![]() |
|
Obraz ze satelitu do tv pomoci koaxialniho kabeluDobrý den, zajímá mě, jak dostat video ze satelitu do tv v druhé místnosti pomocí koaxiálního kabelu v podobě analogu.Doteď jsem měl staré video ještě na VHS kazety do kterého jsem měl zapojený scart a za pomocí koaxiálniho kabelu jsem na tv v druhé místnosti chytal jak digitální vysílání tak i ten analog satelitu, který byl zapojen scart video - scart satelit. V první tv je pomocí HDMI. Něco už jsem našel, ale nevím jestli to bude fungovat, proto se raději zeptám : www.elfax.cz/d.J34008.html Kdyby někdo věděl o lepším způsobu, budu rád. |
Miroslav91
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 2 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Obraz ze satelitu do tv pomoci koaxialniho...Načo vyhadzovať peniaze na takéto veci, použi na to starý openbox 8xx,teraz sa ich všade vála habadej. zapoj svoj sat/neviem aký máš typ/ do do scartu vcr na openboxe, na dialkovom navol nulu, na displaji sa objaví au a z modulátoru openboxu leze signál, môžeš si nastaviť aj výstupný kanál.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 306 |
![]() |
|
RE: Obraz ze satelitu do tv pomoci koaxialniho...... a ja som si na to kúpil z aliexpessu modulátor za 4,50 € a fachá perfektne.....![]() |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Obraz ze satelitu do tv pomoci koaxialniho...To video už nefunguje? To dělá úplně to samé, jako ten TV modulátor z elfaxu i ten openbox. |
Dula11
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 122 |
![]() |
|
RE: Obraz ze satelitu do tv pomoci koaxialniho...DVB-T modulator. Dnes stojí jednovstupový(AV) už prdlajs. Dávám si ho domu na AppleTV. Model s HDMI vstupem a MPEG4 se dá pořídit kolem bůra.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Miroslav91Jsou i stereo-jeden mám ve skříni-nepoužívám.Pokud máš zájem a bydlíš v Praze nebo poblíž napiš mi do SZ.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 452 |
![]() |
|
@Saxonno ještě rozbočit ten hdmi výstup ze sat |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 317 |
![]() |
|
RE: Obraz ze satelitu do tv pomoci koaxialniho...Může přece použít jiný HD výstup..Co už stojí ten jednovstupovy dvbt modulator? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Obraz ze satelitu do tv pomoci koaxialniho...Mám nabídku se kterou se vejdu pod 5kapříků s daní.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@Tomik535běžný sat přijímač jich má kolik??3,8,10?? |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Obraz ze satelitu do tv pomoci koaxialniho...K receiveru je třeba HDMI Rozbocovač. U AppleTV je použití modulátoru na domácí rozvod ideální řešení. HD obraz na všech TV doma, AirPlay lze využít na gauči v pracovně i v ložnici. A zvuk lze v obýváku poslat i do AV receiveru. A stačí jedno AppleTV.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Tomikhttps://www.viakom.cz/pages/product.aspx?pro_id=4292On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Obraz ze satelitu do tv pomoci koaxialniho...Asi moc těžké, myslel jsem, že mu stačí 2. Ale těžko říct, co je pro tebe běžné..@sax. Díky Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@Tomik535no napiš kolik znáš sat přijímačů,které mají více jak jeden hdmi výstup,to mě bude stačit,děkuji za info,to bude těžké chápu |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Obraz ze satelitu do tv pomoci koaxialniho...Navíc ani nevíme, zda mu náhodou u té druhé TV nepostačí i zašuměné SD..pak to nemá ani smysl řešit..@sax. Njn, ale pro použití mezi dvě TV na obyčejné "domácí" vzdálenosti to přece jen není to pravé ořechové..(cenově samozřejmě) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Obraz ze satelitu do tv pomoci koaxialniho...Opět si sedíš na vedení, nebo už jen jednoduše neumíš číst. Těžko s tím něco dělat.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@Tomik535to je možné,já reaguji na tvoji informaci,která se mě zdá zmatečná"Může přece použít jiný HD výstup.." |
pierrepetr
![]() |
|
@Tomik535nemusíš se trápit,stačí,když napíšeš,jaký jiný HD výstup může použít |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Obraz ze satelitu do tv pomoci koaxialniho...To, že se ti zdá zmatečná, ještě nemusí nutně znamenat, že je mylná. Raději si jeď dál svou gramodesku a mě vynech.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@Tomik535to mě stačí,vidím,že se stále hrabeš ve starých kolejích a neumíš přímo odpovědět na přímou otázku,měj se hezky,to tazateli jistě stačí |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Obraz ze satelitu do tv pomoci koaxialniho...mám podobný doma - svokor ho chcel k staršiemu TV bez scart zásuvky. Áno, funguje bezproblémovo ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 428 |
![]() |
|
RE: Obraz ze satelitu do tv pomoci koaxialniho...@miroslav91, jaký máš přijímač?Pokud to nechceš primárně na hudební kanály, raději bych ozelil to stereo v BG a vcelku nadbytečný display a za podobnou cenu bys měl sehnat sice mono v DK bez displaye, ale s každopádně vyšší "kvalitou" obrazu.Tento krám má na RF výstupu obraz tragický. Plastová skříňka s vloženym alobalem a to ještě myslím jen ze spodní strany pokud mě paměť neplete.. To už tam rovnou vrať zpátky to video.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Obraz ze satelitu do tv pomoci koaxialniho...Maximum RF 4000 UHF - tento je podobný ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 428 |
![]() |
|
RE: Obraz ze satelitu do tv pomoci koaxialniho...Staré video už nefunguje, řeším teď nějakou náhradu. O kvalitě vím, stačí mi nějaká sd kvalita.Satelit mám: GoSat GS 7060 HDi. Mám teď půjčený DVD rekordér: LG rht498h, ale ten mi do druhé tv přenáší jen digitální výstup (nova,prima,..) po koaxiálu a nemůžu tam naladit analog (satelit po koaxiálu). |
Miroslav91
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Obraz ze satelitu do tv pomoci koaxialniho...Pokud stačí SD kvalita, prostě někde z popelnice vyhrabej třeba ten openbox, popř. dokup modulator (lépe jiný). Tento přijímač nemá yPbPr výstup, takže z něho druhý signál alespoň v 720p/1080i stejně levně nedostaneš. Tedy pokud pominu ty vysoce jakostní pofiderné levné pasivní hdmi rozbočovače..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@Miroslav91Používám bez problémů modulátory MD-5s z výprodeje, které mám přisloučené do celkového TV rozvodu.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |