Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Flash paměť VU+duo

Zdravím pánové. Mám dotaz. Kolik by tak mělo zůstat volné flash paměti při nahrání čistého image aby sat. dobře chodil. Dík.

nemo
Registrace: 10/2004
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Flash paměť VU+duo

Co nejvíc. Necpi tam nové FW.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

do 92% potom nastáva krízové obdobie mrznutia a iných neduhov.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

re: oneeeee

Přesně jak říkáš. Dal jsem tam nejnovější image BH a už se vše sekalo. V paměti flash bylo 98% Nevíš prosím tě jakej Bh je nejvhodnější pro VU+Duo aby tam šlo IPT world ,Panda , Media portal a IPT player. Už si s tím hraju od rána. Zkoušel jsem i jiné image ale já mam prostě rád BH. Dík

nemo

re: Saxon

Dík pozdě. ;) Až jsem vyzkoušel vše možné tak jsem se podíval přes GSU do flash paměti a bylo mi to jasný. No jo no stále jsem učedník :)))

nemo

po install BH tam dej jako první pluginskinmover
a presun pres nej ten bordel v pluginech na usb
spadne ti to na 60% a pak nahrávej a presouvej
Bhole je stejne jedna velká černá díra až te prestane bavit
ta abeceda v online aktualizacích ,skusíš neco jine :laughing:

JANOSIK
Registrace: 1/2008

blackhole zabere najviac flash . samotná inštalácia 84 % . treba rozšíriť pamäť cez usb. najlepšie do 4 gb . a najprv naformátovať. potom nainštalovať plugin skinmover a všetko čo ukáže , premiestniť na usb.

oneeeee

určite si tam nainštaloval aj niektoré pluginy a zaplnilo ti flash . a
aké tam dáš blackhole na tom nezáleží . ja tam mám najnovšie 3.0.4
http://www.imgup.cz/image/LSx3
http://www.imgup.cz/image/LSxj

oneeeee

Zkus OpenPLI :) Ale nedavej 6 RC.

Hypnos
Registrace: 3/2009

Dal jsem tam také 3.0.4 změnil skin a už tam bylo 98% a při další instalaci pluginu zelená smrt. Teď jsem tam dal 2.1.6 a tam zase není UI Position na nastavení deformovaného obrazu. Nenašel jsem po ani přes TS panel ani přes doplňky v BH. To je boj. :)))

nemo

Bez té flešky to asi nepůjde. Jaká je vhodná ty 4 gb s dobrým čtením.

nemo

plugin flashexpander by to mohol riesit ....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

verzia 2.1.6 má inú verziu kernelu a pluginy ako je iptv world a archív czsk nedostaneš.

oneeeee

Přesně jak píše liquere, nainstaluj čistý poslední BH, co nepotřebuješ odinstaluj, nainstaluj flashexpander a pak dávej pluginy, co Tě zajímají. Anebo nainstaluj nějaký jednoduchý image, pak multiboot a na něj BH...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan

Díky všem, něco s tím provedu. Nastal ale ještě jiný problém. Externí harddisk se mi nechce připojit ani k VU+ SOLO 4K a nemůžu se do něj nijak dostat. Ve Windows 10 ho nevidím a když jsem stáhnul utilitku explore2fs exe, tak jsem tam harddisk taky neviděl. Na liště ve Windows je vidět, že je připojený, ale nemůžu se do něj dostat. Zatím díky na reakce, teď musím pryč, večer na to kouknu. Díky moc

nemo

V čem si ho používal, než se ti zneviditelnit?
K tomu receiveru? Nejlepší bude, když si seženeš starší FW třeba dva roky a necháš ho s nim dožít, jako koně ve stájích.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Používal jsem ho v satelitu - linux. K.V satu se nechce připojit, pořád se ukazuje připojuji gui a když ho odpojím sat naběhne. Potřeboval bych se do něj alespoň dostat ve Windows, přetáhnout si nějakou muziku do PC a pak ho zformátovat. Prostě když startuji sat, nenaběhne nic, když disk odpojím, sat naběhne.

nemo

@nemo

Do windows si nainštaluj ext2fsd. Ak ani tak ho win nebude vidieť, tak pod Linuxom na PC by ho bolo pozrieť. A keď ani linux ho nevidí tak už len ho preformátovať

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

...u mňa nastal problém s frekvenciami Towercomu, nenajde ich ani po manuálnom zadaní jednotlivých frekvencií. Bola urobená aj výmena konvertoru ako aj preskenovanie frekvencií aj na druhom tunery. Image - VTi 11.0.2. Vie niekto poradiť ako vyriešiť tento problém, Ďakujem.

efly
Registrace: 10/2008

efly

Pokud je to u dua, tak možný problém může být opět v kondenzátorech. Na AB foru je o tom vlákno. Podívej se tam, pro majitele dua by to měla být povinná četba...

tukan

menu / nastavenie hdd / kontrola súborov. trvať to bude dlho , ale ani nevieme aký image máš vo vupkus 4K . bez tejto procedúri sa do hdd nedostaneš.

oneeeee

Tak dnes jsem koupil nový hard disk.Stejně už byl 6 roků v provozu. Do toho starého se nemohu dostat ani přes ext2fsd. Vidět ho tam je,ale soubory nenačte. Dám to linuxákovi ať se na to podívá.
@ oneeeee - může být ta fleška do Vu+ 8GB ? Nikde už tak malé v krámu nemají. A ještě jedno. Když budu mít v jednom usb portu hard disk a v druhém tu flešku na paměť nebude se to nějak prát? Jinak díky všem za rady.

nemo

Promin, neber to ve zlým, ale já nechápu, jak můžeš používat BH...

tukan

re: tukan

Já zase nechápu co nechápeš. Měl jsem na VU+duo starý sw a ve skříni. Teď jsem ho po delší době vyndal a zkusil jsem nahrát nový sw ,ale netušil jsem že nebude stačit paměť. Jinak mám VU+solo 4k a tam je paměti dost.

nemo

Nechápu "nebude se to prát"...co si namountneš, to tam budeš mít. Nech to tak, já se nechci hádat, ani Tě pr...Používáš BH a ptáš se na základní věci, to nechápu...

tukan

no možno bude stačiť usb 8 gb. len neviem či ti to bude detekovať ako media usb alebo media hdd. ja mám 4gb
každý nadáva na blackhole ale v živote ho neskúsil. a pri tom má najmenej dier.to sú teda fakt odporúčania.

oneeeee
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra