![]() |
|
Finlux smart TVZdravím pánové. Mám dotaz. Je nějaký univerzální IPTV přehrávač do smart tv Finlux. Hledal jsem vše možně a našel jen pro TV Samsung a LG. Vložil jsem na usb soubory m3u8 do TV Finlux a nic se neukázalo. Zřejmě tam není přehrávač pro tyto soubory. Ostatní soubory jsou na usb vidět. Díval jsem se také do Opera TV Store ale tam žádný IPTV přehrávač není. Neví někdo poradit jak na to? V satu mám třeba IPTV World kam třeba ty soubory nakopíruji a už to jde. Dík předem. |
nemo
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 489 |
![]() |
|
RE: Finlux smart TViptv world ... usr/lib/enigma2/python/plugins/extensions/iptv world/playlist .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
re:oneeeeeTo jsme si asi nerozuměli. V satu ten iptv world používám a cestu taky vím,ale jak dostat takový iptv přehrávač do TV Finlux. Nechci něco pokazit. Dík |
nemo
![]() |
|
RE: Finlux smart TVto ti neporadím každy televízor má iný operačný system a to si musíš nájsť na fórach sám.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@nemotyto otázky se řeší před nákupem TV,chápu,že se vývoj technologií nedá zastavit,prostě to nemusí umět,je třeba stará a nikdo se už o tu babku nechce starat,třeba,nevím jaký model máš |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Finlux smart TVnemám tento TV,ale u samsungu a lg čo mám doma..mám priamo v smart aplikaciach moznost si zadarmo stiahnut aplikacie,ktore prehravaju m3u8 playlisty...čiže chod do smart ponuky popozerat či tam nemáš niekde aplikacie s nazvom OTT PLAYER,SMART IPTV,SS-IPTV |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 277 |
![]() |
|
@nemoFinlux neumí zhola nic, jako Smart TV je absolutně nepoužitelná |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
re:Finlux smart TVJe to model FINLUX 43FUB80604K Ultra HD televize s úhlopříčkou displeje 109 cm (43") a tunerem DVB-T/T2/C/S2. Smart TV, www prohlížeč, HbbTV, Youtube, Netflix, sociální sítě, DLNA, Wi-Fi, nahrávání na USB, kodek HEVC/H.265 umí toho docela dost ale ten IPTV player do toho nemohu najít. Nevím ,třeba by šlo něco nainstalovat přes google play jako do mobilu. Když to nevím nechci riskovat. Nikde nic na forech k tomuto problému nemohu najít. |
nemo
![]() |
|
@nemoa jde ti něco z TV přes net?? |
pierrepetr
![]() |
|
re: pierrepetrVšechny smart funkce co jsou tam předinstalovaný jdou v pohodě. Youtube, Opera,Google atd. co tam je. |
nemo
![]() |
|
@nemotak koukáš třeba na čt ivysílání,i archiv? |
pierrepetr
![]() |
|
re: pierrepetrJo přes hbbtv, jde to dobře. Hlavně žena si pouští zmeškané seriály.![]() |
nemo
![]() |
|
@nemojá myslel přes web,i-vysílání čt ti nejde?? |
pierrepetr
![]() |
|
re: pierrepetrVyzkoušel jsem to a jde to normálně. A co s tím? |
nemo
![]() |
|
@nemovlc tam asi nedostaneš,co?,asi bych to řešil jednoduše přes malinu,televizi máš celkem suprovou a ty možnosti maliny sou nekonečné |
pierrepetr
![]() |
|
re: pierrepetrTaky jsem přemýšlel jak tam dostat VLC Player,ale ani jsem nikde nenašel jaký ta tv Finlux má operační system. Když bych to třeba zkusil a něco se podělalo tak nevím jestli bych to vrátil třeba přes tovární nastavení.O to mi jde. Vyzkoušet se dá všelico,ale pak to vrátit do původního stavu. Znovu nastavení TV se nebojím,to mám za chvíli. Tak co myslíš. A s tím malinou nejsem v obraze. Jestli máš chuť tak mi nekopni přes soukromé zprávy. Dík |
nemo
![]() |
|
@nemohttp://kodi.wiki/view/raspberry_Pi |
pierrepetr
![]() |
|
re: pierrepetrTaky dobré řešení. Zase nová hračka na dlouhé zimní večery.![]() ![]() |
nemo
![]() |
|
@nemoto si piš a bez zásahu do TV |
pierrepetr
![]() |
|
re: pierrepetrTak a ještě nevím jestli s tím softverem https://www.patro.cz/produkt/1076949270-raspberry-pi-3-model-b-starter-kit-64-bit-wlan-bluetooth-software?gclid=EAIaIQobChMIhcbCnJ221gIVFZSyCh16SAmBEAQYAyABEgKGrPD_BwE |
nemo
![]() |
|
@nemopokud tomu moc nehovíš,kup si to komplet nastavený,jinak se tom budeš měsíc hrabat |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |