![]() |
|
Kvitová - GarciaTak tomu dnes nasadila korunu. Musí se jít učit podání, udělat za sebou 3 dvojchyby, to tam nemá co pohledávat. Prohrála si to sama. Samozřejmě, že to zase běželo na Supertennisu v HD. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
No a?Nemáš registraci a iDNESu, že opruzuješs komentářem jakéhosi sportovního dění na technicky zaměřeném fóru? Nahlášeno |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
@motanek79Ale, ale, je to v rubrice "Pořady v TV", tak o co tě jde? Právě tyhlety chytráky tady potřebujeme. |
sateliťák
![]() |
|
@sateliťákNech ji v klidu, Po tak šíleném zranění bych uvítal jistou dávku tolerance. To co zatím dokázala je až až. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
@konasTo máš pravdu, nějak mě to nedošlo, já si je totiž pletu s Plíškovou. |
sateliťák
![]() |
|
@sateliťákTam bych s Tebou souhlasil. Její nevyzpytatelné výkony mě dost znervozňují, takže její zápasy vůbec nesleduju. |
konas
![]() |
|
RE: Kvitová - GarciaKvitova je nahodou dobra...a je i sympaticka.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Kvitová - GarciaJo, je dobrá, ale konas má pravdu v tom, že ty její výkony kolísají. Možná je to ta spojitost s těma rukama. |
sateliťák
![]() |
|
@sateliťákNo jo no, vzdyt to zraneni bylo pomerne velke.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@sateliťákAle já myslel Karolínu Plíškovou. Její výkony strašně kolísají. Potřebovala by solidního cvokaře, protože tenis evidentně hrát umí, ale její psychika, ve smyslu: Lehce jsem vyhrála první set, takže zápas je doma, mi připomíná mentalitu našich fotbalistů, když dají první gól zkraje zápasu, a začnou hrát tzv. údržbu, kterou neumějí. Kvitová je letos mimo jakoukoliv diskuzi. To co dokázala je fenomenální. |
konas
![]() |
|
sateliťákŘekl ten, který v životě nedržel raketu v ruce. Nezlob se na mě, ale kritizovat výkon vrcholových hráčů v jednom z nejnáročnějších sportů mě přijde jako kecy kibice ze IV. cenové. Příště radši ústa drž. Děkuji.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Kvitová - GarciaO celé kauze Kvitové se moc nepsalo nevím proč.Jo a zná už policie pachatele?Nějak mi to uniklo. Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
@aldaPsalo se hodně, ale pachatele pořád neznají. O jejím zranění mluvil několikrát primář Ústavu chirurgie ruky ve Vysokém nad Jizerou, který ji operoval, a i když tam dokáží čarovat,a viděli už lecos, tak se přiznal, že když viděl její ruku, tak se zděsil. On to sice řekl jinak, ale to je nepublikovatelné. Takže jakékoliv současné negativní hodnocení její hry já beru jako pisatelovu totální neznalost zdravotní situace špičkové světové tenistky. |
konas
![]() |
|
RE: Kvitová - GarciaKdyby Petra zítra ukončila kariéru, tak toho dokázala více, než my všichni dohromady.Karolína Plíšková má před sebou slibnou kariéru, ale nyní má jeden velký problém a to je ten vocas Hrdlička. Čím dřív ho pošle do (nevhodné slovo)e, tím lépe pro ní. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Kvitová - GarciaAle no tak pánové, to máte někteří fakt krátkou paměť. To že Petra jeden den hraje jak pánbůh a druhý den vypadá že tu raketu má první den v ruce, přece není vůbec nic nového. Tohle "provozovala" vždycky, se zraněním to tudíž nemá vůbec nic společného, spíše s psychikou a tudíž s hlavou.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
![]() |
|
@BIDLONemáme, ale v její současné situaci jí to rádi promineme, a budeme rádi že je zpátky.![]() |
konas
![]() |
|
@konasKdo by to z nás dokázal,vyhrabat se s takového hnoje,horší jak překonat rakovinu![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
PetraSkvělá holka, která se nevzdala v tak těžké situaci![]() ![]() |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 607 |
![]() |
|
RE: Kvitová - Garciasama se pořezala![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 331 |
![]() |
|
RE: Kvitová - GarciaTaky mi není jasné proč po něm nehodila peněženkou a nechňapala po něm rukou kterou navíc hraje..Určitě to pak stokrát olitovala, ale po bitvě každý generál..kdoví jak to tam skutečně bylo, kolik měla na nějaké přemýšlení času.. Takoví neradi prohrávají, je to tudíž pochopitelné, bohužel cena byla nakonec nešťastně vysoká.. Každopádně nehrála špatně, jen prostě jako vždy se v určité chvíli žensky zamiluje a vysekne tri dvojchyby.. Na to už jsme přece nejen u ní po těch letech zvyklí..žádná není ledově klidný fedex, se strojovou přesností hry..vždyť na to se v dobách jeho největší "slávy" taky koukat nedalo.. Každopádně Peťula mi přijde daleko větší srdcař, než ta uražená number one Plíšková, co po kurtu chodí, jakoby ji někdo skřivdil s pocitem "že já se tu vůbec za ty prachy musím trápit.. Že je pak daní mimo ČR, je více než pochopitelné, republika se za ní od malička nepotila, rodiče se zadlužili, aby doufali, že právě ona bude tou s miliónu, která si tím i nakonec dokáže vydělat a kdybychom v parlamentu neměli bandu de.mentu, tak mají takto úspěšní vrcholoví sportovci za reprezentaci země nějakou zvláštní nízkou paušální daň a měli by za nic aspoň něco a nemuseli být trapně nuceni hledat jinou legální možnost, jak si své těžce vydřené prachy za pár úspěšných let s kterými pak mnohdy musí vyjít daleko déle (po splácení veškerých přípravných let), neb se do konce kariéry ničemu jinému nevěnovali, zdraví fuč a to se stále bavím jen o těch, kterým se to povedlo.. Ty ostatní samozřejmě nikdo nevidí a stát jim tak přispěl maximálně vytopenou tělocvičnou na zakladce.. V hodinách tělocviku se ale tito určitě nerodí.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
@Tomik535pěkně si to napsal.![]() a kdybych mohl dodat,to samé by udělala i Navrátilová a Lendl.Ale protože daňové ráje nebyly tak známé jako dnes,prostě "utekli" do USA a hráli tam.V Československu jim z jejich vyhraných "bonusů" témeř nic nenechali.Všechno si sebrali soudruzi.... V USA jim jejich výhry nikdo nebral-jen to danili ..- ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Kvitová - Garciavšak já jim ty prachy vůbec nezávidím,pro mě za mě ať mají miliardy.. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 331 |
![]() |
|
RE: Kvitová - GarciaAž tak pěkné to nebylo, když napíšu tou "s" miliónu, ale na tom mobilu na to kadím, už tak musím T9 učit slova interpunkci a tady si toho mimo pár jedinců stejně nikdo nevšimne![]() Navíc mi ty prachy ani nepřipadají nijak extra s porovnáním s jinými sporty, kde je to opravdu už v těch miliardách.. Ale proč by se dřeli za míň, když je pak (s gelem nebo bez) při El-klásiku (či jak to je ![]() Každopádně ta režie kolem tenisu bude hodně náročná a pouze z turnajových odměn žádní miliardáři nebudou, tam už je vyšší příjem z reklamy.. A hurá pro to do Kaufu.. ![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Kvitová - GarciaPorsche s Hubloty tam ovšem nehledejte..![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@Tomik535ale bylo!Jde o obsah(co jsi napsal) a ne o nějaké "s" nebo měkké či tvrdé y ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@Tomik535Moc pĕkné! Dokonce tak pĕkné, že Ti odpouštím i ,,...v porovnání s jinými sporty..." a ,,Už se perou!"![]() ![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |