![]() |
|
HBO bez základní nabídky programůZ důvodu stěhování musím opustit satelitní platformu Skylink a přejít ke kabelovému operátorovi UPC a řeším problém, že mi odmítají poskytnout samostatně HBO kanály. Lze to prý jen se základní či rozšířenou nabídkou programů. U Skylinku jsem měl kanály HBO samostatně. Slyšel jsem, že to za určitých okolností lze i u UPC. Má s tím, prosím Vás, někdo zkušenosti? Pokud ano, jaký mám zvolit postup, abych docílil požadovaného?Děkuji všem za odpovědi TechniSat DIGIT HD8-SX, Skylink
|
mjan
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: HBO bez základní nabídky programůU Skylinku máš základ(digital) taky v ceně.....![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: HBO bez základní nabídky programůK tomu základu za 500/rok to nejde?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
@mjanBohužel to v kabelu UPC nejde.Jedná se o premiový balík.Takže balík Klasik a zkusit nějakou slevičku za optání nic nedáš.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: HBO bez základní nabídky programůAha ten kabel jsem nějak nečetl..:-) Vůbec z oken není výhled potřebným směrem?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@mjanKup si u FlixTV (satelit) jejich předplacenou Flexkartu - tam si stačí zaplatit pouze HBO balíček. Je to bez závazků. Mají navíc oba Cinemaxy v HD - to na SATu nemá v ČR nikdo jiný. |
jirkapa
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
@mjanno pokud od nich budes mit net tak by to melo jit samostatne hbo 199mes. alespon me to tady takhle nabizi net 100+ a hbo |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: HBO bez základní nabídky programůZkusil bych na měsíc full cenu a po měsíci tam zavolat, že na zbytek nekoukáš..možná ti to tam pak nějaká soudružka přiklepne, když do ní budeš dlouho hezky hučet..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@kristian1jenže to je jen HBO GO přes net a to není full HD a nemá Dolby DigitalTechniSat DIGIT HD8-SX, Skylink
|
mjan
![]() |
|
@jirkapabohužel nemohu mít satelit (podnájem), UPC budu mít od pondělí zavedené zatím jen netTechniSat DIGIT HD8-SX, Skylink
|
mjan
![]() |
|
@Tomik535musím se obejít bez satelitu, nesmím nikde vrtat :(TechniSat DIGIT HD8-SX, Skylink
|
mjan
![]() |
|
RE: HBO bez základní nabídky programůBalkon není?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@mjanPrubni se s nima domluvit na kombinaci net+TV Klasik+ i s tím HBO a pokus se o jakousi dohodu.Já jsem u nich asi 5 let a mám dobrou nabídku za dobrou cenu.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: HBO bez základní nabídky programůHavířov,net/100/10/+klasik/+darwin/+telefon-424kč+HBO,1,2,3,hd-200kč,měsíčně,UPC-no nekupte to!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: HBO bez základní nabídky programůOdvolal by som sa na §2247 nového občanského zákonníka, podľa ktorého je prenajímateľ povinný zaistiť rozhlasový a TV príjem. Pochybujem, že bude postačovať UPC, mala by byť vybudovaná aj pozemná alebo satelitná STA, kde by už Skylink ako konkurenčná platforma mala byť prijímateľná. Dá sa ešte AntiSat cez IPTV, ale to by si krabicu od nich musel mať na Slováka ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
![]() |