Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Banaxi - Instalatér z Tuchlovic

Dostal jsem od Skylinku informaci na videopůjčovnu Banaxi na 1 měsíc zdarma k mé kartě.
Zkusil jsem si pustit v počítači na zkoušku kousek fimu Instalatér z Tuchlovic. Po volbě "Sledovat film" zobrazení zdánlivě nabíhá, ale vzápětí se zobrazuje jen šum jako na analogové TV bez signálu, a na spodní straně obrázku se nezobrazují žádné ukazatele. Zkusil jsem jiné filmy z půjčovny a ty se mi přehrávají normálně.
V čem může být problém?

Standa3
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Banaxi - Instalatér z Tuchlovic

Stando, nie si sám, mám ten istý problém, ale žili mi to netrhá. Len som to skúsil, aby som Ti potvrdil alebo vyvrátil to, čo si zistil Ty. V čom je problém neviem. Možno chýbajú nejaké "ovládače", ktoré sú potrebné na spustenie na PC.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

Mrknul jsem se ještě jednou na ten e-mail Skylinku, kde tento film uveden jako "Filmový tip od Banaxi". Pak jsem si všiml textu pod názvem filmu "komedie od 11. 9. v Banaxi". Dnes je 11.9., možná to půjde večer nebo snad zítra. Uvidím. Mi ten problém také žíly netrhá, jde jen o technickou záležitost.

Standa3

@Standa3

Inak film som pozeral v piatok a dobrá blamáž... Rv :laughing:

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@Standa3

možná smutek,dvojčata padla

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Jedině rytířka z Trychtýřovic. :))

hdpe
Registrace: 11/2007

Mimo kolegy Krtíka všichni ostatní jen zbytečně tlachají od věci. Ostatně jako u většiny témat na Parabole.
Dnes ráno ten "Instalatér" ještě na Banaxi nefungoval. Připojil jsem se na Skylinky OnLine chat s dotazem, proč nejde Instalatér, když jiné filmy fungují. Paní mi přislíbila, že se na to podívá technické oddělení.
Nyní už to funguje. Tak problém byl u Skylinku.
Prosím už zde nereagujte tlacháním, problém je vysvětlen a vyřešen.

Standa3

@Standa3

tak super....

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Standa3

Hlavne, že ty si stále trefný a vždy reaguješ presne a k veci, že kolega najmúdrejší..
.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Kdybyste se občas podívali i jinam než jen na tenhle web, tak byste se nedivili, proč Banaxi nejde... :fuming:

klara
Registrace: 10/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra