![]() |
|
Co ta Bundesliga v CR?Nemam slov. Porad nic?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?Bohuzel, zatím nic. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?Ale ano, kupil to nakoniec Eurosport aj Digi TV. Eurosport 2 bude davat dva zapasy z kazdeho kola a Digi 4 zapasy. Uz od oktobra![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?black, muzes uvest zdroj. diky |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?Dobrá zpráva,soudruzi patrně pracovali tupou stranou nástroje a tedy nepřeřízli fibularis. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?ja ted sleduju bundesligu na eurosport 2 hu Monchengladbach-stuttgart![]() |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?Samozrejme zartujem. Uz dlho tu nikto nespomenul BL. Keby to niekto kupil, uz davno by to tu bola o tom informacia.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?Jsi pánbůh,zmátl jsi nejen zatuchlý carský režim![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?každý týžden tá istá otázka...kedy už pochopíte,že teraz tie vysielacie práva nekúpi nikto!!!!! minimálne do polky sezony..až vtedy predpokladám,že majitel práv dá cenu dole...tak isto to bolo pri La Lige v minulosti..úplne táto istá situácia...nikto la ligu nekupil..len Dajto (pre SK uzemie a 1 zápas) ako to je teraz pri bundeslige a ostatné velké práva nemal nikto záujem,lebo boli drahé..a až od polky sezóny..cca Prosinec/Leden to kupila Digisport...predpokladám,že teraz nastane to isté..majitel práv dá cenu dole až cca v polke sezony (možno aj neskôr) a až vtedy nejaká stanica prejaví záujem oto...tak sa už zmierte s tým,že celé zari,rijen,listopad budete bez bundesligy...nás na SK zachranilo aspon to dajto (1 zápas) |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 277 |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?Na Dajto HD ide. Dnes Schalke 04: Bayern M.VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?a a za rok touhle dobou bude stejná situace i u Serie A a La ligy! |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 331 |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?Mrzi me, ze to stale nikdo nekoupil. Fakt moc. Doufam, ze uvidíme aspon druhou cast sezony :( Kdyby nekdo mel nejake info, pls sem nebo do zpravy. Cekam na to netrpeliveStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
Lolem123minimálně do konce roku to u nás nekoupí nikdo tim si buď jistý... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 331 |
![]() |
|
Off topicProc lidi nemaji modul namisto boxu? Vzdyt modul je daleko praktictejsi, ne? Vsichni mojo znami maji krabici. Podle me jsou boxy prezitekA zabiraji zbytecne misto Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
@Lolem123když ti vyhovuje modul v TV, tak to neřeš![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?Satelitní/IPTV signály znají hranice? Jo, na Schalke - Bayern dnes se těším, pěkně v HD. Pivka mám dost )) |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?Jsem netušil, že je v ČR až tak populární Bundesliga. Jako jo, já vím, že slyšíte na všechno co mluví německy, ale až tak... naopak v Itálii neznám nikoho kdo by ji sledoval. Dokonce Sky už od ní upustila a vysílá ji pouze Fox Sports...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
franckptal se te nekdo na makarony?![]() ![]() |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
@franckJe to těžké.Na trochu natraktivní soutěže té Serie A je poloprázdné hlediště,atmosféra žádná-fotbal celkem o ničem.Bundesliga je přeci jenom o level výše.Je to jenom muj názor.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
OpravaNeatraktivní. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
@hoboTak já nemluvím o sérii A zrovna (i když patří mezi tři nejlepší na světě), ale všeobecně... Jinak prázdné stadiony v Itálii neexistují. To byla možná série B. Serie A je vždy plná.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckasi sú ti fanúšikovia neviditeľní![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@pele1No asi jo. Ale já je teda vidím. Dokonce jsem i občas mezi nimi.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
franckposlouchej ,pusť si radši tohle pokud máš k tomu pristupmísto vypisováni sz ,a tlácháni na netu o rai ![]() https://s26.postimg.org/c7i45nio9/sky_italia.png |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?Už jsem pochopil jak to myslíte... No tak já vám to vysvětlím: v Itálii je kapacita stadionu okolo 70.000 což jsou největší fotbalové stadiony světa. Návštěvnost (průměrná je okolo 42-45.000 lidí) což je cca stejné jako návštěvnost v Anglii, Španělsku a o asi 5.000 méně než v Německu. Ale opticky je to samozřejmě lepší v Německu, protože jejich průměrná kapacita je okolo 50.000 lidi. Už tomu rozumíte? To víte, Itálie si nemůže dovolit postavit stadion pro 50.000 lidí. Když do 4000 let starého Kolosea se vejde skoro 45.000 lidí... To by byla pěkná ostuda.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
franckzase to tvoje taliansko. kde domov muj ti nic nerika.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |