![]() |
|
CA Moduly na 4 a více kanálůAhoj, zjišťoval jsem, jak je to s oficiální podporou Skylinku pro CA modul IRDETO PROFESSIONAL NEOTION 4 SLUŽBY PRO, kde je uvedeno, že je testován a doporučen Skylinkem. Napsal jsem na Skylink i prodejci a vyjádření prodejce je celkem vyhýbavé, tak si případně dejte bacha:https://i.imgur.com/3cf6eDU.png https://i.imgur.com/uIW59am.png |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 363 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
RE: CA Moduly na 4 a více kanálůProdejce se vyjadril celkem presne, jinymi slovy - karta M7 ti v nem pojede ale asi tak jako v jinem beznem modulu. Ze by tvuj domaci prijimac (TV) byl schopen s profi modulem dekodovat vic programu najednou je velmi nepravdepodobne. Jestli narazis na plky JG v clanku... tak to skutecne nelze brat moc vazne...![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: CA Moduly na 4 a více kanálůNo mnel jsem v plani ze si jej koupim no radeji asi pockam.Uni citacky kdyz uz nebudou fungovat abych pak nekupoval jen moduly. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
@KamilZjak písal lance, v bežnom prijímači ti pôjde ako bežný modul, ale na druhej strane iniciatíve sa medze nekladú, ak si trúfneš nejaký (napr. linux) box preprogramovať, aby sa tváril ako doska z profistanice, tak smelo do toho![]() |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
RE: CA Moduly na 4 a více kanálůKed uz nebudu fungovat uplatiaci zakaznikom, skylink moze par ludi prepustit .... na zbytok zakaznikov uz nebude tolko treba.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: CA Moduly na 4 a více kanálůCo blbnete všichni, "kroky Skylinku nejsou v žádném případě vedeny proti používání uničteček", copak nevěříte?...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 159 |
![]() |
|
RE: CA Moduly na 4 a více kanálůV Skylinku vymyšľajú len samé chujoviny jak znepríjemniť zákazníkom život |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@mmc @lanceJaký je v tom rozdíl? Modul pro 4 kanály má jiné rozhraní než modul na 2 kanály? To není stejné?Nerozumím tomu, proč by to neměl zvládnout dekódovat, když s UNI čtečkou + SCAM ve svém VU+ DUO2 dávám běžně 4 kanály a to je navíc dekódováno softwarově, ne HW jako v modulu, takže by zátěž měla být ještě menší. |
KamilZ
![]() |
|
RE: CA Moduly na 4 a více kanálůu konkurencii to ide u skylinku nie![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@KamilZsám si si odpovedal ... je to softwérové, to VUčko počíta z jednoduchým modulom v CI slote![]() ![]() |
mmc
![]() |
|
@mmcNechápu. Proč bych to programoval? Právě naopak, o dekódování by se staral CI modul, ne VU+, takže oproti UNI čtečce je tam menší zátěž a není přeci co programovat. |
KamilZ
![]() |
|
@mmcJeště jednou - liší se (a pokud ano, jak) specifikace rozhraní pro modul se 2 a se 4 kanály? Resp. mají tedy každý jinou, nekompatibilní CI/CI+ specifikaci? Já jsem nikde na více různých specifikací nenarazil, kde to tam je? http://www.ci-plus.com/index.php?page=download |
KamilZ
![]() |
|
@tukanNe. Zamezit sdílení a nerozbít přitom použití v UNI mi nepřijde moc reálné.Řešení je ale jednoduché: freeSAT. Ten se certifikacemi a kdoví čím neohání. Naopak mi z jejich textů přijde, že jim UNI moc nevadí: "Smart karta může být použitá i s Vaším vlastním vybavením. Naše smart karty jsou kompatibilní s většinou nejprodávanějších satelitních přijímačů na trhu" |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
@KamilZnechápeš![]() ![]() |
mmc
![]() |
|
RE: CA Moduly na 4 a více kanálůPřed chvíli jsem byl nucen provést reautorizaci karty a všiml jsem si následující informace.Pokud používáte nevhodný satelitní přijímač (bez označení Skylink READY), může obnovení příjmu programů trvat až 60 minut a výpadky se mohou opakovat. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: CA Moduly na 4 a více kanálůlen aby netrvalo 60min na tých ready šro...![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
@mmcMožná nechápu a proto řešit budu, tak prosím odpověz a pořádně vysvětli. Otázky jsou myslím jednoznačné a pochopitelné. |
KamilZ
![]() |
|
RE: CA Moduly na 4 a více kanálůZajímavá diskuze a do budoucna hodnotná.CA moduly pro dva a více kanálu schopných jejich dekódovaní jsou běžně v sat obchodech.Ovšem do jakých zázračných mašinek jsou určeny??U jejich popisů jsou zmiňované tzv. hlavní stanice.Zde v diskuzi je zmiňována deska z profistanice.Tak kde se prodávají(a jak vypadají) ty zázraky?A funguje to dekódování více stanic najednou?? Nebo-li šlo by toto použít jako náhrada za (do budoucna) zařízlé ICE karty v linuxových mašinkách?? Nejde mi o nějaké pirátění.Jen na něco koukat a něco jiného současně náhrávat.![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 465 |
![]() |
|
@KamilZTak skúsim trocha počítačovo![]() |
mmc
![]() |
|
KamilZKamile nedej se!I mě to zajímá.Škoda že zdejší satelitní bardi nás hobíky jen peskují a dehonestují.Přitom tohle téma bude stále aktuálnější.![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
@Badis2"Ovšem do jakých zázračných mašinek jsou určeny"![]() ![]() |
mmc
![]() |
|
RE: CA Moduly na 4 a více kanálůmodul Digi to zvládne aj v bežných boxoch tak by niečo podobné mohol dodať na trh aj SkylinkDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
@mmcTo Teleste Luminato jsem našel na netu cca 570 liber.Cca 18 tisic.To jsem dal za Vu+Solo 4k(+ HDD+ twintuner) Akorád to asi nebude mít příjemnou obsluhu a timer a takové ty opičky.Čili o ničem.Hmm![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
@mmcDíky, to už je plně pochopitelné.Překvapuje mě, že možnost dekódování více jak 2 kanálů je specialita, kterou nelze ovládat standardními funkcemi. Z mého pohledu by mělo být celkem jedno, jestli požádám modul o dekódování dvou nebo tří kanálů, nevidím v tom rozdíl. Jestli ale je nějak z historických důvodů (2 přeci stačí, obdoba 640 KB stačí všem :) ) v ovladači na CI modul zadrátováno, že tam pustí max. kanály, tak je ta situace jasná. |
KamilZ
![]() |
|
@KamilZproč si ho neobjednáš a neotestuješ ? Pak můžeš dát info bardům i hobíkům. Na vrácení máš 14-dní. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 017 |
![]() |
|
@RAFI007Protože to zatím nemá cenu, dokud Skylink neprovede na mé kartě (ICE) změny. Teď to třeba jet může (stejně jako stále jede UNI+CAM), ale pak ne. Ale jakmile budu mít na VU+ s UNI+SCAM tmu, tak to určitě vyzkouším, o tom nepochybuj :DTeoreticky by ale po odstřižení 0D96 měla ICE stále jet v UNI s OSCAMem. |
KamilZ
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |