Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Optibox miniZebra HD

S boxem mam nasledujici problem:pri bource doslo k poskozeni zdroje,v servisu opraven.Po doneseni domu,nefungoval zadny kanal skylink,hlaska:hledam signal (pri obcasnem zapnuti,sem - tam funkcni nejaky kanal,napr.ct sport pak ct1,pak zas nic.Nasledne box zacal bootovat a dosel jen k load a zamrzl.Zkusil jsem na internetu najit firmware ( http://data.inter-sat.cz:81/ke_stazeni/index.php?dir=Optibox/Zebra%20Mini) ale pri loadu z flashky mi to hlasi chybu: download fail 0x80000d0c.Box se ted uz rozbehne,ale pri vyhledavani kanalu najde jen 10 programu a z toho bezi jen 4.V boxu je firmware 1.16 a 1.16 je posledni ktery jsem dohledal a snazil jsem se ho tam nahrat.Nastaveni paraboly je spravne,v baraku mi funguje jeste jeden box se skylinkem bez problemu.Diky za rady.

bockis
Registrace: 9/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Optibox miniZebra HD

Evidentně se receiver opravit nepodařilo.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Měl jsem problém s tímto přijímačem asi cca před dvěma lety. Psal pouze load a tím to končilo. Bylo nutné přeflashovat flash paměť. Je na to sáhodlouhý postup - je třeba nahrát postupně tuším sedm souborů v přesných krocích, nic nezamněnit přes USB klíč. Soubory mi poskytli hodní lidé na www.optibox.cz.
S pozdravem, ať se dílo daří.

geolog1
Registrace: 2/2011

bockis: Máš v Menu přijímače nastaven vhodný typ LNB, popřípadě síťové vyhledávání?

silesian
Registrace: 4/2011

Je to ako píše geolog1 postupne nahrať súbory.niektoré sú veľmi kratke ide
to rýchlo. A ešte kondenzatory na mainboarde a bude na pár mesiacov pokoj :))

Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)

Boris
Registrace: 1/2007

silesian- prekontroloval jsem LNB a sitove vyhledavani,nepomohlo.
geolog1- psal jsem tam jiz v patek a zatim bez odpovedi.

bockis

@bockis

Kouknul jsem do PC a ty soubory ještě mám, napište svůj e-mail na PM, pošlu Vám je. ;)

geolog1
Registrace: 2/2011

@geolog1

v nastaveni si zatim SZ nemuzu aktivovat,mail by se nemel psat ,ale je to jjandac a zbytek je znamy vyhledavac s pejskem v reklame :) diky!z optiboxu zadna odpoved nedorazila

bockis

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra