![]() |
|
Jak nastavit symbol rate u Topfieldu SBI 2010Používám Topfield SBI 2010, ale nevím jak nastavit manuálně symbol rate 29900 u transpordéru na Hotbird 11919 V. Pokud projíždím manuálně přednastavené programy, či je zkouším editovat, tak mi to u žádného transpordéru nenabízí možnost symbol rate upravit či jej manuálně vložit. U některých transpordérů tato rychlost existuje, takže si myslím, že to přístroj umí. Pravdou je, že u 11919 při předvolené rychlosti 27500 mi to žádný signál nehlásí. Nevíte někdo, kde by mohl být problém. Předem díky moc za odpovědi. |
leos8
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
@leos8Já mám TOPFIELD SRP 2411. Nevím, zda mají přijímače stejný SW. Ale já jednoduše ladím nové takto: Instalace-Vyhledání programů-Režim vyhledávání- Advanced- Přenosová rychlost- jednoduše napíši 29900, t.j. přepíši původní hodnotu. Dám exit a pak vyhledávání a programy se naladí.Hodně zdaru !!!! ![]() ![]() ![]() |
Helenka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
@leos8v menu musíš najít úpravu transpodéru,a když se Ti to nepodaří nalaď ho jako nový !! Přeji úspěch ! P.![]() |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
@leos8Nastavit jako "nový transpondér" uložit a nechat znovu vyhledat jeden transpondér.... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
@HelenkaMockrát děkuju, toto zabralo! :-) |
leos8
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
![]() |