Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nova +1 nevysílá všechny pořady

Pro ty, kteří by chtěli využít hodinového posunu pořadů kanálu Nova HD, tak ne všechny pořady se na Nova +1 vysílají. Například "Námořní vyšetřovací služba XII" Nova +1 nevysílá. Místo pořadu je zobrazeno pouze animované logo. Největší vtip je ale v tom, že vysílání loga je přerušované reklamou (výsledek je např. Dr.House, logo, reklama, logo, reklama, logo, reklama, Odpolední televizní noviny). Přitom v EPG není o vysílání loga žádná zmínka a je zde uveden pořad, který byl na Nova HD vysílán před hodinou.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nova +1 nevysílá všechny pořady

Je zarážející že na tyhle seriály vůbec někdo dívá!

jiri51
Registrace: 12/2008

Je zarážející že na novu se vůbec někdo dívá!

Registrace: 4/2017

Je zarazejici, ze se na TV vůbec někdo dívá!

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009

@SirMax

Jestli to nebude souviset s tím, co má Nova ve smlouvě s vlastníkem vysílacích práv na daný pořad ohledně časové možnosti reprízování.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Je zarážející že na novu se vůbec někdo dívá!

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

@joscer

Tato možnost je velice pravděpodobná. Měli by ovšem také upravit EPG, aby tam pořad, který nemůže být vysílán, nebyl uveden.
Také by mne docela zajímalo, jestli inzerenti platí za vysílání reklamy na Nova +1 a jestli ano, tak jestli i tam, kde se nic nevysílá a je tam proto nulová sledovanost.

@jiri51, avatar99
Už když jsem informaci psal, tak mi bylo jasné, že se podobné komentáře, jako ty Vaše, objeví.

SirMax

@Kibicak

Nezdá se Vám to zbytečné. Zbytečné to bylo i poprvé (avatar99), ale budiž. Podruhé je to ubohé.

SirMax

iné +1

Mohol by niekto odsledovať aj Joj +1, Joj Cinema +1, Markíza +1 a Prima +1 a napísať skúsenosti s programom? Je to na 110% identické ako hlavná stanica, ale tiež iné?

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006

Joj Cinema +1 je opravdu jen o hodinu opožděná, jinak to u +1 nemá žádný význam

Registrace: 4/2017

Avatárku už při psaní příspěvku mi bylo jasný že Tě je všechno jasný a že se Tě to nebude líbit. Tak sorry

jiri51
Registrace: 12/2008

Jak někdo napsal jinde, možná je to příprava na kanál Nova Reklama :)))

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

A mohli by ho rovnou začít vysílat v UHD :)))

SirMax

PoldaS

Na slovensku taketo reklamne programy mame ...volame ich markiza a joj :)))

par32
Registrace: 11/2007

Celou Nooooooooooooovu ZRUŠIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laughing:

janys
Registrace: 2/2016

@joscer

mdrak

Raději jako tiskový mluvčí Skylinku logicky vysvětli, proč tímto hnojem +1 Skylink opětovně a uměle rozšířil programovou nabídku co se počtem stanic týče. Pokud toto Skylink zařadil do své programové nabídky, tak je to i jeho problém, když následně na tuto skutečnost nikde na svém webu neupozorňuje.

risposta
Registrace: 2/2012

@PoldaS

Však Nova je tvá nejoblíbenější stanice, které jsi se nedávno zastával až do roztrhání těla.

risposta

@risposta

Když chceš do někoho rejt (tím myslím do Skylinku), tak si nejdříve o něm něco zkus přečíst. Pro začátek by třeba stačilo VOP.
Tam se píše:
"Poskytovatel nezodpovídá za obsah informací, údajů a dat přenášených k uživateli prostřednictvím zvolených programů.".

joscer

@joscer

Pochopitelně se od tebe ani jiná odpověď než tato nedala ani čekat. V programové nabídce Skylinku pro ČR by měly být u této stanice např. dvě hvězdičky ** s následnou poznámkou, že je někdy tato stanice bez obsahu a podobně pokud ji zařadili do své nabídky.

risposta

@risposta

No a protože i teď asi víš, jaká reakce se ode mne dá čekat, dej si ji dohromady sám. Já mám o trávení nedělního podvečera jiné představy než tady diskutovat s někým, kdo chce mít poslední slovo. Tak ho měj.
Jo, ten nápad s ** je dobrý. Navrhni ho Skylinku, ale také ostatním providerům, protože je X programů, které vysílají a v některém časovém úseku nevysílají obsah.

joscer

Risposta

Si sa zobudil?
Ja tu nič nepíšem a už vôbec neobhajujem Skylink.

mdrak
Registrace: 2/2010

Vážení,do velké (nevhodné slovo)e s tímto zasraným kapitalistickým hnojem a těma (nevhodné slovo)níma reklamama,kdo na tu žumpu má čumět.

telco

Vážení,do velké (nevhodné slovo)e s tímto zasraným kapitalistickým hnojem a těma (nevhodné slovo)níma reklamama,kdo na tu žumpu má čumět.

telco

@mdrak

Klídek a hned nechytej nervový záchvat.

Přečti si diskuzi pod člankem " Nova +1 HD nevysílá všechny pořady " a možná pochopíš že se jednalo o překlep pri kopírování jak jsem se tě ještě zastával.

PS: Já nemohu za to na tomto webu nejde dodatečně editovat příspěvek nebo ho úplně smazat.

risposta

Pokud má mít (subjektivně pro mne) jakýkoliv význam program + 1h (což nemá),pak jsem zastáncem se vším a za vše (ne pouze Ordinace,Ulice,Prostřeno a Soudkyně Barbora) :laughing: .

hdpe
Registrace: 11/2007

@joscer

Navrhni jim to ty sám když jsi jejich tiskový mluvčí a neustále je jen obhajuješ i když není kolikrát z jejich strany co obhajovat.

Mě je celý Skylink ukradený za to jakou má poslední dobu politiku, jak dělá ze zákazníků pokusné králíky a podobně.

Které jsou to ty X programy, které vysílají ostatní provideři a v některém časovém úseku nevysílají obsah?

risposta
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra