![]() |
|
Piráti s České kotlinyTeda mě osobně nejvíc vadí ta 26 hodinová nutnost decryptování nahrávek.![]() Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
RE: Piráti s České kotlinyMě by spíš zajímalo, jak je to se sdílením v rámci jedné domácnosti. Skylink sice nabízí next kartu, ale když jsou v domácnosti 4 televize, tak si má člověk pořídit další kartu? Vždyť je to pořád jen jedna domácnost! |
themax
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: Piráti s České kotlinySkylink umoznuje uz asi druhy rok aj druhu next kartu, teda spolu 3 TV, aj to malo. Su rodiny v rodinnych domoch a kazdy chce mat v izbe TV, v tomto Ti Skylink nepomoze, lebo sa boji, ze by ludia tie next karty medzi sebou presuvali bez ohladu na nejaku domacnost. Mas moznost zmenit operatora, ktory Ta takto nebude obmedzovat a dobre urobis![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Piráti s České kotlinyMomentálne využívam FreeSat 4 karty, super ponuka za super cenu v tomto prípade,konkrétne "freeSAT plus HD" , lepší pomer cena/ponuka/4 karty jednoducho nenájdeš. Všetko šlape na kartách ICE a nemáš žiadne stresy so somármi. ![]() |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
RE: Piráti s České kotlinyTak, tak,aj to že ICE je prechodné sme vedeli a rátali s tým že sa to "posunie" k čistému Irdeto, ale o tom že tzv. "Uniblock" by malo byť "celoplošne" nebolo ani zmienky, zase ďaľšia "podpásovka" pre "maniakov" s "lepšími" boxami a nie sr-krabicami. ![]() |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
@Karlos1Aspoň to tvoje VU+ 4k nebude ležet ladem a za ty prachy si to odmaká, bude chroustat a přežvykovat svoje nahrávky ve dne v noci![]() Jinak poslední článek Ing. Švehlíka už přešel zcela nepokrytě v ovetřenou propagandu jednoho operátora, z čehož usuzuji, že Jarda jen tak neblafuje a do vánoc bude veselo... Ledaže by J. musel odložit stisk red button kvůli situaci na pracovním trhu... (páč nesežene telefonistky na násobné posílení helpliny a bez toho jim ten zbytek skončí před vánoci u Chocholouška..) ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
@lancena příští vánoce |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@pierrepetrMožná máš pravdu.. možná jen částečně... kdo vidí do hlavy JG??? Třeba to ještě neví ani on sám... třeba dostane bobky(rozum) jestli nehraje vyšší hru než na kterou stačí...?? Normálně se začínám "těšit" na to co přijde, ať je to co je to.. už ať to je, se přistihuju že jsem na to vážně zvědavej![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
@ninjaTy jsi to vůbec nepochopil. Napsal jsem to stejně jako autor.Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: Piráti s České kotlinyNinja@ Když máš v rodině 4 auta, tak taky platíš povinný ručení jenom za jedno a to ručení pak sdílíš i na auta další?Jinak jestli ti někdo sliboval něco navěky zadarmo, tak to rozhodně nebyl Skylink. Možná nějakej prodejce, pak mu to běž otřískat o hlavu ![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSNevidím důvod, proč by měl platit povinné ručení na 4 auta, když si se třemi auty bude jezdit jenom na své zahradě...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Piráti s České kotlinyTo ale nikoho nezajímá, kde s těmi auty bude jezdit. Jednou je má registrovaný se značkou, tak musí mít i povinný ručení. U Skylinku to stejný, karta je aktivní, tak platíš. Když aktivní nebude (jako auto bez registračních značek), tak nikdo žádný prachy nechce.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Piráti s České kotlinyPoldaS :tak já ti dám jiný příklad. Když máš doma 4 TV, tak kolik platíš koncesionářských poplatků ? Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Piráti s České kotlinyJeden. A buď rád za každej den co to takhle je, než si to státem zřízená ČT rozmyslí![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Piráti s České kotlinyTaky nezapomen na ten vzduch, co u toho koukání spotřebuješ, nejenom elektřinu za každej přijímač...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Piráti s České kotlinySkylink robi restrukturalizaciu, znizuje pocet zakaznikov.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Piráti s České kotlinyPoldaSkup si baterky nebo dej si solární panel a nemusím platit za elektřinu. Ale SkyLink ti možnost výběru chce zabránit. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: Piráti s České kotlinyU nás ve vilce bydlíme dvě rodiny a dálniční známku si normálně mezi sebou půjčujeme. Je to správně? |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
@Steiner"...ale o tom že tzv. "Uniblock" by malo byť "celoplošne" nebolo ani zmienky, zase ďaľšia "podpásovka" pre "maniakov" s "lepšími" boxami a nie sr-krabicami."Jak to může být podpásovka, když ani opak, tedy NE-Uniblok, nebyl nikdy zmiňovaný, že bude k dispozici. Jen prostě technické řešení Skylinku umožňovalo toto řešení, tedy vícenásobné dekódování. A on snad někdo někde slíbil, že to bude pořád? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@koaxA jak si ji půjčujete, když na ústřižku musí být vyplněna RZ?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@JimmyMožnost výběru ČEHO?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Piráti s České kotlinyJoscer :toho, o čem se tu diskutuje..... o přijímačích s UNI čtečkou. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: Piráti s České kotlinySkylink je poskytovatel a má na to co dělá samo sebou právo.V době kdy jsem přišel co by zákazník ke Skylinku byl základ zdarma. Jednou za rok jsem byl ochoten na Vánoce koupit balíček Třeba HBO + něco. Chápu ,že to je málo.Po Kaonu KSC570 jsem koupil GM9080 a na posledy GM TRIPLEX linux ,třítuner.pro ty co nevědi.Podobný je Amiko Alien2.Mám ho ještě doma . Parabolu sundám v nejbližších dnech.Pak přišla výměna karty za Ice a dnešek už známe.Platit kolem 1000kč za rok za základ je opravdu dost. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
@JimmyAha, v tom případě mám doplňující otázku.Skylink někdy uváděl, že k příjmu jejich programů si má uživatel pořídit sat. přístroj s UNI čtečkou? Já tedy, když jsem si kdysi dávno sat. příjem zřizoval, tak už předchůdce, tedy T&T měl u karty uvedeno, že se má karta vložit do dekodéru Cryptoworks. Tak jsem si koupil Technisat MF4S-CC. Prostě jsem se "pídil" po takovém přístroji, který tu podmínku splňuje. Je prostě zvláštní, že si kde kdo pamatuje, jak byl údajně slibován příjem CZ a SK programů NAVŽDY ZADARMO, ale nikdo si nepamatuje, že nikde nebylo psáno, že stačí přístroj s univerzálním dekodérem. Ba dokonce už v éře, kdy byl jednoznačné, že zde bude jednou jen Irdeto, se přístroje s UNI prodávaly veselé dál. Však prodejci potřebovali vyprodat zásoby, že. Proč by něco říkali zákazníkům, vždyť on to potom stejně odnese Skylink. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Piráti s České kotlinyKde jsou ty časy kdy se prodávaly humax krámy s cryptoworksem..a pokud přišla konkurence např. galaxis/dodávala přístroje pro JSTV/ tak bylo zle. Dělalo se vše pro to , aby tyto galaxisy nefungovaly.... a někteří bývalí z čt si za to postavili pumpy...![]() ![]() ![]() ![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
Piráti z české kotlinyjoscerJe to přesně jak píšeš,bohužel,každý si to přebral po svém,stejně jako u toho článku o pirátském příjmu. |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 146 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |