Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Jak dlouhou ma platnost C023?

Mozna se v tym tady jeste nekdo orientuje...

Muzu se prosim zeptat, jestli tady nekdo nahodou nevi, jak dlouhou ma platnost C023?

Dekuji moc za odpoved.

PS: Pokud tu opravdu jeste nekdo zustal, tak asi vic informaci psat nemusim. Dekuji moc za odpoved.

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak dlouhou ma platnost C023?

A čo je c023?

tomko
Registrace: 1/2006

tomko

Souvisi to s EMM.

Zdravím Vás!

bobo2

Priblizne 15 min

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

jozef BA

Dekuji za odpoved na moji otazku. R^ Jeste nekdo tady precejenom zustal. A muzu se jeste zeptat, jestli nahodou nevis, kolik bytovy je finalni klic a predpokladam, ze jsou tam 2 klice. Pokud vim tak "uzitecny" obsah je dlouhy 20 bytu, tudiz jsemsi puvodne myslel, ze tam budou dva 16ti bytovy klice, ale ze prej tam jsou nejake nahodne data nebo zakodovany cas, takze jestli tam jsou opravdu dva tak predpokladam ze tam jsou 2 8bytove klice. A tim padem ma jeden klic 7,5min platnost?
Jsem rad ze tu jeste nekdo je...

Zdravím Vás!

bobo2

ta vyssie spominana emm ga je potrebna na vykonanie ostatnych emm a ecm.
Kluc ta emm neobsahuje, podstatne v tej emm je len info o datume a o case, ktory porovnava s ostatnymi emm, ecm a tie sa nasledne vykonaju, ked su v spominanom casovom rozmedzi. V opacnom pripade karta hadze chybovu hlasku a emm, ecm nedekoduje

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA

resp nie je mozne poslat ani prilis stare ani prilis nove emm, ecm viazane na spominanu emm ga

jozef BA

jozef BA

OK. Uz to celkem chapu. Zkousel jsem totiz blokovat celej global po uspesnem oziveni karty (vyprsely zapisy). Tak jsem znovu dal reautorizaci, ale zablokoval vsechny EMM a typem pokus-omyl zkousel kdy naskoci obraz. Zjistil jsem ze je potrebna ona C023 vzdy jako prvni. Potom unique a na zaver shared. Pak jsem cekal na zmenu OP a s dojmem ze vse pujde tak jak ma po zapsani noveho OP obraz stale nenaskocil. Tak jsem znovu zapsal novy C023, potom zapsal onu shared pro OP key a obraz naskocil.
Ja si puvodne myslel, ze C023 bude porad stejny i po 14 dnech, tak jsem se chtel zkusil zeptat tady, jestli tomu jeste nekdo porad rozumi. R^

Zdravím Vás!

bobo2

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra