký istý problém, tiež nevypinam zadným vypínačom prijímač a zobrazuje sa mi hláška o tom blbom fastscane |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
Ab cryptobox 652 a FastscanJde to,jenom chtít: https://www.parabola.cz/clanky/5928/novy-software-pro-prijimace-ab-cryptobox-rady-6xx-auto-fastscan/ |
ALEXCZ
![]() |
|
To:AlexczDíky za odkaz ale problém je v tom že já v menu fastscan nemám tu poslední položku vypnout autofastscan![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
@AnubisA jaký máš SW? |
ALEXCZ
![]() |
|
@AnubisTeď jsem to zkoušel se SW 17769 a je tam možnost fastscan vypnout.Ale nahoře musíš dat Skylink Česko,nebo Skylink Slovensko. |
ALEXCZ
![]() |
|
To:Alexcz1.09.16874Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
Fastscan problémyČiže nakoniec pokročilejší užívatelia fastscan vypnú a zoradia si programy podľa svojich potrieb a majú pokoj a kontrolu nad zoznamom programov. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
@Richard21No pro chlapy kteří se tím živí je fast scan asi požehnání, ale pro uživatele, který tomu jenom trochu rozumí, je to na houby a jenom zdroj problémů |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
@konasJasně, pokud se přijímá jen Skylink,tak uznávám,že to může pomoci. Ale jakmile se jedná o příjem stovek programů z více satelitů,je to nanic a každý si udělá své favoritní rozdělení. |
ALEXCZ
![]() |
|
@ALEXCZJeště bych bral funkci, kterou mají třeba Mascomy 2600HD IRCI -řazení programů podle uživatele. Nové programy se zařadí na konec seznamu, původní se jen obnoví ve stávajícím pořadí. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
@konasNo já si programy taky řadím podle sebe(uživatele).A co nového si naladím,se taky objeví na konci "všech"programů. |
ALEXCZ
![]() |
|
![]() |