![]() |
|
Neschopnost digi tvBohužel jsem si ke smlouvě objednal druhý set top box a tato firma neni schopna po 24 hodinách po moji první urgenci ze mě jde jen 29 programu i když mám ve smlouvě balíček MAXI spárovat druhý přijímač s mým účtem.Takže neprofesionalita 1. stupně |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 576 |
![]() |
|
RE: Neschopnost digi tvbrecis na spatnym hrobe, pepo.. |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Neschopnost digi tvPepo ja nebrecim ja jen napsal jak se veci maji |
Bob24
![]() |
|
RE: Neschopnost digi tvNikoho to tu nezajímá ale... máte celkem pravdu![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 762 |
![]() |
|
RE: Neschopnost digi tvKaždý takový příspěvek zde je nanejvýš vhodný.Dokumentuje pravý stav věcí vezdejších. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Neschopnost digi tvChtěl jsem aby ostatni věděli jak ta služba funguje i po jiné stránce.Jsou tady i větší kraviny |
Bob24
![]() |
|
RE: Neschopnost digi tvvidím boba24 jako čistého agenta skylinkua protože tenhle barák se postupne rozpadá od základu rozhodl se zde nakydat na digi ktery má dnes akci black friday ![]() |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: Neschopnost digi tvJe dobrý vědět o problémech s operátory. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 954 |
![]() |
|
@JANOSIKJe tu dovolené kydať len na Skylink?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Neschopnost digi tvSorry ale pokud napisu pravdu neni do kydání.Do dneska jsem si nestěžoval ani na Digi ani skyline,píšu až když nastal problém,na druhou stranu mi po posledni komunikaci řekli že behem zitra se to pokusí napravit |
Bob24
![]() |
|
RE: Neschopnost digi tvTak vydrž třeba to napraví.Já včera pustil parabolu přes dvě střechy na chodník a je pokoj.![]() ![]() |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
@koaxOpravdu tam nikdo nešel? |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
![]() |