![]() |
|
Jo jo reklamyAť jdou do "riti" platím si sat příjem Tv programů ale kam přepnu tam přepnu tak furt reklama .....tak nevím co platím, Tv pořad nebo reklamu kterou mě vnucují a stejně si tu "zubní pastu " nekoupím natož vložky "mezi nožky" hi hi.....![]() |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
@papayDneska už ku*ví reklamou i Hbb technologii a bude hůř. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 944 |
![]() |
|
RE: Jo jo reklamyPrima group kolem 16 h všechny programy vysílali ve stejnou hodinu reklamu 😂 |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: Jo jo reklamyNo dělají to chytře,to aby divák nebyl v pokušení přepínat jinam.Já komerčky nicméně nesleduji,takže problém nemám. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Jo jo reklamyJeště že tu jsou jiné možnosti kde nejsou reklamy ani na to nepotřebuješ satelit |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
@papayTV je reklamní kanál s přidanou hodnotou sem tam nějaký odpadový film atp. Tržba od diváků a výnosy z reklam musí být větší než celkové provozní náklady na vysílání. Satelitní atp. operátoři nejsou charitativní organizace ale byznismeni !!![]() |
paralf
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
paralfSatelitní operátoři jsou samo sebou byznysmeni,ale příjmy z reklam mají hlavně samotné televize a zadavatelé reklamy si samozřejmě vybírají ty nejsledovanější odpady(pardon kanály) a nejatraktivnější časy.Kdo chce,ať jim to žere.Štve mě jen to,že se musejí reklamy objevovat i na většině placených stanic. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Jo jo reklamyjo jo to mi vadi ze v ramci jedne skupiny jsou reklamy v jednu chvili na vsech stanicich napr. nova, nova cinema i action. clovek chce mezi reklamou taky na neco podivat a ono i tam reklama.taky mne s...e ze uz i na netu divate ci yt nebo strankach televiznich spolecnosti treba i aplikaci od nich taky davaji reklamy jako v tv to jest na zacatku uprostred i pred koncem. nestacilo jen jajo driv ze jen na zacatku. njn nikam neunikneme pokud chceme sledovat tv a ne stahovane filmy/serialy. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Jo jo reklamyDokonce už jsou i reklamy na placených premiových filmových programech, jako je Film+, Joj cinema, AXN a tuším, že Film+ i snad přerušuje filmy. Pak je otázka, proč platit. Platím za to,že dostanuz program bez reklam a oni, že je to kvůli zkvalitňování programu. No je to čím dál horší.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 080 |
![]() |
|
RE: Jo jo reklamyJoj Cinema má reklamy před a po filmu,AXN není filmový kanálDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
![]() |