![]() |
|
lepsitv.cz zkušenostiPoužívá někdo www.lepsitv.cz? Jaké máte zkušenosti z provozu?Dik. |
paralf
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: lepsitv.cz zkušenostichtel bych letos znova na octoberfestjak mi doporučujete ? lodí,letadlem,vlakem? asi pojedu pešky ![]() |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: lepsitv.cz zkušenostiJed metrem![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 761 |
![]() |
|
@JANOSIKA hlavne pis iba vtedy ak mas co povedat. Idealne k veci.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@black13aMožná že tě napadne že je dobré si o věci něco dopředu zjistit než budeš uvažovat o jejím pořízení.![]() |
paralf
![]() |
|
RE: lepsitv.cz zkušenostiMna to napadlo. Ta reakcia nebola na teba, ale na toho, koho nick je v nadpise prispevku.![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@paralfJake zkusenosti mate s krematoriem Pelhřimov ?Hele pepo taky jsi prvne zjistiš neco o te destinaci driv nez te tam vaši šoupnou ? ![]() |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
JANOSIKDomluv se ze Milošem Zemanem teď zrovna člun nepoužívá .BTW : jste banda tupců,viz ti co odepsali výše . V posledních dvou letech se objevilo velké množství IPTV providerů Myslí, že rozhodující bude si vybrat toho ke kterému máš nejblíže tzn. např jsi v jeho síti, konektivita je základ . (ceny mají totiž celkem podobné) Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 938 |
![]() |
|
RE: lepsitv.cz zkušenostiPouzivam Lepsi.TV od sameho zacatku. Sluzba si prosla zmenami a velkymi technickymi problemy (v cervenci), ale dnes funguje naprosto spolehlive. Mezi tahaky patri zpetne zhlednuti az 30 dnu, neomezene nahravani, moznost stazeni 100 poradu mesicne z tvprogram.cz. Rozhrani je stejne na vsech zarizenich, pamatuje si misto skonceni prehravani a plynule pokracovani na jinem zarizeni. Nyni byly pridany kanaly HBO, cele zari zdarma, pak 199 Kc mes. a od listopadu pribude i HBO GO. Chystaji se i kanaly Sport 1 a Sport 2 ci Eurosporty. Za me vyborna sluzba za bezkonkurencni cenu. |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: lepsitv.cz zkušenostiJinak pokud zadate do objednavky kod kocourekpeta6890 , ziskate postovne zdarma, jinak se plati 150 Kc s Lepsi.TV boxem nebo 70 Kc bez boxu. |
esquire
![]() |
|
esquirekoukám že ti na školení pekne gonet propláchli mozekjasná reklama pro nahnání zoufalcu který jsou ochotní za ten šmejd zaplatit ![]() |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
JANOSIKSluzbu mam dostatecne otestovanou za tech vice nez 8 mesicu, takze pisu jen vlastni zkusenosti. Predtim jsem mel O2TV a neustale jsem bojoval s kapacitou nahravani, pokud jsem porad do 50 hodin nestihnul. Ja jsem spokojeny a rad predam spokojenost dal. |
esquire
![]() |
|
@esquireTakže užitná hodnota, funkcionalita a cena je lepší než u O2TV. U O2TV je závazek na 2 roky. Jak je to u lepsitv ?![]() |
paralf
![]() |
|
RE: lepsitv.cz zkušenostiSmlouva je na dobu neurcitou s vypovedni dobou 3 mesice. |
esquire
![]() |
|
@arionerI když je to s podivem, ani po obří filmové reklamě v Pelhřimově žádné krematorium není. Místní radní by se měli zamyslet!![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: lepsitv.cz zkušenostiTu sluzbu nie je mozne objednat online? Je potrebne cakat na dorucenie zmluvy kurierom? Diky.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
![]() |