![]() |
|
Banaxi - Instalatér z TuchlovicDostal jsem od Skylinku informaci na videopůjčovnu Banaxi na 1 měsíc zdarma k mé kartě.Zkusil jsem si pustit v počítači na zkoušku kousek fimu Instalatér z Tuchlovic. Po volbě "Sledovat film" zobrazení zdánlivě nabíhá, ale vzápětí se zobrazuje jen šum jako na analogové TV bez signálu, a na spodní straně obrázku se nezobrazují žádné ukazatele. Zkusil jsem jiné filmy z půjčovny a ty se mi přehrávají normálně. V čem může být problém? |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Banaxi - Instalatér z TuchlovicStando, nie si sám, mám ten istý problém, ale žili mi to netrhá. Len som to skúsil, aby som Ti potvrdil alebo vyvrátil to, čo si zistil Ty. V čom je problém neviem. Možno chýbajú nejaké "ovládače", ktoré sú potrebné na spustenie na PC.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 544 |
![]() |
|
RE: Banaxi - Instalatér z TuchlovicMrknul jsem se ještě jednou na ten e-mail Skylinku, kde tento film uveden jako "Filmový tip od Banaxi". Pak jsem si všiml textu pod názvem filmu "komedie od 11. 9. v Banaxi". Dnes je 11.9., možná to půjde večer nebo snad zítra. Uvidím. Mi ten problém také žíly netrhá, jde jen o technickou záležitost. |
Standa3
![]() |
|
@Standa3Inak film som pozeral v piatok a dobrá blamáž...![]() ![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
@Standa3možná smutek,dvojčata padla |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Banaxi - Instalatér z TuchlovicJedině rytířka z Trychtýřovic.![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Banaxi - Instalatér z TuchlovicMimo kolegy Krtíka všichni ostatní jen zbytečně tlachají od věci. Ostatně jako u většiny témat na Parabole.Dnes ráno ten "Instalatér" ještě na Banaxi nefungoval. Připojil jsem se na Skylinky OnLine chat s dotazem, proč nejde Instalatér, když jiné filmy fungují. Paní mi přislíbila, že se na to podívá technické oddělení. Nyní už to funguje. Tak problém byl u Skylinku. Prosím už zde nereagujte tlacháním, problém je vysvětlen a vyřešen. |
Standa3
![]() |
|
@Standa3tak super.... |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@Standa3Hlavne, že ty si stále trefný a vždy reaguješ presne a k veci, že kolega najmúdrejší... VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: Banaxi - Instalatér z TuchlovicKdybyste se občas podívali i jinam než jen na tenhle web, tak byste se nedivili, proč Banaxi nejde...![]() |
klara
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
![]() |