Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

karta tnk SD NYNI TNK HD U NC+

JSEM TU NOVY TEDY MAM PROBLEM S KARTOU ,KARTA PUVODNE TNK SD NYNI TNK HD PREDPLACENA NA 1ROK A PRIJIMAC AMIKO 8150 VZDY PO JISTEM CASE PRI VYPNUTI NA NEKOLIK DNU PRESTANE VSE FUNGOVAT A MUSIM ZA PRODEJCEM DO POLSKA NA AKTIVACI OPETOVNOU ON BEHEM CHVILE ROZJEDE U MNE ANI PO 24HOD ANI NESKYTNE .PROSIM ZDEJSI ODBORNIKY O RADU

pampalini
Registrace: 9/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: karta tnk SD NYNI TNK HD U NC+

Vypni so caps lock to je moje rada.

Hu5400
Registrace: 1/2007

Upozornění:
Univerzální čtečka karet v tomto přijímači nemusí být kompatibilní se všemi kartami operátorů.
Za funkčnost karet jednotlivých operátorů nepřebíráme odpovědnost.
Viz ze stránky jednoho z prodejců

A jakou radu by sis představoval? Buď na polských fórech hledat funkční fw pro tenhle typ boxu a výše zmíněnou kartu, protože tam máš největší pravděpodobnost, že obdržíš nějakou relevantní radu a odkaz. Nebo pokusy-omyly s přehráváním fw.
Nebo rada co se ti líbit moc nebude, ale je účinná: jejich box nebo jejich modul (jejich=operátora.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Pokud karta je teda Conax dej tam originál soft....

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

diky vsem za radu

pampalini

Zapisy chodi na TVP1

miku
Registrace: 10/2007

jinak na tvp 1 jsem to mel zapnuty...no abych rekl ci napsal i neco vic vlastnim i prijimac stream701hd vyrobce neznamy koupil kdysi u tipa opava a soft z roku 2010 a zkousel take tu kartu rozchodit na nem,vcera volano prodejci a i na sluzbu nc+ a dle jejich sdeleni poslou zapisy na kartu a nechat 24hod zapnuto a tak konam a soft do amiko8150 bude naistalovan puvodni conax tot ode mne a vnimam kazdou dobrou radu diky

pampalini

Slavný lovec si vždy poradil sám.

jenes
Registrace: 1/2016

Měl jsem kartu TNK koupenou v PL po celou dobu její životnosti v uničtečce Vantage HD 8000, a pokud občas nefungovala, nebylo potřeba nikam jezdit, stačilo zavolat na BOK (Biuro obslugy klienta) a za několik minut naskočila.

Wavefrontier 55 - Octagon SF-4008- 23,5E+19,2E+13,0E+0,8W

ivan v
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra