Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

sosac jak preplatit

mam xtrend 700c0 a v archiv sk cz socac jak to mam zaplatit prosim o radu

venca263
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

@venca263

Zdar, to je to tak těžký si to vygooglit..?! Na streamuj.tv si předplatíš premium účet a je to.. Jinak jestli mohu radit, tak doplněk Stream Cinema v kombinaci s VIP předplatným na webshare je asi 10x lepší volba.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

RE: sosac jak preplatit

zdar před 14 dny jsem si předplatil také Stream Cinema ale všechno co je v HD TEDY V 1080p A NEBO 720p se mě od začátku trhá a je to nesledovatelné .Jedině SD mi jede ok.Připojení mám mezi 15 - 20 Mbps.V sosáči mi jedou v pohodě i HD.Tak nevím no pokud máš rychlý internet tak Stream Cinema .Zdar. :-/

marksony
Registrace: 3/2006

@marksony

možná ti nestíhá železo 15-20 je 3 TV současně OK

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

jasne ze 15mega a viac v pohode a bohato staci na HD zo Stream Cinema. Ale ako pises, ak ma nejaky starsi scot alebo "pozliepanu" wifi siet tak bude osierat sluzbu a svoju chybu si neprizna.

ivan
Registrace: 8/2017

ivan ,pierrepetr

zdar chlapi, díky oběma za reakci a jenom chci napsat ,že to bude tím železem ,páč mám dá se říci šrot mezi linuxy a to vitamin HD 5000.Pro nick IVAN : Hele mistře trošku úcty ke starším lidem zde na foru ,soudě dle data Tvého přihlášení.Ale uklidním Tě ,za prve:ano mám šrot alebo črep ,za druhe:nemám žiadnu pozliepanu Wifi siet a za tretí: nikdo ani ja službu neosiera .ok? Akorát mi nejde do hlavy proč HD U Sosáče mi jedou i na tomto šrotu a u Stream Cinemy ne.To je vše .Děkuji oběma. R^

marksony
Registrace: 3/2006

@marksony

a máš tam nastavený advanceseting,nebo jedeš,jak to bylo z továrny??

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@marksony

Já bych tomu neříkal šrot,mě to maká v pohodě.

zeze
Registrace: 5/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra