Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

DVB T 45 kanál Karlovy Vary

Přeladil jsem DVB T a už se mi neobjevily programy na 45 kanálu v Karlových Varech (Nova 2, Nova Gold atd.) Na TV ve vedlejším pokoji však všechny programy na 45 kanálu fungují se 100% signálem. Pokud však i na televizi, kde je 45 kanál naladěn z dřívějška zkusím ručně vyhledat programy na 45 kanálu, TV nic nevyhledá. Čím to může být?

Bohumilll
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVB T 45 kanál Karlovy Vary

K 45 je z Klínovce problém naladěním by neměl být jen Tv stanice nejsou popsané , ukazuje to ....DTV u všech 10 stanic

papay
Registrace: 12/2006

Nejsou názvy - ano, ale to je problém

Bez názvů stanic bohužel starší DVB-T TV nic nenaladí. Pokud dám hledat programy na 45 kanálu, TV hledá delší dobu než je obvyklé a pak přeskočí na další kanál a na 45 nic nenajde. Mám TV Sony cca 8 let starou a bez názvů programů si s naladěním neporadí.

Bohumilll

Muzes mit slabsi signal na tom 45 kanalu u te druhé TV, proto to nenapise nazvy programu. Zkontroluj si kabel a koncovky IEC na koaxialu a rozbocovac jestli nemas nekde spatny kontakt atd.. Nevime jak to mas udelany. Zkus uvest TV do tovarka a znovu vse naladit. Predpokladam, ze ji umis naladit a nastavit.

HYPER
Registrace: 11/2010

Problém muze byt taky v samotne TV, kde muzou uz byt slabsi kondenzátory ve zdroji nebo na samotny pristrojovy desce vzhledem ke stari a pak se TV muze taky takto projevovat. Predpokladem je, ze signal je dostatecne silny i u tohoto druhého TV. Zkus vylucovaci metodu, zapoj tu TV co ti jde ten 45 kanal na kabel, kde ti to nejde a budes mit jasno. Jestli je to samozrejme mozny a neni ta TV moc velka a muzes ji prenest.

HYPER
Registrace: 11/2010

Mám 2 TV Sony

Mám 2 x TV Sony. Jednu přímo u zdroje signálu a jednu až za rozbočovačem. Obě mají stejný problém. Ani jedna nenaladí programy na 45 kanálu. Kontakty jsou v pořádku. Třetí TV Gogen (až za rozbočovačem) ukazuje sílu signálu na 45 kanálu vyskokou.

Bohumilll

Nehledej chybu u sebe, já to schválně taky udělal u druhé Tv a znova proladil K45 Klínovec a v seznamu stanic se mě smazaly názvy tekže chyba není u Tebe na vysilací straně.

papay
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra