Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem VKV/FM

radio dalnice spustilo vysilač v liberci

Pařízkova dálnice vysilá už i v liberci, jenže žadna dalnice tudy nevede. Už to nekdo ladil? kvalita zvuku teda nic moc. Trochu to opět ožívá nebo se ji nechce umřít, hold kdo by se vzdal tolika kmitočtů.

Qquiderr
Registrace: 5/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: radio dalnice spustilo vysilač v liberci

V Brně mám Dálnici ze tří vysílačů a je to suveréně nejhorší zvuk, co v FM mám. Snad je Troubsko na 95,9 je trochu lepší.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

@omar3

tak vy tam dalnici máte, ale my severočeši? pochopil bych kdyby to byla mlada boleslav, hradec kralové a tak, ale liberec, od turnova až po chrastavu je to jen rychlostka kde se jezdí 110 dalnice ma jinou dopravni značku a jezdi se tam 130 ;) jenom tady přišli a vysilaji do prazdna, nevim kolik lidi si to vubec naladi :D

Qquiderr

Do Liberce je přece krásná dálnice z Prahy. Párkrát jsem po ní jel i když se jí tak oficiálně neříká. Liberec je určitě bonitnější lokalita než Turnov nebo Svijany. Lidi musí k naladění něco motivovat. Zatím tam motivaci nevidím. Dopravní zpravodajství horší než na Radiožurnále. Zvuk hrozný, snad jen že je to bez reklam.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3

@omar3

ta dalnice se jmenuje D10 a končí v turnově. Pak už je to jen rychlostka, ale pravda liberec a jabloneck, turnovsko tak to přecejen je velka lokalita, ale to pokrytí taky není žadnej zázrak, hraje to jen "kousek" a ta kvalita..
To si tam rači naladim čro liberc a dozvim se to taky :D Uvidime jak se jim to vyvine dale :D nechapu že to ma horší kvalitu než teleko dab+ :D

Qquiderr

Dobý den. Liberec - Doubí 103,3 FM :))

MatejicekK
Registrace: 11/2005

@Qquiderr

Záleží odkud berou zdrojový signál, jestli z družice, ball z FM nebo internetu. Třeba je to jen nějaký GSM internetový modul s pár kB. Co jsem jen tak zběžně prohlížel jejich vysilače v Heršpicích a Holubicích, tak jsme tam žádnou parabolu neviděl.

omar3

@omar3

třeba ma satelit jen na par vysilačich a ty co by na sebe mohli videt balluje. V lbc by měl satelit bejt jelikož nema odkud brat, na D1 muže nekolik vysilačů ballovat.

Qquiderr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra