![]() |
|
radio dalnice spustilo vysilač v liberciPařízkova dálnice vysilá už i v liberci, jenže žadna dalnice tudy nevede. Už to nekdo ladil? kvalita zvuku teda nic moc. Trochu to opět ožívá nebo se ji nechce umřít, hold kdo by se vzdal tolika kmitočtů. |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: radio dalnice spustilo vysilač v liberciV Brně mám Dálnici ze tří vysílačů a je to suveréně nejhorší zvuk, co v FM mám. Snad je Troubsko na 95,9 je trochu lepší.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
@omar3tak vy tam dalnici máte, ale my severočeši? pochopil bych kdyby to byla mlada boleslav, hradec kralové a tak, ale liberec, od turnova až po chrastavu je to jen rychlostka kde se jezdí 110 dalnice ma jinou dopravni značku a jezdi se tam 130 ;) jenom tady přišli a vysilaji do prazdna, nevim kolik lidi si to vubec naladi :D |
Qquiderr
![]() |
|
RE: radio dalnice spustilo vysilač v liberciDo Liberce je přece krásná dálnice z Prahy. Párkrát jsem po ní jel i když se jí tak oficiálně neříká. Liberec je určitě bonitnější lokalita než Turnov nebo Svijany. Lidi musí k naladění něco motivovat. Zatím tam motivaci nevidím. Dopravní zpravodajství horší než na Radiožurnále. Zvuk hrozný, snad jen že je to bez reklam.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
@omar3ta dalnice se jmenuje D10 a končí v turnově. Pak už je to jen rychlostka, ale pravda liberec a jabloneck, turnovsko tak to přecejen je velka lokalita, ale to pokrytí taky není žadnej zázrak, hraje to jen "kousek" a ta kvalita..To si tam rači naladim čro liberc a dozvim se to taky :D Uvidime jak se jim to vyvine dale :D nechapu že to ma horší kvalitu než teleko dab+ :D |
Qquiderr
![]() |
|
RE: radio dalnice spustilo vysilač v liberciDobý den. Liberec - Doubí 103,3 FM![]() |
MatejicekK
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
@QquiderrZáleží odkud berou zdrojový signál, jestli z družice, ball z FM nebo internetu. Třeba je to jen nějaký GSM internetový modul s pár kB. Co jsem jen tak zběžně prohlížel jejich vysilače v Heršpicích a Holubicích, tak jsme tam žádnou parabolu neviděl.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
@omar3třeba ma satelit jen na par vysilačich a ty co by na sebe mohli videt balluje. V lbc by měl satelit bejt jelikož nema odkud brat, na D1 muže nekolik vysilačů ballovat. |
Qquiderr
![]() |
|
![]() |