Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Slovenska digo go

Zdravím,je nejaka možnost sledovat digi go SK v Česku?

matej
Registrace: 10/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Slovenska digo go

bohuzel ofiko mi bylo sdeleno ze ne.take jsem ji chtel.a nevim jestli se to da nejak obejit. mozna plovouci id.

kristian1
Registrace: 7/2016

@kristian1

a co je to ta "plovouci id"? :O

MartinP
Registrace: 8/2016

a co tak openvpn v mobile ? na iphone ziaden problem nielen v cechach ale i chorvatsku, spanielsku etc etc

arioner
Registrace: 8/2010

arioner

hm,ja bych chtěl aby to jelo na tv. :(( :(

matej
Registrace: 10/2005

DIGI GO je aplikácia pre mobilné telefóny a tablety.

stamar
Registrace: 9/2007

ak si apku nainstalujes na slovensku a potom zapneš mimo funguje mne v grécku fungovala na mob. chcel som nainštalovať do tabletu ale nedala sa oznamovala len že v tomto regióne nieje mozna inštalácia

mik
Registrace: 4/2006

Mám od soboty, som v zahraničí a pozerám pomocou VPN. Trochu som sa zľakol pri aktivácii - musel som zadať číslo mobilu, aby som dostal aktivačný kód, ale dal som svoje zahraničné číslo a v pohode - kód prišiel, zaplatil som si na skúšku jeden mesiac za 4€ a pozerám.
Ale - sklamala ma technická kvalita prenosov, nie je to nejakým mojím pomalým internetom, pretože podobné aplikácie od poľskej Eleven alebo nemeckej Sky sú technicky iný vesmír, oveľa lepší obraz pri rovnakom technickom vybavení. Dá sa prepínať rôzna kvalita obrazu, ale mne to funguje len na "nízkej", zatiaľ čo tie zahraničné servery mi automaticky servírujú tú najlepšiu kvalitu a môj starý Ipad2 v pohode stíha.

laky87
Registrace: 1/2007

@matej

Na TV Ti to nepôjde. V aplikácii je zablokovaný "video výstup". Takže keby si chcel nejaké zariadenie napojiť cez HDMI napr. na TV, tak Ti to nepôjde. Mne to nešlo ani na android boxe.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

To sa čudujem, že nejde na PC. Ja mám magio go, a to ide aj na motyke.

Karner
Registrace: 3/2010

Karner

co to máš za motyku :lookaround: :lookaround: :((

poklopec

pokl
Registrace: 11/2014

Na TV to ide v pohode pokiaľ podporuje TV funkciu zrkadlenie "Miracast" a mobil PlayTo....

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

@pokl

Chcem tým povedať, že ide na všetkom, čo máš - telefón, tablet, televízor s androidom alebo pc či ntb s windows.

Karner
Registrace: 3/2010

Samozrejme kto nemá TV s OS android, tak treba mať to čo som písal vyššie. 100% odskúšané, čo sa týka samotnej kvality už na uhlopriečke 107 cm to nie je nič moc okrem DIGI Sport 1. Ten ako tak ujde...

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra