![]() |
|
TV sony braviaMám tv sony bravia ze sat. tunerem. Chtěl jsem se zeptat když seřadím programy přes sony editor a mám je už seřazené a skylink přida zase nějaký program tak abych to nemusel zase seřazovat a prostě jenom vložit na fles a nahrát.Protože když tam přidá nějaky program tak to musím znova celé naladit a vše se rozhází.Tak jestli nemá někdo nějakou vychytávku.Předem děkuji.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 626 |
![]() |
|
RE: TV sony braviaasi vypnúť ladenie fastscan a naládovať/naladiť tvoje programy.tak to funguje na samsungoch, snáď to má sony podobne |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: TV sony braviaNo to pravě nejde.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
@darkla čo keď mám DIGI alebo Freesat, to chceš povedať, že TV sa pri inštalácii sekne pretože nenájde Skylink fast scan tabuľku???Musí to ísť. ale nedal si ani typ TV.... |
Dagy2
![]() |
|
@Dagy2Pořádně si přečti moji otázku.nic se nedělá .tv Sony mám kd55xd700x.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
@Darkla co naložit do oblíbených a pak jen z celkového seznamu další vyhledat a přesunovat![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@korkoranMáš úplnú pravdu, najjednoduchší spôsob... Celé roky to tak robím, neriešim FastScan a podobné "vychytávky"... Ako prvé mám základné SKa CZ balíčky, potom platené a pokračujú podľa abecedy všetky národnosti ktoré sa bežne dajú prijímať. Upravím setting cez dreamboxEDIT a jednoducho presuniem do ostatných DM... Takže to spravím len raz. @Darkl - Ty keď používaš free aplikáciu SonyEditor stačí vypnúť FastScan ako ti už bolo poradené, vytvoriť si svoj setting, uložiť na USB, upraviť v PC a presunúť do TV... Predsa to až toľko času nezaberie ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: TV sony braviapresne ako píše Maneto.1/ použil som fastscan, TV sa naladil 2/ copy na USB a uprava programov v PC 3/ reštart TV, zrušenie skylink fastscan, tým sa vyčistí zoznam 4/ naládoavanie programov z USB do TV 5/ jeden nový program ročne doladím ručne telky Samsung (nie moje) u Technisatu fastscan má svoj zoznam kam si to ukladá a neotravuje zvyšných 15FAV zoznamov. Výhoda je len tá, že z celkového zoznamu kam sa samozrejme uložia nové programy tiež je možné bez rušného ladenia programy vkladať do FAV1÷15. |
Dagy2
![]() |
|
![]() |