Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

CAM dekóder

Koupil jsem nový CAM deóder NEOTIN-Mascom, u kterého je v popisu Dual decoding.
Mám satelitní STB s dvěma tunery, také nový TV Samsung 65MU7042 2x DVB-S2,ale ani na jednom zařízení nekóduje modul druhý program.Pokud se jeden nahrává (ČT1) nejde sledovat ani jiný z téhož transpordéru (ČT2) jde pouze nekódovaný program možnost i z jiného transpordéru (Očko). Existuje dekódovací modul, který umožní u dvou tunerových přístrojů jeden nahrávat a na jiný koukat?

JerryFM
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CAM dekóder

Co ti rekl prodejce? Asi mas spatne nastaveny dekodovani v tom modulu. Bude tam nejaka funkce kde se to multidekodovani zapina.

zzz
Registrace: 1/2006

Musí Ti to ísť, choď do menu modulu a správne si ho nastav.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

nejde jen o modul , ale i soft který to umožní v přijímači,
pokud si nerozuměj tak jedině odzkoušet jinej modul,
ale spíš ty dvoutunery v TV pro FTA

dnurg
Registrace: 12/2016

Neotiony (Mascomy - to je totéž) mají s Dual decodingem problémy. Doporučeno je SMIT Irdeto CI+.

brkulin
Registrace: 11/2007

v module sa nič nenastavuje.
Neotion nemá žiadny problém s dekodovaním. Otázka čo to je "dvoutunerový STB". Mám odskúšaných niekoľko modelov včítane SMIT, Neotion, Nagru od Digi a všetky fungujú bez problémov.
V Technisate sa nastavuje v menu či sa má dual-decrypting použiť. Keďže nepíšeš čo to máš za zázrak tak ťažko radiť.
Samozrejme že ide len decryptovanie z jedného TP, t.j. napr. CT1+CT2

Dagy2
Registrace: 11/2010

dnes jsem také zkoušel nový CAM decoder NEOTIN-Mascom new (dual) na satelitním přijímači a docela jsem se divil, protože mě to dokonce pustilo 2 programy nahrávat a na další programy se dívat.(přijímač 4k s FBC tunery,v něm pouze modul a karta). To jen tak pro zpestření, taky jsem se divil.

fergus
Registrace: 12/2007

@fergus

A programy se ti nahrály rozkódované? Jaký přijímač/image?

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra