![]() |
|
satelitni pristrojpotrebuju poradit muze delat pokazeny stary satelitni prijmac kde prijmam SD programy,ze mi ted problikne obraz v televizi na 1sekundu a kostickuje mi obraz a qualitu mi ukazuje 85-90% na stanici ct4 sport nebo jine stanici u platformy freesat?diky |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
RE: satelitni pristrojAno,muže![]() |
ksatelit
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
@kolopikDo dvora s ním.Při dnešních cenách HD krabic to je o ničem.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
hoboco znamena Při dnešních cenách HD krabic to je o ničem???uz mi to problikavani nedela asi hodinu a pul a obraz uz drzi i kdyz pred chvili silne prselo tak bylo vse ok...tak to nechapu co mohlo delat. |
kolopik
![]() |
|
@kolopikvadný kondíky z lanškrouna |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
pierrepetrvadne kondiky myslis na satelitnim prijmaci nebo LNB nebo koaxialu?dik |
kolopik
![]() |
|
@kolopikKondíky v přístroji prostě já bych tu SD legraci zahodil.![]() |
hobo
![]() |
|
@kolopikani ti nebudu odpovídat,tvá reakce je těžce amatérská,ty nic neopravuj |
pierrepetr
![]() |
|
@kolopikMimochodem ty SD programy přijímáš placené nebo volné a od koho? |
hobo
![]() |
|
@hobopíše freesat |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetruž asi stářím ani číst.![]() |
hobo
![]() |
|
@kolopikKup si třeba tady recenzovaný Openbox S3 CI HD-stojí nějak kolem 1700,- prodejce ti ho nastaví na ten freesat.Má i slot na modul pro každý případ nějaké kulišárny a šmitec.Ale to je jenom muj názor.Třeba někdo jiný ti poradí něco jiného.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: satelitni pristrojten pristroj jeste mam SD kvuli nahravani na recorder jak to mam napojene ....samozrejme as freesat vypne SD programy kupim novy HD prijmac a tim padem asi recorder muzu vyhodit taky,kdyz s noveho pristroje HD beztak recorder nenapojim jak do ted. |
kolopik
![]() |
|
@kolopikale připojíš,jen nahrávka bude stejná,jako máš teď |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrtak jaky kabel pripojim s HD prijmace do toho recorderu stary asi 4-5let....ted to mam tak-scart jeden ze satelitniho prijmace oznaceni (tv) do tva 2scart kabel ze satelitniho prijmace oznaceni(VCR) do recorderu. |
kolopik
![]() |
|
@kolopikrecorder má jistě 2 scarty,když TV nemá HDmi |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrrecorder ma 2xscarty...a moje televize ma 2x hdmi a 1xscart a rgb i cinche a komponentni pripojeni. |
kolopik
![]() |
|
@kolopiksat scart do recorderu z recorderu scart druhý do tv,hdmi sat do hdmi tv |
pierrepetr
![]() |
|
musíš koupitsat se scartem |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrvsak s recorderu do tv mam ted to napojene pres cinch jako AV2 a AV1 j scart ze sat do tv.a v recorderu dam nahravani pres AV2 a necham tam treba nova sport 1 sd kanal dam nahravat..tak to muzu udelat i u noveho prijmace hd ze scartem jak si psal..zatim cekam as to vypnou SD programy s freesatu jak psali loni na konci roku,ze letos tomu dojde. |
kolopik
![]() |
|
@kolopikno můžeš koukat v lepší kvalitě přes hdmi už teď i ty esdéčka |
pierrepetr
![]() |
|
@kolopikon bude mít i cinče,nebo v mini provedení AV vstup-džek |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: satelitni pristroj@pierrepetr V Lanškrouně se vyrábějí kondenzátory z tantalového prachu. |
aptget
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: satelitni pristroj@kolopik vypadá to na vadné elektrolytické kondenzátory... |
aptget
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
@aptgetseš moc mladej |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |