![]() |
|
Skylink Live TV a sat.parabolaPěkný den všem...může mi někdo říct, zda je potřeba mít připojenou sat.parabolu k Samsungu EVO? Nelze sledovat on-line vysílání pouze s připojením do netu byť s menším počtem programů? sdělení ze Skylinku je velice chaotické.dík za odpovědi-názory. |
radek69
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
what?On-line jako živě? Ne. Archiv ano. Nutno mít ale zaplacenou kartu, která je v boxu integrovaná. |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
Skylink Live TV a sat.parabolaano, s kartou je mi to jasné a teď tedy i s parabolou...dík![]() |
radek69
![]() |
|
@radek69A to chaotické sdělení ze Skylinku sem neuvedeš? Aby ti někdo zbytečně neporadil totožné chaotické sdělení.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Skylink Live TV a sat.parabola"ahá, počkejte moment, tohle jsme tu ještě neřešili...takž pokud nebudete používat parabolu, nebude vaše nabídka Live tv plnohodnotná neboť všechny programy nejsou v Live tv" toto mi bylo sděleno a ještě další blabla...takže vlastně mi z toho vycházelo že ano, že to jde bez paraboly on-line ale oberu se o nějaké kanály...jde mi o to, že parabolu jde umístit velmi komplikovaně... |
radek69
![]() |
|
RE: Skylink Live TV a sat.parabolaNa kolika zařízeních se dá sledovat Skylink Live ? U upc to jde na pěti, u o2 myslím na třech |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
zemak4 zařízení + Samsung Evo-S |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TV a sat.parabolaKdybych měla ten Samsung bez talíře tak mám taky jen 21 programu jak to mám přes mobil? |
Milusbre
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
@Milusbrepouze záznam,online jen přes sat parabolu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@Milusbrepřes mobil máš i online s nějakým zpožděním pro převod na stream |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink Live TV a sat.parabolaLive TV na Samsungu bez SAT antény jde - pokud tedy budeme považovat za live TV i signál opožděný o nějakou minutu (což kromě přímých přenosů některých sportů vůbec nevadí). Prostě v EPG použiješ funkci Přehrát od začátku pro aktuální pořad a přetočíš až téměř k Live... je to workaround, ale jde to :-) |
x008
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
@x008jen ta cena za stream |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink Live TV a sat.parabolaPierrepetr co to meleš![]() VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
@mikymelu,kolik stojí sanšunt, karta a poplatek??,kolik stojí účet,jsou jich stovky zadarmo |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |