Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Acestreamy na Bundesligu

Nevíte o nějaký zaručených acestreamech, nebo zmínku kde se vysílají zápasy Bundesligy, našel jsem sice nějaké streamy, ale ty jsou plné reklam a vyskakují spamové okna. Pokud se to zde zveřejnit může? Předem děkuji.

xzibit
Registrace: 9/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Acestreamy na Bundesligu

Toto je Match Fotbal 3 a jede stabilně acestream://f95b24629ca52cded5654d4ea54cdf266b75da42

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

acesoplisting (tečka) in. Tady najdeš něco určitě...

Kante
Registrace: 8/2016

Tady taky můžeš sledovat Bundesligu

http://www.sport365.live/en/home

dusan1976
Registrace: 8/2014

Mockrát všem děkuji, ten Match Fotbal 3 funguje bezvadně ten acestream to bohatě stačí bezvadný. Alespoň uvidím více než 1 zápas Bundesligy, který dávají v sobotu na Dajto.

xzibit
Registrace: 9/2017

Bundesliga za 30 min
Už ma nebavilo čakanie na Bundesligu, tak som včera urobil toto:
Na IPade som si zriadil ďalšie konto - poľské (návodov na internete je dosť - "kúpiť v poľskom Applestore app zadarmo, spôsob platenia bez kreditkarty "none", adresa z internetu - ja som zvolil jeden hotel v Krakowe, vrátane telefónneho čísla atď, vytvorenie adresy typu "szm.com" je hneď. Z poľského "Applestoru" som stiahol zadarmo aplokáciu Eleven.
Teraz naspäť do môjho pôvodného konta, spustiť VPN klienta - ja mám VPN One Click - nastaviť krajinu, kde sa nachádzam na "Poľsko", otvoriť stránku elevensports.pl, môžeš si vybrať objednávku na 3 dni, 1 mesiac alebo 1 rok - ja som na skúšku vybral 3 dni za 4,99 Zlotých, platba kraditkartou prebehla bez problémov, nevadilo že je slovenská a pozeral som.
Mesačné náklady 4,99€ (čeny sú aj v € neviem prečo) za Eleven a 2,99€ za VPN One Click , Bundesliga, španielska, talianska a francúzska liga, pomer cena/kvalita vyhovuje, platiť možno mesačne (kým to niekto u nás konečne kúpi) alebo aj ročne, to sú ceny samozrejme lepšie, Eleven (3 kanály) za rok 39,99€, VPN One Click 10€, toho VPN klienta samozrejme môžeš využiť aj inde, švajčiarska a rakúska televízia majú celkom dobré aplikácie a dávajú samozrejme Champions League

laky87
Registrace: 1/2007

ja muzu sledovat bundesligu na eurosportu 2 hu akurat je spatna qualita signalu....v 16h co jsem odesel pryc mi to hralo bez potizi a v 18:30 co jsem zapnul televizi mi uz to vypadavalo a kostickovalo obraz.

kolopik
Registrace: 4/2014

Ešte k môjmu príspevku: na 3 dni to je 9,90 zlotých, preklepol som sa

laky87
Registrace: 1/2007

@laky87

Bundesliga za 2 minuty!
Nainštaluješ si do linuxového boxu plugin IPTV player. Spustíš si tam sport365.live. :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

petersk

Máš ma správu v SZ..........

Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...

Ivan167
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra