Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Jo jo reklamy

Ať jdou do "riti" platím si sat příjem Tv programů ale kam přepnu tam přepnu tak furt reklama .....tak nevím co platím, Tv pořad nebo reklamu kterou mě vnucují a stejně si tu "zubní pastu " nekoupím natož vložky "mezi nožky" hi hi..... :laughing:

papay
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@papay

Dneska už ku*ví reklamou i Hbb technologii a bude hůř.

Antonio20
Registrace: 1/2009

RE: Jo jo reklamy

Prima group kolem 16 h všechny programy vysílali ve stejnou hodinu reklamu 😂

pussycat
Registrace: 8/2009

No dělají to chytře,to aby divák nebyl v pokušení přepínat jinam.Já komerčky nicméně nesleduji,takže problém nemám.

sigur
Registrace: 5/2010

Ještě že tu jsou jiné možnosti kde nejsou reklamy ani na to nepotřebuješ satelit

pussycat
Registrace: 8/2009

@papay

TV je reklamní kanál s přidanou hodnotou sem tam nějaký odpadový film atp. Tržba od diváků a výnosy z reklam musí být větší než celkové provozní náklady na vysílání. Satelitní atp. operátoři nejsou charitativní organizace ale byznismeni !! :ogre:

paralf
Registrace: 2/2008

paralf

Satelitní operátoři jsou samo sebou byznysmeni,ale příjmy z reklam mají hlavně samotné televize a zadavatelé reklamy si samozřejmě vybírají ty nejsledovanější odpady(pardon kanály) a nejatraktivnější časy.Kdo chce,ať jim to žere.Štve mě jen to,že se musejí reklamy objevovat i na většině placených stanic.

sigur
Registrace: 5/2010

jo jo to mi vadi ze v ramci jedne skupiny jsou reklamy v jednu chvili na vsech stanicich napr. nova, nova cinema i action. clovek chce mezi reklamou taky na neco podivat a ono i tam reklama.
taky mne s...e ze uz i na netu divate ci yt nebo strankach televiznich spolecnosti treba i aplikaci od nich taky davaji reklamy jako v tv to jest na zacatku uprostred i pred koncem. nestacilo jen jajo driv ze jen na zacatku.
njn nikam neunikneme pokud chceme sledovat tv a ne stahovane filmy/serialy.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

Dokonce už jsou i reklamy na placených premiových filmových programech, jako je Film+, Joj cinema, AXN a tuším, že Film+ i snad přerušuje filmy. Pak je otázka, proč platit. Platím za to,že dostanuz program bez reklam a oni, že je to kvůli zkvalitňování programu. No je to čím dál horší.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

Joj Cinema má reklamy před a po filmu,AXN není filmový kanál

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra