![]() |
|
TBS pre DVB-S2X a multistreamAhojte, neviete nahodou, ako je to s kartami TBS; existuje medzi nimi taka, ktora by bola pre DVB-S2 ale zaroven aj DVB-S2X a tiez mala moznost prijmu v rezime multistream (MIS)? Je jedno, kolko tunerov by mala na vystupe, ale nasiel som len TBS 6528, kde sice je DVB-S2X ale bez multistreamu a potom TBS 6903, kde je multistream ale bez DVB-S2X. Chcem sa preto spytat, ci neviete o nejakej TBS karte, ktora bud uz existuje alebo aspon je v priprave a kombinuje tieto 2 veci spolu v jednom zariadeni. Najidealnejsia by bola interna do PCI-e, ale moze byt aj externa do USB. Pocet tunerov nerozhoduje, ako som vyssie napisal, a tiez nemusi splnat ine standardy ako DVB-T/T2 a pod.Dakujem Vam za odpovede. |
kolle
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: TBS pre DVB-S2X a multistreamPodle mě ne. Čekám na uvedení quad tuneru s DVB-S2X, multistreamem a podporou alespoň 60 Msps, ale to zatím ve variantě s S2X není.Zrovna dneska jsem jim kvůli tomu psal a čekám na odpověď. |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: TBS pre DVB-S2X a multistreamNic takového ještě není, a pokud bude to pravděpodobně multituner |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: TBS pre DVB-S2X a multistreamjedině multituner. Multistream umí tušim všecky TBS, nektere to psane nemají a jde to tam :) jen malokde si mužeš kartu vyzkoušet zda ti vyhovuje. |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: TBS pre DVB-S2X a multistreamDostal jsem odpověď, tak si to přeberte:Hi Lubos , Maybe in the future we will update TBS6908 card support S2X, but not lately. Thanks. |
LubosD
![]() |
|
@QquiderrJe to pravda s tym, ze multistream maju aj karty, ktore to nemaju uvedene v popise? Ja mam totiz TBS 6928 SE, TBS 6982 a tiez TBS 5980, ale pokial viem, ziadna z nich nema multistream. Alebo naozaj ma? Zatial to neviem posudit, lebo pouzival som vyhradne Linux ako koncove zariadenie (workstation) a tam som si nevsimol zatial podporu multistreamu softwarovo. Neviete mi v tomto niekto poradit? Kludne by som z tohto pohladu presiel aj na Windows a zatial by som ozelel aj DVB-S2X. |
kolle
![]() |
|
RE: TBS pre DVB-S2X a multistreamDostal jsem další odpověď:Hi, We are developing new 8 tuner card to support CCM/VCM/ACM and MIS , DVBS2x . It will be ready after two months. Thanks Tak to bude maso! |
LubosD
![]() |
|
@LubosDSuper sprava (ta najnovsia o 8-tunerovej karte). DIK. Tesim sa aj ja. ;-) |
kolle
![]() |
|
![]() |