![]() |
|
Sosáč - problémZdravím, v archívu CZ/SK mi v aplikaci Sosáč nechce naskočit žádný film. Pořád se mi zobrazuje Nelze získat video link. Zkontrolujte, jestli video nebylo odstraněno. Objevuje se mi to na všech filmech i seriálech. Sosáč mám zaplacený, tak nevím, kde je chyba. Dík za info. |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
@venca263Ahoj, tak jsem se dočetl někde jinde (a píše to GURU), že:problém je zřejmě přímo v doplňku Sosáč, a byl proto kontaktován tvůrce doplňku na GitHubu. ![]() |
mkolega
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 165 |
![]() |
|
RE: Sosáč - problémtakze chyba teda neni u mne ale u provozovateli |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
@venca263Zdravím.Taky mi to nejede . Víš čím to je ?? |
trinit
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Sosáč - problémáno chyba nieje uvás...oni maju nejaky problem s doplnkom...ale ževraj cez ich web to funguje a môžete pozerat |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 278 |
![]() |
|
@jožkoTo nemohu. Mam VU+ zero. Sleduji to na televizi :( |
trinit
![]() |
|
@trinitjo ty nám píšeš přes vu zero na parabolu??? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Sosáč - problémmísto vypisováni blbostístačí update stream resolver online ale je lepši pro vás se vyzvracet na každe forum a čekat ![]() |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: Sosáč - problémpro odborníky typu jožko,venca a spolstačí restart E2 a zapnout archivczsk ,sledujte github stránky pokud nevíte co to je ,linux ste si nemneli kupovat ![]() |
JANOSIK
![]() |
|
RE: Sosáč - problémUž to jde v kodi enigmu jsem neskousel |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
@JANOSIKAhoj. No ja jsem to samozrejme restartoval uz predtím a nic se nestalo . Ted se objevila hlaska o aktualizaci stream resolveru a uz to jede. Dekuji za radu |
trinit
![]() |
|
@JANOSIKJeste jedna prosba . Jake stranky mam sledovat ? github.cz , nebo jake ? Omlouvam se , ale nejsem v tehle oblasti nijak sbehly :( |
trinit
![]() |
|
RE: Sosáč - problémhttps://github.com/mx3L/archivczsk-doplnky/tree/master/xbmc-doplnky |
JANOSIK
![]() |
|
@JANOSIKA jeste jeden dotaz :D po poslední aktualizaci , kdy se objevila v pluginu moznost prihlaseni mohu spustit a sledovat vsechny filmy i serialy , ale u nekterych lze posouvat obraz normalne a u nekterych se to sekne a posouvaji se jen titulky a obraz ne . Nevite cim to je zpusobeno a jestli to jde nejak spravit ? Dekuji za odpoved |
trinit
![]() |
|
@JANOSIKUz jsem koukalna ten GITHUB a nekdo uz to tam taky resil , avsak neni tam zadna odpoved ani rada :( |
trinit
![]() |
|
RE: Sosáč - problémhttps://github.com/mx3L/archivczsk-doplnky/commit/6a5dec2730c0c6c2a8fb09498d63c4788674af05snaž se nebudu tu porád ,taky chodím do práce ![]() |
JANOSIK
![]() |
|
@JANOSIKSnaha je me prijmení:D Uz jsem tam napsal a cekam , jestli mi nekdo nepomuze . V KODI na pc mi to normalne funguje i s pretacenim. Problem je na VU+ .Kdybys potreboval pro zmenu poradit s poskozenym telefonem ci rozbitym displejem , v tom jsem zas docela dobrej ja :P |
trinit
![]() |
|
pierrepetrTřeba má mobil. Nebo tablet. Na co pouštět PC. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@satman1Ahoj.Nejak jsem nerozumel tve poznamce .Nebo spis ty jsi nepochopil podstatu problemu. Nemam nick SATMAN1 ani nic podobneho .Na nic si nehraju . Pozadal jsem nekoho o pomoc s necim , cemu nerozumim a nabidnul moznou pomoc v oblasti ktere pro zmenu docela rozumim ,ostatne jako jeden z mala v republice .Vzdy jsem mel zato , ze k tomu internetova fora slouzi .Pokud pozadal o pomoc nekdo me , tak jsem se vzdy snazil poradit. Netusim ,kolik vam je let a ostatne me to ani nezajima. Jen pro upresneni. Doba kdy vsichni umeli vsechno a nic tak jak soudruzi potrebovali ,tady skoncila rokem 1989 . Dekuji ze jste mi vasim komentarem pomohl si to zase uvedomit |
trinit
![]() |
|
RE: Sosáč - problémJen jsem se snažil naznačit že tady nemusíš psát přes PC . Můžeš třeba používat mobil. Jsem reagoval na pierrepetr@trinit jo ty nám píšeš přes vu zero na parabolu??? |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
TrinitTady už se dávno neradí,ti,co to uměli a chtěli poradit,ti už tady nejsou a ostatní,až na pár výjimek,jsou akorát namachrovaní.Obrázek,jak to tu chodí,jsi si už asi udělal.IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
@satman1Aha. Tak to se samozrejme omlouvam . Myslel jsem ,ze to patrilo mne. Ale je mou chybou , ze jsem si toho nevsimnul |
trinit
![]() |
|
RE: Sosáč - problémTady už se dávno neradí,ti,co to uměli a chtěli poradit,ti už tady nejsou a ostatní,až na pár výjimek,jsou akorát namachrovaní.Obrázek,jak to tu chodí,jsi si už asi udělal.IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
![]() |
|
RE: Sosáč - problémNechtíc jsem to odeslal ještě jednou,za to se omlouvám.IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
![]() |
|
RE: Sosáč - problémNielen Sosáč, ale aj iné nefungujú autor pluginu na to sere. |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
@PeMatak prachy má,kam spěchat |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |