![]() |
|
Platba SERPO pro SVK regionZdravím kolegy,znalé problematiky.Dotaz zní,když chci zachovat SVK region na kartě ,je nutné SERPO zaplatit patrně v EURO.Musí to být z účtu SVK,nebo je to v podstatě jedno,díky. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Platba SERPO pro SVK regionNo mě jde platit na kartu SK region normálně v korunách. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Platba SERPO pro SVK regionPřed posledním zdražením jsem prodlužoval serpo na SK kartě v korunách, ale jen o rok, delší prodloužení nebylo z ČR možné. Po dotazu na Skylinku mi bylo řečeno, že další prodloužení bude pravděpodobně jen za Euro. |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 480 |
![]() |
|
RE: Platba SERPO pro SVK regionTo je klasický (a dosud zcela typický) přístup Skylinku. Oni nastaví nějaké podmínky a aniž by dali zákazníkům nějakým způsobem informaci o změnách, najednou po čase zjistíte, že vše je úplně jinak. Ale co chtít za 79,- Kč měsíčně, že... |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 131 |
![]() |
|
RE: Platba SERPO pro SVK regionJinak ale by to bylo totálně postavené na hlavu, bydliště zákazníka (pokud je na kartě nastaven region SR) může být v ČR, ale platba v korunách ne ? To snad ani není možné... |
PeVy
![]() |
|
RE: Platba SERPO pro SVK regionNa Slovensku je serpo možné platiť len na 1 rok a aj cena je vyššia ako v ČR.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Platba SERPO pro SVK regionNajlepšie je priamo zaplatiť v ČSOB v Čechách. Stojí to asi 150 korún plus tých 55 euro servisný poplatok. Ja som tak platil za kartu s českým regionom.Poplatok 5 euro plus servisný poplatok. Do hodiny to preskočí do českej alebo slovenskej ČSOB |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: Platba SERPO pro SVK regionPlatím Flexi 7 slovenský region a v Kč.Nikdo po mne nechce euro.Morava |
lahcim
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: Platba SERPO pro SVK region@lahcimPeniaze nesmrdia či Kč alebo € hlavne že je zaplatené , zaťiaľ.. ![]() VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
@PeVynič nenormálne na tom nie je - zaplatíš v EUR, ale z účtu Ti prepočtom stiahnu koruny. Čo si ešte nikdy neplatil na NETE v USD ? Je to presne to isté a je jedno, v čom SKYLINK platbu zúčtováva ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
@hdpechoď cez zákaznícku zónu, dobi si kartou kredit v EUR a z účtu pekne odídu CZK ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Platba SERPO pro SVK regionMám bydlisko na Slovensku, región karty (jej umiestnenie) je ČR a platbu (menu) mám uvedenú v eurách.Napriek tomu, že mi Skylink mailom odporúčal zosúladenie meny s regiónom karty, 2x som platil mesačný poplatok za balíček na jednej z kariet v eurách a nebol s tým absolútne žiadny problém. Presne ako píše @"markus176". Hlavne že je zaplatené. Zatiaľ. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
můžeš platiti ve smluvním obchodě v měně,která je pro území obchodu běžná |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Platba SERPO pro SVK regionA to súdruhovia strpia, aby sa ovečky z jedného košiara miešali s inými z druhého košiara. Žeby platilo, keď si za to zaplatia, nech sa aj po... |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
@Karnerto máš jedno,všechny blijou do jednoho košiara |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Platba SERPO pro SVK regionDěkuji všem za názory,ještě bych dodal možná důležitou poznámku,kterou jsem zapomenul uvést.Karta je cca 14 dní po poplatnosti SERPO a je vypnutá.Přes SMS jsem se ji nepokusil zatím oživit,neboť tam se mi region změnil na ČT. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Platba SERPO pro SVK regionPokud není prošlá víc než rok, tak to normálně oživíš platbou v Kč, na regionu vůbec nezáleží. Jenom u toho SK nejde serpo na 2 roky, ale pouze na rok.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Platba SERPO pro SVK regionSOUČASNÝ stav je takový jak píše poldas, ale to slovo SOUČASNÝ je velmi podstatné...![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: Platba SERPO pro SVK regionPlatba kartou je asi nejjednodušší, kdo ovšem nechce platit poplatky bance, může využít účet ve Fio bance, kde, kromě účtu zdarma, není ani žádný poplatek za poslání EUR na Slovensko. A mohu to poslat i z korunového účtu. Prostě zadám, že do cíle má dojít 50 EUR a hotovo. Předpokládám, že takových bank bude jen pár. |
PPCC
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
@PPCCMám kreditnú kartu od BNP Paribas (CETELEM) a za každú platbu mi 1% vracajú, to Ti asi FIO nedá. Poplatky za kartu pri obrate nad 300 EUR/mes. neplatím. |
Dzordzo
![]() |
|
@Frank11to Ti odporúčam aj ja - v prepočte na CZK ťa serpo pri 2-ročnej platbe vyjde o cca 30% menej. Po poslednom zdražení je SERPO v CZ podstatne lacnejšie ... |
Dzordzo
![]() |
|
Platby SKLAhojte. Ja mam CZK menu v profile na SKL zone, ucet FIO Bank, platby robim mesacne trvalym prikazom na 79kc a vo FIO mam zvolene akoby som mal ucet vo FIO CZ. Cize pokial je moznost mat FIO ucet, podla mojho nazoru jedna z najjednoduchsich moznosti po volbe Platba kartou. Z bezneho uctu co mam (SLSP) by som prevody do inych mien nerobil, pytaju si neskutocne poplatky. Dobra je este mBank. Tolko moje skusenosti. Kazdy ale nech si vybere pre neho najjedoduchsiu moznost/sposob. Este ku SKL, asi by som radsej dodrziaval CZ verzia=profil CZK mena a SK verzia = profil SVK EUR mena |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
@MopkyCZ verzia profil SK by som asi ponechal kvôli cenám v CZK ... |
Dzordzo
![]() |
|
DzordzoNenormální to je, pokud má zákazník ČESKOU adresu, tak po něm bude Skylink požadovat platbu v EUR ?? To už by byla zlodějina nejhrubšího zrna !! |
PeVy
![]() |
|
@PeVyNo po novom (asi 1/2 roka) je to tak, že mena sa určuje podľa regiónu, na ktorý je karta registrovaná, nezáleží od adresy. Iba staršie krížne registrácie umožňovali menu si ponechať podľa adresy, ale pri preregistrácii už to pôjde asi po novom ... |
Dzordzo
![]() |
|
to @PeVy a DzordzoEste pred marcom, nez zacali platit nove podmienky som si zosuladil menu platenia v zone SKL na CZK menu kedze mam CZ region. Ono by to uz vlastne ani inak nemalo ist, kedze aj cena SerPo je rozdielna-CZ vs SK mesacny poplatok. Otazne ale je, aky "emental" ma SKL ten svoj system..Jedno je to v pripade, ze sa zvoli platba kartou. Tam je predsa konverzia podla aktualneho kurzu podla meny v akej sa plati.. Naviac uz je len poplatok na konkretnej banke, mne sa davnejsie stalo, ze platil som kartou cez net v CZK mene, ale banka mi strhla este poplatok 1 Euro za to, ze som platil v inej mene nez EUR. To zavisi od konkretnej banky.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 181 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |