![]() |
|
Pro Redakci,mobilní verze stránekDobrý den,neplánujete prosím verzi stránek Parabola.cz s možností přepnutí do mobilní verze.Samozřejmě že se dají stránky zvětšit třeba při čtení na mobilu ale není to ono.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
@Saták1Tak musíš koupit větší mobil,už jsou pablety 7 daumů,překlopíš polár a koukáš jako puk ,teda fík![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@korkoranA jo,překlopit..to mě nenapadlo..![]() O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Pro Redakci,mobilní verze stránekV roce 2017 by responzivní design stránek měl být opravdu už samozřejmostí, když už více lidí prohlíží net z mobilních zařízení než z klasických PC.. HowghSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
RE: Pro Redakci,mobilní verze stránekTy chytrý telefony bych zakázal. Na každou věc je potřeba speciální zařízení, jinak výsledek nestojí za nic. Fotí se foťákem, filmuje kamerou, muzika se poslouchá z beden a internet se prohlíží na velkém monitoru. Vyjímku by mohly mít školní děti, kterým se nedá pořídit všechno samostatně.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
@Saták1a co lupa sebou,když seš slepejš |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Pro Redakci,mobilní verze stránekJsem proti mobilni verzi. Nechť parabola zustane tak jak je.Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: Pro Redakci,mobilní verze stránekTak ted ta moje odpoved odporuje tomu vyroku Hubbarda co mam v podpisu, ale tak nemusim se tim ridit porad...Dle meho nazoru je nekdy dobre nechat veci tak jak jsou. "Nevrtat do niceho co funguje". Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
Omar3A já bych zase zakázal lidi, co by rádi zakazovali užitečné věci!On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Pro Redakci,mobilní verze stránekRedakci jsem několikrát psal, aby pouvažovali nad responzivním webem. Tohle už je 100 let za opicemi, nahuštěné informace, složitá navigace a rozmělněný koncept. Je načase to posunout do 21. století.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 193 |
![]() |
|
RE: Pro Redakci,mobilní verze stránekMobilní verze už má být samozřejmost. Já už PC doma nemá na co taky. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@SaxonNa chytrém telefonu neshledávám nic užitečného. Když ho musím o dovolené používat, tak jsem už dopředu nasr... Není nad dvoumonitorový provoz.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
RE: Pro Redakci,mobilní verze stránekTak ho nepoužívejte. Já si ho nemůžu vynachválit.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Pro Redakci,mobilní verze stránekKdyž někdo,nějak,někým a něco, tvoří webové stránky,nezbytně ,jasně ,zcela ,fakticky ,srpokladivově i hvězdněpraporově ,respektuje mobilní zařízení. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Pro Redakci,mobilní verze stránekno tak teda ja sleduju parabola.cz pravidelne na mobilu 5"displej a naprosto v pohode.prehledny.funkcni.rozhodne nepotrebuju aby mi to v.y.k.u.r.v.i.l.y. nejakou mobilni aplikaci ! |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Pro Redakci,mobilní verze stránekPoužívej Operu Mini, ta to přeskládává sama a velice přehledně. Já například ani jiný mobilní prohlížeč nepoužívám. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
@kristian1Žádná speciální aplikace není nutná, stačí udělat pořádný web. Já mám taky pěti palcový displej a je to fakt vopruz.![]() Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 193 |
![]() |
|
RE: Pro Redakci,mobilní verze stránekResponzivny web nie je zrovna lacny a ak ma byt odflaknuty tak nech to radsej ostane tak ako je, castokrat sa to domrvi a potom to je horsie ako na mobilnych zariadeniach tak na PC/NTB. Prioritou ma byt obsah, kvalitne clanky, kvalitna diskusia. Napriklad mi chybaju nejake kriticke clanky k jednotlivym operatorom, nieco skutocne zive a prinosne, porovnavania ponuk, analyzy spravania operatorov a tak dalej a tak podobne, to je daleko podstatnejsie. V tomto je parabola sucha, mame tu nejake novinky a to je vsetko. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Pro Redakci,mobilní verze stránekMám dva 24 monitory, na jednom pracuji na druhém střídám Parabolu s DZ a obrazově úplně v pohodě.Obsahově jak píše Traky, chtělo by to se více zaměřit na jednotlivé operátory. DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
RE: Pro Redakci,mobilní verze stránekMimo xperie m2 pouzivam bezne xperiu mini (nezavadzia vo vrecku) a pouzivam ju aj na web- aj teraz z nej pisem- 3 palcovy displej a nevidim problem. Mna skôr s.eru neuplne funkcne stranky .mobile!!! Ja by som zakazal mobilne verzie!Alebo nechcete sa vratit do starej historie mobilov a stranok .wap?!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 558 |
![]() |
|
@omar3Máš svatou pravdu. Stále používám mobil starou klasiku a vůbec mě ty nové nechybí. Už jen to, že se musí dobíjet každý den, platit si připojení atd. Signál všude není. Dejte mě s tím pokoj. A když nejsem doma, svatý klid. To je pohodička.Ty fotky z toho stejně nestojí za nic, jedině snad u těch za 20 táců a víc. A ještě to někde ztratit, nebo zapomenout. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: Pro Redakci,mobilní verze stránekA keď sme už u mobilov, webové rozhranie na box v enigme v prevedení .mobile je na h...o a vzdy musím prepnúť na úplne web rozhranie. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 558 |
![]() |
|
![]() |