Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

IPTV - kvalita sportovních přenosů

Při sledování sportovních přenosů na O2 pozoruji, že při rychlém pohybu kamer (což je samozřejmě skoro neustále) je obraz lehce trhaný a je to velmi nepříjemné a namáhavé pro oči. V diskusích jsem četl, že tento nešvar má mnoho zákazníků. Přitom při sledování streamů, je sice obraz méně kvalitnější, ale naprosto plynulý. Podotýkám, že to sleduji na notebooku , při propojení kabelem na TV je to úplně nesledovatelné. Chtěl bych poradit zda není nutné nainstalovat nějaký doplněk k plynulému přehrávání nebo kde jinde by mohl být problém. Toto to právě důvod, proč před IPTV dávám jednoznačně přednost Satelitnímu vysílání, kde tyto problémy neexistují. Děkuji za rady

FI711010
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

@FI711010

No ,je potřeba si to zaplatit asi někde jinde, možností je několik avšak je to vše neoficiální, teď jsem to někomu dělal android + apka a na 1/4 roku 50 £, rozlišení 720-1080p.

matchboxx
Registrace: 9/2012

RE: IPTV - kvalita sportovních přenosů

Kde?napis nejlip v kodi android neni tak prehledny dik!

frenk2
Registrace: 2/2008

IPTV - kvalita sportovních přenosů

tak ja mam ten sami problem pri sportovych prenosoch to trha ale pri sledovani filmov je to ok a mam rozlisenie 1080p a dreambox

leokat
Registrace: 9/2006

IPTV

je zajímavé jen, že při sledování O2, například při sledování ČTSport to jde bez problémů, plynule.

FI711010

IPTV

Na notebooku při sledování O2 Sport mám ten samí problém, na druhou stranu když pustím DIGI2GO tak to jede naprosto krásně.

pepe23
Registrace: 8/2015

IPTV

a poradí nám někdo co s tím? pořád je tu plno zastánců O2 a IPTV samotného, ale když člověk chce konkrétně poradit s problémem, který se toho týká tak je ticho po pěšině...

FI711010

Ono sa tu hodne mieša iptv a ott, ale je to šuma fuk ... ISP si postavili biznis na "agregovanom" pripojení, stačí sa hralo Sparta/Slavia alebo Real/Barca a už to celé padá ... Keby tak vedeli ISP pri určitom počte identických unicastov prepnút a presmerovat klientov na jeden jediný multicast, mohli by sa začať broadcasteri báť. Zatiaľ je iptv/ott okrajová záležitosť pre ITfriendly userov.

mmc
Registrace: 1/2006

@FI711010

Mam podobny problem v pripade sledovani O2 TV na PC. Cas od casu si platim i jednu kanadskou streamovaci sluzbu (kupodivu legalni i v CR) a tam se taky objevuje tento problem, ale v mensi mire. Je tedy otazka, zda s tim lze neco delat. Ja mam pocit, ze je to spis problem na me strane, resp. u meho poskytovatele internetu.

jk33
Registrace: 1/2007

Trhaný obraz na PC je jak na O2 Air,tak na DIGI2GO.Kupodivu u Skylink live je obraz plynulý.Srovnávány Eurospoty a Novasporty-fotbaly,motorismus.Na komerč.kanálech je to stejné jako u sportu.Vítěz je Skylink.Tam to nedělá.

jenes
Registrace: 1/2016

Mám O2TV a s kvalitou obrazu (IPTV v síti O2) nemám problém na TV. Celkem často se dívám na sportovní přenosy a na 40 palcové TV úplně v poho. Pokud si něco pustím na PC, tak to většinou jde přijatelně (většinou to ostatně na PC mám jako podkres při práci).
Problém jsme měl ale třeba ve středu večer při LM, kdy jsem se přihlásil, ale už se měn nespustilo žádné živé vysílání (na PC), pouze zpětné přehrání. Ve čtvrtek už všechno fungovalo OK.

zdrh
Registrace: 7/2015

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra